- Konu Sahibi pportakall
Olmaz hic oluru yok, cocuga bakisiniz cok yuzeysel
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
29 yaşında güzel mesleği olan bi kadin bence kendi dengiyle evlenmeli. Adam hem anne babaya maddi yardım yapacak hem her ay eski eze 20 bin verecek ki mecbur vermek zorunda çocuktan dolayı. E bunlar size zamanla batacak dünyanın en iyi insanı bilr olsa maddi bi sıkıcılık yasayinca o anne babaya eski eşe giden paraya takar, gözüne batar.Birde ben evliyken arkadaş olan insanların boşandıktan sonra bi ilişki yaşamalarını hiç doğru bulmuyorum.Ben mesela şuan evliyim bi erkek arkadaşım boşansam ve benimle ilişki yaşamak istese nasıl yani derdim.Önce kendimden bahsedeyim 29 yaşında bekar öğretmenim güzel bir kadınım ,sporuma,bakımıma, sosyal faaliyetlere,kişisel gelişimime,statüme normal insanlardan daha fazla önem veririm insan ilişkilerim de iyidir genellikle tanıyanlar beni sever kadın/erkek. Bu sebepten dolayı etrafımda hiç erkek problemi yaşamadım. Her zaman benimle ilgilenen insanlar tanışmak isteyen birileri olur. Sevgililerim görüştüklerim oldu.1.5 yıllık sonunda beni kıran bir ilişkim de oldu. Ama sonu hep hüsran özellikle bazı insanlarla bir defa görüşünce bu adamdan hiçbir halt olmaz dediğim çok oluyor bunları kimseyi bulamadığımı düşünmeyin diye anlattım. Bir arkadaşım vardı 2.5 yıldır tanışıyoruz. Bir anda kendimi bu kişiyle ilişkide buldum 1 hafta önce. Deprem bölgesinde çalışırken tanıştık, iyi de arkadaştık. O sıralar evliydi ne benden ne ondan yana aramızda o tarz bir şey olmadı, benimde erkek arkadaşım vardı zaten ama sağolsun her telefonumu açardı yardımcı olurdu çok fazla yardımı iyiliği oldu bana. Hatta eşi de benimle arkadaşlığını bilirdi. Eşiyle birtakım problemleri vardı en sonunda ayrıldılar 1 yıl önce. Şimdi bu kişinin olumlu yanları şu (doğal ortamında gözlemlediğim için söylüyorum)
Bir kere kesinlikle iş bitirici yani ahmet gelirken ekmek alır mısın de gerekirse 3 market gezer o ekmeği almadan gelmez. Benim bir şey dememe gerek kalmadan hatta farkında bile olmadan kendisi görür, halleder.
Fiziksel olarak hoş biri özbakımı,bakımı, sporu vs…
Çok delikanlı yani her konuda desteğini hissedersiniz ben birtakım sıkıntılar yaşamıştım sadece arkadaş olmamıza yeni tanışıyor olmamıza samimiyetimiz olmamasına rağmen arkamda durmuştu.
Çok dürüst bu güne kadar a dediği b çıkmadı. Şeffaf her sorduğuma kıvırmadan cevap verir.
Ne evlilik döneminde ne bekarlık döneminde kız düşkünü bir adam olmadı. Ben kendim birkaç defa şahit oldum evliyken kızlar gelip tanışmak isterdi direk terslerdi eşine hiç yansıtmazdı zaten normali bu ona bir şey demiyorum ama birinin sadakatini gözlemlemek başka. Bekarken de hiç öyle günümü gün edeyim kızlarla gezip tozayım her çiçekten bal alayım adamı olmadı. Ya düzgün bir ilişki yaşar ya da hiç yaşamaz.
İnsanlara karşı kibar, anlayışlı,yardımsever. Herkes sever.
Duygularını saklamaz gizlemez söyler. Bana da asla karışmaz , birinin hayatına karışmak kısıtlamak yerine eşlik eder takdir eder.
Geliri de benim yaklaşık 2 katım.
Ama olumsuz yönlerine gelirsek:
Anne babasının bütün maddi yükü onda.
Eski eşine 20bin nafaka veriyor.
