• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dostlukmuş!! Gitmeli miyim?

Hebehubele

'Mutlu bir kalp büyütüyorum'♡
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2016
3.594
9.503
88
10 yıldır cok sevdiğim arkadaşım vardı. 15 temmuz zamanında yazışıyoruz. Karşıt görüşlüyüz ama ben her zaman düşüncesine saygı duyup alttan almışımdır. Samimiyetimize böyle bişeyin çomak sokmasını istemedim.
Hep benim görüşüme hakaret ederdi guler geçerdim o gün hassas olunan bir saatte yine hakaretlere başladı ben de böyle düşünüyorum dedim . Bu sustu kesti muhabbeti konuşmadı vs . Ben mesaj attım bi kac kez noldu niye böyle yapıyorsun vs diye. Kısa yazıp sustu sonra . Oydu bahane uzun bir sure sonra evleneceği için koşturması olduğunu neden hiç bana ihtiyacın var ni demedigimi söyledi. Ki ben ona söylediğim gibi hep yazdim. O benim her animda yanımda oldu . Iyi kötü her anımda. Gedebildiği herseye geldigi icin zaten çabalayıp mesaj atmıştım ona . Hep uzak tuttu kendinden, yaninda olmama izin verseydi olurdum cok isterdim . Duydum ki çarşamba günü nişanı varmış. Küs olsakta gidip yanında olcam bi mutluluklar dileyip çıkarım diyorum kendi kendime, eşimde zaten isteseydi çağırırdi seni, sen okadar konuşmaya çalıştın onunla dedi .
Eşimde haklı bir yandan da böyle düşünüyorum. Siz olsaydınız gider miydiniz ?

Arkadaş evet ama en yakınım en sevdiğim arkadaşimdi . Bu yüzden içerledim biraz.

En yakının en sevdiğin dostun yani aranız gerçekten dediğin gibi sağlam olsaydı
olay orada kalırdı, yaşandı bitti olurdu uzamazdı :KK43:
sanırım sen gerçek dost olabilmişsin, çağırılmadığım yere gitmem demiyorsun gideyim ne olursa olsun dostum kardeşim diyorsun umursamıyorsun olanları, ki asıl dostluk budur
ama karşı taraf dost olmayı becerememiş buradan öyle görünüyor, sevgide aşkta gurur olmayacağı gibi BENCE kardeşten öte diye tabir edilen dostluklarda da olmamalıydı
yok onu dedin bunu dedin aramadın ihtiyacın var diye sormadın bilmem ne....
BİLEMEDİM :KK43:((
Yolunuz açık olsun

Edit: ben bukadar yakın gördüğüm dostumun nişanına giderdim, bu gidişimin bir son mu yoksa başlangıç mı olacağı o anda onun tavrına bağlı olurdu...
belki atılacak boynuna affet diyecek
belki de hoşgeldin canım diyip geçiştrecek
ona göre tavrımı belirlerdim, içimde kalmazdı acabalarım olmazdı ileride keşke demezdim en azından

Cok cok yakinsam giderdim ama beni referans alma.Fazlasiyla deger verdigim icin hep kirilan ve yalnizlasan tarafim.Bazen sinirlarini da bilmek gerekiyor sanirim.

Not:İcinde bulundugumuz bu igrenc kutuplasmadan nefret ediyorum.Bunu bize yapanlar koltuksuz kalsin insallah.

Arkadaşınız sizinle arkadaşlık kurmak istemiyor.. Neden anlamıyorsunuz, ısrarcı oluyorsunuz..
Ayrıca da davet edilmediğin yere, hangi yüzle gideceksin.. Merak ediyorum.. Gitme..
Hayatından çıkar. Başka arkadaşlar edinmeye bak..

asla gitmezdim,
belli ki o sizi hayatından çıkarmış, istemiyor, istese yarım ağız da olsa çağırırdı.

En yakının en sevdiğin dostun yani aranız gerçekten dediğin gibi sağlam olsaydı
olay orada kalırdı, yaşandı bitti olurdu uzamazdı :KK43:
sanırım sen gerçek dost olabilmişsin, çağırılmadığım yere gitmem demiyorsun gideyim ne olursa olsun dostum kardeşim diyorsun umursamıyorsun olanları, ki asıl dostluk budur
ama karşı taraf dost olmayı becerememiş buradan öyle görünüyor, sevgide aşkta gurur olmayacağı gibi BENCE kardeşten öte diye tabir edilen dostluklarda da olmamalıydı
yok onu dedin bunu dedin aramadın ihtiyacın var diye sormadın bilmem ne....
BİLEMEDİM :KK43:((
Yolunuz açık olsun

Edit: ben bukadar yakın gördüğüm dostumun nişanına giderdim, bu gidişimin bir son mu yoksa başlangıç mı olacağı o anda onun tavrına bağlı olurdu...
belki atılacak boynuna affet diyecek
belki de hoşgeldin canım diyip geçiştrecek
ona göre tavrımı belirlerdim, içimde kalmazdı acabalarım olmazdı ileride keşke demezdim en azından

Cok cok yakinsam giderdim ama beni referans alma.Fazlasiyla deger verdigim icin hep kirilan ve yalnizlasan tarafim.Bazen sinirlarini da bilmek gerekiyor sanirim.

Not:İcinde bulundugumuz bu igrenc kutuplasmadan nefret ediyorum.Bunu bize yapanlar koltuksuz kalsin insallah.

Bende o kadar hassas bir insanim ko kirmaktan cok korktugum icin bu başıma geldi zaten . Aynen öyle bundan sonra ki görüşmeleri onun hareketleri belirler ama napacagimi da bilemedim en iyi hatunlar yardim eder dedim

Cok yakin dostluklarda sizin konuyi baz alirsak sizin birseye ihtiyacin varmi demenizi beklemek yerine hebehubele bu aksam sunlari yapacagiz sende gel yardima gayette guzel soylenebilirdi.en azindan ben oyle yapar oylede beklerdim dostumdan.teklif olmaz yani dostların arasinda. Oyle birsey olmadigi icinde davete icabet gerekir.davette olmadigi icin....ben gitmezdim.

Back
X