- 31 Ağustos 2012
- 4.145
- 6.666
- 448
- Konu Sahibi davetsizkullanici
-
Canim sen o kadar temiz kalplilikle anlatmissin ki yasadiklarini. Yapabilecrgin pek bir sey kalmamis. Ama arayip aranizda bir sogukluk olup olmadigini sorabilirsin belki. Belki o da senin aramani bekliyordur bilemiyorum ama. Kotu kapli birine benzemiyorsun o yuzden bir kere yazip neler oldugunu neden bu durumda oldugunuzu sorabilirsin gönlünü rahatlatmak adina. Baktin ayni tas ayni hamam, ben yapacagimi yaptim artik onume bakarim dersin kendi kendine. En azindan icin icini yememis olur..
Canim ben de ayni durumu yasadim, üniversite ilk sinifta cok yakin arkadaslarim vardi. Iki kiz arkadaş ve bir soğukluk oldu, biz son seneye kadar hic konusmadik. Ben konusmayi dusundum ama ya ters cevap verirlerse diye korktum. Cunku asabiydiler biraz baska insanlars karsi. Sonra mezun olduğumuz gun geldi benle konustu benim hcbir problemim yoktu senle falan diye ben de ayni seyleri soyledim ama 4 yil gecmisti artik bu yüzden konuşmalısın bence. Zaman geciyor..Cok tesekkur ederim Allah razi olsunn, oyle mi dersin canim ya aramakta yine de fayda var gibi gozukuyor. Sonucta ortaokul cocugu degiliz artik.
Arada ki sorunu halletmek için bu kadar beklemeye gerek yokmuş ama aranıza soğukluk girmesine sebep olan konu çok boş bir konu gibi görünsede ne şekilde olduğu da önemli.
Sen elinden geleni yapmışsın gibi görünüyor, ondan bir adım gelmediği sürece aranızda ki soğukluk bitmez.
Canim ben de ayni durumu yasadim, üniversite ilk sinifta cok yakin arkadaslarim vardi. Iki kiz arkadaş ve bir soğukluk oldu, biz son seneye kadar hic konusmadik. Ben konusmayi dusundum ama ya ters cevap verirlerse diye korktum. Cunku asabiydiler biraz baska insanlars karsi. Sonra mezun olduğumuz gun geldi benle konustu benim hcbir problemim yoktu senle falan diye ben de ayni seyleri soyledim ama 4 yil gecmisti artik bu yüzden konuşmalısın bence. Zaman geciyor..
Kendinizden baska kimseye bu kadar anlam yuklemeyin ve size nasil davraniliyorsa es deger davranin, ne az ne fazla...
Bu kadar kendinizi uzmeniz de sizi umursamayan birini bu kadar onemsemeniz de gereksiz...
Gorunen o ki o bu sekilde dusunmuyor, siz zaten cabalamissiniz o soguklugu eritmek icin, ama olmamis cunku ondan adim gelmemis...Öyle tabii ama belli bir geçmiş ve mazi olunca insan ister istemez haddinden fazla değer veriyor..
Herkese cok tesekkur ederim cok guzel seyler yazmissiniz. Herkesi tek tek alintilayacak konumda degilim suan.
ikimizde 20 yasi da akli basinda insanlariz konusmak isteseydi konusurdu herhalde boyle uygun gormus. Tabii yazarsa ararsa konusurum ama aramizi eskisi gibi yapmaktan vazgectim. Nedek tek cabalayam ben olayim ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?