Çocuğu var. Eski eşinde kalıyor. Çocuğu tatlı, canayakın, uslu, söz dinleyen bir çocuk. Ben hiçbir zaman çocuk istemedim. Bu aslında bir yandan benim için avantaj çünkü hayatıma giren erkekler hep çocuk sahibi olmak istemememi sorun ediyordu. Çocuk uslu o açıdan sorun yok. Kendisi de çocuğuyla gayet ilgili bir baba yani çocuğun yükü bende olmayacak. Çocuğunu kendi iş yerine falan götürür. Henüz bizi tanıştırmadı ama mesleğimden dolayı çocuklarla aram iyidir.
Bu gelir durumu beni düşündürüyor gider kalemlerini çıkartınca hemen hemen benimle aynı gelire sahip oluyor veya bi tık daha düşük bu yıl ailesine olan desteği azalacak gerçi. Bende memur olduğumdan çift maaş oluruz maddiyatın beni çok zorlayacağını sanmıyorum. Ama genede bu maddi konulardaki yönünü nasıl öğrenebilirim ?Ailem acaba kabul eder mi beni en çok endişelendiren durum bu. Çünkü ben hiç evlenmedim. Benimkiler de kendim gibi bekar birini bulmamı ister.
Öncelikle ithamınız çok çirkin. 1 yıl oldu onlar boşanalı benim son ilişkimin üzerinden de 4 ay geçti. Hayatımda en son ilgileneceğim düşüneceğim insandı. Ama ilk tanıştığımızda 1 hafta boyunca o yokluk bölgesinde kendisi ve ekibi bana inanılmaz yardımcı oldu, son 2 haftada görüşmeler sıklaşınca düşünceler de değişmeye başladı.Adamla toplamda 2,5 yıldır tanışıyorsanız, bekarlık dönemini nerden biliyorsunuz? Adamla tanıştığınızda adam evliymiş zaten.
Nasıl olduysa ikiniz de boşa çıkar çıkmaz bir ilişkiye koşmuş gibi duruyorsunuz.
Adamın çocuğu kaç yaşında ? Eski eşinin sizin için hiç hoş duygu ve düşünceler besleyeceğini de sanmıyorum. Bir de karısı da benimle arkadaşlığını bilirdi demişsiniz. İki tarafın da birbirine alıcı gözle baktığı mükemmel bir arkadaşlıkmış gerçekten.
Bana biraz açıklar mısınız nasıl bir laf taşıma mesela aklımda canlanmıyor çünkü. Erkek arkadaşımın anlattığına göre ayın 15inde nafaka hariç bir konuşmaları olmuyormuş hatta çocuğun bir ihtiyacı olunca kibar bir şekilde istiyormuş bana bir keresinde şey demişti “Evliliğimiz boyunca bir kere bile lütfen demedi, şimdi ise çok kibar saygılı davranıyor” . Yani açık açık sormadım ama anladığım kadarıyla iki tarafta birbirinin hayatına karışmıyormuş, ilgilenmiyormuş. Çocuk ne diyebilir ne lafı taşıyabilirBizlerin yazdıkları ya da benzer şeyleri tecrübe eden insaların anlattıkları seni ikna etmez anladığım kadarıyla. Bu durumda kendin yaşayıp göreceksin konu sahibi. Çocuğun laf taşıması konusunun seni ne kadar rahatsız edeceğini ancak tecrübe ederek öğrenirsin ya da örnek verilen diğer şeyleri. Çocuğu olan bir adamla evlenmek, çocuğun annesi ölmediği sürece her zaman zordur.
