Dostum dediğim insanın yaptıkları

Puprple000

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2021
182
71
28
Aynı iş yerinde bı sure çalıştık benden önce çalışırken konuşmadığı bikac kız vardı ben ise gelince birbirlerine düşman gibiydiler bende o kızlarla samimiyet kurmadım arkadaşıma yanlış yaptiklarinda tepkimi gösterdim arkadaşımda benimle çok samimiydi oda savunuyordu ben işten çıktım ve bu kızlardan bir tanesiyle samimiyet kurmuş iş gereği olabilir diye düşündüm ve asla kıskanıp tepki göstermedim ben işten çıktıktan sonra o kıza benimle olan samimiyetini yansıtmıyor ve biraradayken arkadaşımı aradığında beraber olduğumuzu söylemedi neden söylemedin dediğimde arkadasligimiza nazar degdirmesin diye dedi dün bize geldi konu açıldi benim zamanında aynı isyerindeyken arkadasima anlattigim tüm dedikoduların birazını bu kızla konuştuğunu öğrendim benim sana anlattigimi kıza söyledin mi falan dediğimde herkesin bildiği dedikodular ismini bilse ne olur gibisinden konuştu çok sevdiğim bı arkadasimdi hemde güvendiğim bu konuyu karşıma alıp konuştuğumda konulari famfarkli yere çekip işine geldigi gibi tepkiler gösteriyor ve bana karşı çirkinlesebilecegini hissettim mesafe koyarakmi uzaklasmaliyim dostlugumu bitirmelimiyim veya bu konuyu benmi büyütüyorum

Aranızda sorun olmayan insanlara başkasıyla sorun yaşadılar diye neden tepki gösterdiniz? İlkokul çocuğu davranışı bu. Yetişkin insanlar böyle davranmazlar.

Arkadaşınıza mesafe koyacaksanız koyun da sizin davranışlarınız onunkinden daha tuhaf.

Kızla muhabbeti kesin.o iş yerinden ayrilmissiniz artık ne oluyor ne dönüyor sizi ilgilendirmemesi lazım artık.kendi yolunuza bakin.Siz arası bozuk diye diğer kızlara mesafe koymuşsunuz ara bozmussuniz ama arkadaşınız sizin araniz bozuk diye mesafe koymayip samimi olmuş.bu da size hayat dersi olsun

Arkadaşınızın bir uzantısı gibi küstüğü insanlarla küsmüş,konustuguyla konusmuşsunuz.Sizin kendi karakteriniz,mantiginiz yok mu?
İlişkilere bakış açınız çok yanlış bakın arkadaş ne yapmış kendi hür iradesiyle sizin küs olduğunuzla kanki olmuş.
Sizin dedikodunuzu ona ,onunkini başka birine yapan dost değildir,sizinle buluştuğunu söylemeyen dost değildir.Mış gibi yapar yoluna devam eder.Kendinizi geliştirin,birilerinin karakterini,bilmeden sırf kankam küs diye karşı tarafa savaş açma sacmaliginı bırakın, insanları en iyi yaşayarak tanır deneyim kazanırsınız.

Aynı iş yerinde bı sure çalıştık benden önce çalışırken konuşmadığı bikac kız vardı ben ise gelince birbirlerine düşman gibiydiler bende o kızlarla samimiyet kurmadım arkadaşıma yanlış yaptiklarinda tepkimi gösterdim arkadaşımda benimle çok samimiydi oda savunuyordu ben işten çıktım ve bu kızlardan bir tanesiyle samimiyet kurmuş iş gereği olabilir diye düşündüm ve asla kıskanıp tepki göstermedim ben işten çıktıktan sonra o kıza benimle olan samimiyetini yansıtmıyor ve biraradayken arkadaşımı aradığında beraber olduğumuzu söylemedi neden söylemedin dediğimde arkadasligimiza nazar degdirmesin diye dedi dün bize geldi konu açıldi benim zamanında aynı isyerindeyken arkadasima anlattigim tüm dedikoduların birazını bu kızla konuştuğunu öğrendim benim sana anlattigimi kıza söyledin mi falan dediğimde herkesin bildiği dedikodular ismini bilse ne olur gibisinden konuştu çok sevdiğim bı arkadasimdi hemde güvendiğim bu konuyu karşıma alıp konuştuğumda konulari famfarkli yere çekip işine geldigi gibi tepkiler gösteriyor ve bana karşı çirkinlesebilecegini hissettim mesafe koyarakmi uzaklasmaliyim dostlugumu bitirmelimiyim veya bu konuyu benmi büyütüyorum
Arkadaşınız daha önce sevmediği birisi ile sonradan samimiyet kurabilir bu çok normal de sizin başkasıyla derdi olan birisi için bir başkasına tavır almanız çok normal değil. Şimdi de ben tavırlıyım sen neden samimisin tavrınızda pek normal değil. Genel toplum ahlakına ters birşeyler vardır bireysel olarak tepki verebilirsiniz elbette, ama şahsi meseleler sebebiyle birisine önyargıyla gitmeniz doğal değil. Hikayeyi bir de karşı taraftan dinlediniz mi? Belki asıl sorunlu olan arkadaşınız dı?

