- 2 Temmuz 2017
- 183
- 100
- 53
- 31
- Konu Sahibi mutsuz_hayalperest
-
Özel hayatında ne yaptığından ziyade benimle nasıl bir ilişkisi olduğuna, bana nasıl davrandığına bakardım.size yardım ettiği noktalar mutlaka oldu. etmediği kıskandığı vs gibi olumsuzluklarda oldu tabi.
Özel hayatında ne yaptığından ziyade benimle nasıl bir ilişkisi olduğuna, bana nasıl davrandığına bakardım.
Mesela burada yazdığınızı bir dost yapmaz. Dost dediğin insan seni kıskanmaz, elinden geldiğince olumsuzluklardan korur. Bence düşünmeniz gereken nokta burası olmalı.
İnsanlar kocaman okyanus gibi..
Derine daldıkça yeni birşeyler keşfediyosunuz..
Yıl zaman geçtikçe birde yaş aldıkça bazı şeylere daha bilinçli bakıyosunuz
mesela 20 yıllık çocukluktan dostunuz. size yardım ettiği noktalar mutlaka oldu. etmediği kıskandığı vs gibi olumsuzluklarda oldu tabi. mükemmel kusursuz değil. bu insan birini çok aşık 6 yıldır ve kavga ettiklerinde çoğu zaman başkasıyla gezip tozuyor sevgili bile oluyor.
Böyle insana güvenilir mi? sevdiğinin arkasından bunu yapan senin arkandan da boş durmuyodur diyen 5 farklı ortak arkadaş oldu.
sevgilisiyle ilişikisine göre 20 yıllık arkadaşlığınıza ne yapardınız?
Sevgilisiyle, eşiyle ilişkisi istisnai durumlar dışında beni bağlamaz (dayak gibi). Ben kendi arkadaşlığıma bakarım.
Kıskançlık gibi şeylerin samimi bir arkadaşlık ilişkisinde yeri olmaz, arkadaşlığımı bitireceksem buna dayanarak bitiririm.
Genel anlamda konuştum ben aslında, konu özelinde değil.Ama başkalarının sözüne dayanarak kıskanç olduğunu düşünüyor konu sahibi.
Bana şimdi gelip bin kişiLyanna Mormont seni kıskanıyor dese hade len ordan derim hepsine. Konu sahibinin 20 yıllık ilişkisi pek dostluk değil bence.
başkalarının düşüncesi gözümü açtı desem daha doğru olur. yaşadığım şeyleri görmeye başladım. mesela onun samimi olduğu tek insan değilim herşeyimi anlatırım paylaşırım dostum dediği 2 3 kişi daha var.bir tanesi derdini mesajla anlatırken offf yeter diyerek mesajları açtığını biliyorum. başkasına ay ne cimriymiş 15lirayı ben olsam istemem. onlarda dostu şimdi güya :S gibi bi kaçtane daha var böyle :S ne vefasız çalışıyorda öğrenci dostuna harçlık yollamıyor :S gibi gibiAma başkalarının sözüne dayanarak kıskanç olduğunu düşünüyor konu sahibi.
Bana şimdi gelip bin kişiLyanna Mormont seni kıskanıyor dese hade len ordan derim hepsine. Konu sahibinin 20 yıllık ilişkisi pek dostluk değil bence.
20 yillik arkadasim pek yok maalesef, 3 5 kisi az gorustuklerimi de sayarsam. Ama bu kisilere laf edemez kimse, cok enteresan geldi bu kisimlar bana.
Onun disinda sevgilisine esine davranisi beni etkiler. Soyledigi sekilde yasamayan insanlardan soguyorum ben. Ayseyi seviyorum deyip fatma ile isi pisirenle cok arkadas olmam gibi.
Nedense konudaki arkadas erkek diye dusundum, oyle mi degil mi
Şimdi, bu biraz derin bir konu.İnsanlar kocaman okyanus gibi..
Derine daldıkça yeni birşeyler keşfediyosunuz..
Yıl zaman geçtikçe birde yaş aldıkça bazı şeylere daha bilinçli bakıyosunuz
mesela 20 yıllık çocukluktan dostunuz. size yardım ettiği noktalar mutlaka oldu. etmediği kıskandığı vs gibi olumsuzluklarda oldu tabi. mükemmel kusursuz değil. bu insan birini çok aşık 6 yıldır ve kavga ettiklerinde çoğu zaman başkasıyla gezip tozuyor sevgili bile oluyor.
Böyle insana güvenilir mi? sevdiğinin arkasından bunu yapan senin arkandan da boş durmuyodur diyen 5 farklı ortak arkadaş oldu.
sevgilisiyle ilişikisine göre 20 yıllık arkadaşlığınıza ne yapardınız?
Yada 4 5 kişi seni kıskanıyor dese
yada daha fazla kişi çok farklısın dengin değil niye onla böyle samimisin dese ne yapardınız?
ortak arkadaş çevremiz çok oldu.
seni kıskanıyo diyen oldu yok sana öyle gelmiştir dedim.
zamanında kendi hoşlandığını sana ayarlamaya ısrarla teklif ett dediler. hoşlanmıyodur dedim.
yıl geçti ikimizinde sevgilisi var benim ilişkim normal düzeyde aşırı kavgamız yoktu. onunki çok kavga eder küçümser hakaret de ederlerdi karşılıklı.
birgün arkadaşım bana sordu sen soba yakmayı biliiyomusun diye bende bilmiyorum dedim
cevabı ben biliyorum ama benim gibisinin kıymetini bilinmez işte dedi. bu ne demek benim gibissine değer vermek hata mı demediğime binn bmilyon pişmanım. ama üstünden çok geçti işte
en son diyende kayınvalidemdi. sen saf iyi niyetle bakıyosun insanlara düğünde sana ne kötü bakıyordu o dostum dediğin kız dediilk diyen olsa savunurdum ama kaçıncıydı bu ve orda tükendim ona karşı sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?