Oturup uzunca kendinizi övdükten sonra artı eksi listesi yazdığınıza göre bu adama aşık değilsiniz. Ayrıca diğerlerini bilmem ama ben en baştan aramızda bir şey yoktu meselesini yemedim. Belki bir şey yaşanmamıştır ama ölçüp tartmışsınız birbirinizi belli. Bence oluru yokÖnce kendimden bahsedeyim 29 yaşında bekar öğretmenim güzel bir kadınım ,sporuma,bakımıma, sosyal faaliyetlere,kişisel gelişimime,statüme normal insanlardan daha fazla önem veririm insan ilişkilerim de iyidir genellikle tanıyanlar beni sever kadın/erkek. Bu sebepten dolayı etrafımda hiç erkek problemi yaşamadım. Her zaman benimle ilgilenen insanlar tanışmak isteyen birileri olur. Sevgililerim görüştüklerim oldu.1.5 yıllık sonunda beni kıran bir ilişkim de oldu. Ama sonu hep hüsran özellikle bazı insanlarla bir defa görüşünce bu adamdan hiçbir halt olmaz dediğim çok oluyor bunları kimseyi bulamadığımı düşünmeyin diye anlattım. Bir arkadaşım vardı 2.5 yıldır tanışıyoruz. Bir anda kendimi bu kişiyle ilişkide buldum 1 hafta önce. Deprem bölgesinde çalışırken tanıştık, iyi de arkadaştık. O sıralar evliydi ne benden ne ondan yana aramızda o tarz bir şey olmadı, benimde erkek arkadaşım vardı zaten ama sağolsun her telefonumu açardı yardımcı olurdu çok fazla yardımı iyiliği oldu bana. Hatta eşi de benimle arkadaşlığını bilirdi. Eşiyle birtakım problemleri vardı en sonunda ayrıldılar 1 yıl önce. Şimdi bu kişinin olumlu yanları şu (doğal ortamında gözlemlediğim için söylüyorum)
Bir kere kesinlikle iş bitirici yani ahmet gelirken ekmek alır mısın de gerekirse 3 market gezer o ekmeği almadan gelmez. Benim bir şey dememe gerek kalmadan hatta farkında bile olmadan kendisi görür, halleder.
Fiziksel olarak hoş biri özbakımı,bakımı, sporu vs…
Çok delikanlı yani her konuda desteğini hissedersiniz ben birtakım sıkıntılar yaşamıştım sadece arkadaş olmamıza yeni tanışıyor olmamıza samimiyetimiz olmamasına rağmen arkamda durmuştu.
Çok dürüst bu güne kadar a dediği b çıkmadı. Şeffaf her sorduğuma kıvırmadan cevap verir.
Ne evlilik döneminde ne bekarlık döneminde kız düşkünü bir adam olmadı. Ben kendim birkaç defa şahit oldum evliyken kızlar gelip tanışmak isterdi direk terslerdi eşine hiç yansıtmazdı zaten normali bu ona bir şey demiyorum ama birinin sadakatini gözlemlemek başka. Bekarken de hiç öyle günümü gün edeyim kızlarla gezip tozayım her çiçekten bal alayım adamı olmadı. Ya düzgün bir ilişki yaşar ya da hiç yaşamaz.
İnsanlara karşı kibar, anlayışlı,yardımsever. Herkes sever.
Duygularını saklamaz gizlemez söyler. Bana da asla karışmaz , birinin hayatına karışmak kısıtlamak yerine eşlik eder takdir eder.
Geliri de benim yaklaşık 2 katım.
Ama olumsuz yönlerine gelirsek:
Anne babasının bütün maddi yükü onda.
Eski eşine 20bin nafaka veriyor.
Çocuğu var. Eski eşinde kalıyor. Çocuğu tatlı, canayakın, uslu, söz dinleyen bir çocuk. Ben hiçbir zaman çocuk istemedim. Bu aslında bir yandan benim için avantaj çünkü hayatıma giren erkekler hep çocuk sahibi olmak istemememi sorun ediyordu. Çocuk uslu o açıdan sorun yok. Kendisi de çocuğuyla gayet ilgili bir baba yani çocuğun yükü bende olmayacak. Çocuğunu kendi iş yerine falan götürür. Henüz bizi tanıştırmadı ama mesleğimden dolayı çocuklarla aram iyidir.
Bu gelir durumu beni düşündürüyor gider kalemlerini çıkartınca hemen hemen benimle aynı gelire sahip oluyor veya bi tık daha düşük bu yıl ailesine olan desteği azalacak gerçi. Bende memur olduğumdan çift maaş oluruz maddiyatın beni çok zorlayacağını sanmıyorum. Ama genede bu maddi konulardaki yönünü nasıl öğrenebilirim ?Ailem acaba kabul eder mi beni en çok endişelendiren durum bu. Çünkü ben hiç evlenmedim. Benimkiler de kendim gibi bekar birini bulmamı ister.
