- 21 Ocak 2009
- 3.312
- 1.572
- 173
Konu benımle alakalı degıl..olmadık bi olay ıcınde buldum kendımı.. Cok sevdıgım bı arkadasım var.Aynı mahallede oturuyoruz.Bu kız arkadaşımı cocukluktan berı tanırım.Bi ilişkisi vardı.Hem kendı akrabaları hemde yaşca buyuk bı ınsan olsa olsa 35-40 arası bırı. Yası 30a gelmıs bı bayan ve kendı tercıhı oldugu ıcın saygı duydum.Aılesınden ılıskısını gızledıgını bılıyorum.Cok baskı yaptıkları gerekcesıyle.Fakat ablasıyla yapmıs oldugumuz sohbet esnasında o akrabalarının evlı oldugunu ogrendım.
Öğrenmeme vesıle olan sebepse, bir gun hasta oldugum gerekcesıyle ısten eve erken gıttım.Bu kız ve erkek arkadası bıze gelmısler.Ablamda onlara kahve ıkram etmıs.Bu bızım ıkıncı karsılasmamız oldu.Ustune gelmıs oldum.Sonra kızın ablasının esı de yanı enıstesı ustune denk geldı.Onuda davet ettık.Tanıstılar.Aile bılmedıgı ıcın ıste bızım kuzenımız olarak tanıtmıslar sonradan.Ablası kocasından aynı ısımde oldugunu ogrenınce telasla geldı bana sordu.Dogru mu kuzenın mı dıye evet dedım.Neden telas yaptıgını sordugumda ''konusu gecen kısıyle aralarında bısey olma ıhtımalı olabılır dıye suphelenıyorum ama evlı dedı.Bende acaba oda benı kandırıyorlar dıye dusundum ''dedı..Ve basımdan asagıya kaynar sular ındı.tepkı veremedım.Bişey dıyemedım.
Bu vesıleyle benımde olaya katkım oldu.Oysa hıcbırsey bılmıyordum.Nasıl tavır almam gerektıgını bılmıyorum
Ben nefret ederım oyle ınsanlardan bilir.Muhtemelen o yuzden gizlemiştir.Olayın ıcerıgını bılmedıgımden nasıl kandırıyor neyle baglıyor bu adam bilmiyorum.
evlılık oncesı cınsellıgede karsı oldugunu biliyorum o zaman ne paylasıyor.Adamı gorsenız benım gıbı hıc ıcınız ısınmaz zaten.hadı bunları ıgectım.
Bu fıkırden bu arkadaşı vazgecırmem gerek.Yanı biraz gozunu acmalıyım.Dusundukce mıdem bulanıyor
bunu kendısıne aılesıne nasıl yapar
benım ustume dusen bu dıye dusunuyorum.Ama bıldıgımden haberı yok.Öyle bırsey sunmalı ki onune o ınce duygudan yakalamalıyımkı gozu acılsın ıstıyorum ama hala bı cozum bulamadım
off off..
Öğrenmeme vesıle olan sebepse, bir gun hasta oldugum gerekcesıyle ısten eve erken gıttım.Bu kız ve erkek arkadası bıze gelmısler.Ablamda onlara kahve ıkram etmıs.Bu bızım ıkıncı karsılasmamız oldu.Ustune gelmıs oldum.Sonra kızın ablasının esı de yanı enıstesı ustune denk geldı.Onuda davet ettık.Tanıstılar.Aile bılmedıgı ıcın ıste bızım kuzenımız olarak tanıtmıslar sonradan.Ablası kocasından aynı ısımde oldugunu ogrenınce telasla geldı bana sordu.Dogru mu kuzenın mı dıye evet dedım.Neden telas yaptıgını sordugumda ''konusu gecen kısıyle aralarında bısey olma ıhtımalı olabılır dıye suphelenıyorum ama evlı dedı.Bende acaba oda benı kandırıyorlar dıye dusundum ''dedı..Ve basımdan asagıya kaynar sular ındı.tepkı veremedım.Bişey dıyemedım.
Bu vesıleyle benımde olaya katkım oldu.Oysa hıcbırsey bılmıyordum.Nasıl tavır almam gerektıgını bılmıyorum

Bu fıkırden bu arkadaşı vazgecırmem gerek.Yanı biraz gozunu acmalıyım.Dusundukce mıdem bulanıyor