Adamla toplamda 2,5 yıldır tanışıyorsanız, bekarlık dönemini nerden biliyorsunuz? Adamla tanıştığınızda adam evliymiş zaten.
Nasıl olduysa ikiniz de boşa çıkar çıkmaz bir ilişkiye koşmuş gibi duruyorsunuz.
Adamın çocuğu kaç yaşında ? Eski eşinin sizin için hiç hoş duygu ve düşünceler besleyeceğini de sanmıyorum. Bir de karısı da benimle arkadaşlığını bilirdi demişsiniz. İki tarafın da birbirine alıcı gözle baktığı mükemmel bir arkadaşlıkmış gerçekten.
Öncelikle ithamınız çok çirkin. 1 yıl oldu onlar boşanalı benim son ilişkimin üzerinden de 4 ay geçti. Hayatımda en son ilgileneceğim düşüneceğim insandı. Ama ilk tanıştığımızda 1 hafta boyunca o yokluk bölgesinde kendisi ve ekibi bana inanılmaz yardımcı oldu, son 2 haftada görüşmeler sıklaşınca düşünceler de değişmeye başladı.
Övmek değil etrafımda sürekli birilerinin bulunduğunu anlatmak için yazmıştım. Onun açısından bilmiyorum ama benim açımdan gerçekten yoktu hatta boşandıktan sonraki aylarda kaç defa görüşelim konuşalım demişti istememiştim farklı farklı kişilerle de görüştüm en son bir mevzudan dolayı konuştuk buluştuk sohbet muhabbet çok keyifli gelince bir anda kendimi farkşı bir durumda buldum. Bir de farklı meslek gruplarından farklı insanlarla görüştüm hiçbirinde bu kişide gördüğüm şeyleri göremedimOturup uzunca kendinizi övdükten sonra artı eksi listesi yazdığınıza göre bu adama aşık değilsiniz. Ayrıca diğerlerini bilmem ama ben en baştan aramızda bir şey yoktu meselesini yemedim. Belki bir şey yaşanmamıştır ama ölçüp tartmışsınız birbirinizi belli. Bence oluru yok
Çocuk 2 yaşındaHenüz bir ithamda bulunmadım. Adamın bekarlık hayatını nerden biliyorsunuz mesela ? Adamın çocuğu kaç yaşında ?
Henüz bir ithamda bulunmadım. Adamın bekarlık hayatını nerden biliyorsunuz mesela ? Adamın çocuğu kaç yaşında ?
Herşeyi didikler. Boşanmış adama bekar eşi vefat etmişse dul denir. Öğrensin.Adamla 2,5 yıldır tanışıyorlar ve 1 yıl önce boşanmış. 1 yıldır bekar zaten bu adam. Dul mu deseydi?
İmza atıp aynı eve girmeden anlayamazsin . O imzayı attıktan sonra da geri dönüşün mental bedeli büyük.hepinize cevaplarınızdan dolayı teşekkür ederim. Toplu cevap vermek istedim çok özel hayatı anlatmak istemedim burada şiddetli geçimsizlikleri olduğu için tek celsede boşanmışlar. Şiddetli geçimsizlik derken sürekli ses yükseltmeli kavga gürültü her gün kapıya polis gelen bir evlilik daha evlenmeden önce bile 2 kez nişan atmışlar. Yani öyle araları iyiymiş ayrılmışlar durumu yok erkek arkadaşımın anlattığı kadarıyla karşı taraf suçlu ama kadın tarafından dinleyince de eminim ki erkek tarafı da suçludur herkes kendi gözünden anlatıyor. Çocuğun laf taşıması olayına gelince burada beni rahatsız edecek ne var anlamadım. Çocuk bu her şeyi der iyi ya da kötü. Burada çiftlerin tutumu önemli. Babası ya da annesi karşı taraf hakkında çocuğa kötü konuşmuyor herkes kendi yoluna bakıyor. Kendisi ekstra olarak ticaretle de uğraştığı için gelir durumu iyi gözüküyor. Ama benim sizlerden asıl yardım istediğim bu durumları süreç içerisinde nasıl anlayabilirim ? Yani hem maddi durumunun nasıl olduğunu hemde çocuğuyla ilişkisinin bizim ilişkimizi ne boyutta etkileyeceği