Çocuk musunuz tanımadığınız sizi ilgilendirmeyen başkasının konusuna karşı tarafa cephe oluyorsunuz? Siz herkesle konuşup ortada olmalı idiniz kendi kararınız ile konuşup konuşmamayı tercih etmeliydiniz
Size de bir ders olmuş, sizin arkadaşlığınız başka karşı ile başka bundan sonra böyle yapmazsınız
İş yerinde arkadaşlık kurun dost da olsun ama milletin dedikodusunu yapmayın düşmanlar dost olur size düşman olurlar şekil a da olduğu gibi
Sizinki dostluk değil menfaat ortaklığı bitince harcamış sizi seçici olun her size gülene ayyy dostum demeyin

Arkadaşınız daha önce sevmediği birisi ile sonradan samimiyet kurabilir bu çok normal de sizin başkasıyla derdi olan birisi için bir başkasına tavır almanız çok normal değil. Şimdi de ben tavırlıyım sen neden samimisin tavrınızda pek normal değil. Genel toplum ahlakına ters birşeyler vardır bireysel olarak tepki verebilirsiniz elbette, ama şahsi meseleler sebebiyle birisine önyargıyla gitmeniz doğal değil. Hikayeyi bir de karşı taraftan dinlediniz mi? Belki asıl sorunlu olan arkadaşınız dı?
Yanlış ifade ettim kızla konuştuğu için kızmıyorum tam tersi iş ortamında tek kalmasın yine konuşsun samimiyet kursun sorun değil sadece bana onu sürekli dile getirip benimle beraber olduğunu dostlugumuza nazar degdirecegini düşündüğü için samimi olduğumuzu söylemek istemiyormuş benim takildigim ve tepki gösterdiğim konu bu

Çocuk musunuz tanımadığınız sizi ilgilendirmeyen başkasının konusuna karşı tarafa cephe oluyorsunuz? Siz herkesle konuşup ortada olmalı idiniz kendi kararınız ile konuşup konuşmamayı tercih etmeliydiniz
Size de bir ders olmuş, sizin arkadaşlığınız başka karşı ile başka bundan sonra böyle yapmazsınız
İş yerinde arkadaşlık kurun dost da olsun ama milletin dedikodusunu yapmayın düşmanlar dost olur size düşman olurlar şekil a da olduğu gibi
Sizinki dostluk değil menfaat ortaklığı bitince harcamış sizi seçici olun her size gülene ayyy dostum demeyin
Bu kişi benim 5yillik dostum dediğim insan o kızla samimiyet kurdu diye tepki gösteremiyorum benimle olan samimiyetimize nazar degecegi için anlatmiyormus buna tepki gösterdim ne alaka diye şuan ona nasıl bir tepki göstermeliyim

Ben arkadaşımın yanlisinda uyarıyorum aynı ortamda çalışırkende iş icabı konuş derdim işten ayrıldım yine konuş diyorum sadece yüzyüze fazla samimiyet kurup benim anlattıklarımi o şahsa anlatıp bizim aramizdaki samimiyeti dostluğumuzu zedeler manasında samimiyetimizi belirtmemesi

5yillik arkadaşım bunu yapan

Bu kişi benim 5yillik dostum dediğim insan o kızla samimiyet kurdu diye tepki gösteremiyorum benimle olan samimiyetimize nazar degecegi için anlatmiyormus buna tepki gösterdim ne alaka diye şuan ona nasıl bir tepki göstermeliyim
Ben arkadaşınla ilişkini kes kesme diyemem. Senin yerinde olsam sıradan merhaba merhaba seviyesinde iletişime devam ederim, artık özel hiç bir şeyimi paylaşmam. Dürüst değil arkadaşın. Karşısındakine de öyle .. X kişisi ben puprple ile samimiyim ama ikinizin yeri ayrı vs gibi bir tavrı olsa eyvallah.. iki yüzlü etkileşimlerden hoşlanmam. Ayrıca sevgili misin evli misin nazar ne alaka? Sağlam dostluğun varsa herkes de bilir seni tanıyan o kişi ile bağlarını.. gizli dostluk mu olur... Karımı boşayacağım aşkım diye metrese hikaye okuyan erkek gibi ya da üç beş kişiyi aynı anda idare edip gizli tutan erkek gibi elalem bilmesin nazar değer aşkım saçma absürt:KK70: uzak dur bence mesafeni koru.. üzerine de sıçratma sen beş sene devirip dökmüşsün her dedikoduyu senle ilgili zayıf şeyleri de biliyor başına bela etme.. konuşuyordur da zaten.. demediğin şeyleri de puprple dedi der sallar zaten , böyle gevşek tiplerle arkadaş olmayın.. bugün millete sallayan yarın da sana sallar

iş arkadaşından dost olur mu yaa hemde eski iş arkadaşından

Yanlış ifade ettim kızla konuştuğu için kızmıyorum tam tersi iş ortamında tek kalmasın yine konuşsun samimiyet kursun sorun değil sadece bana onu sürekli dile getirip benimle beraber olduğunu dostlugumuza nazar degdirecegini düşündüğü için samimi olduğumuzu söylemek istemiyormuş benim takildigim ve tepki gösterdiğim konu bu
belkide onlara seninle küs olduğunu söylemiştir.

Ben arkadaşımın yanlisinda uyarıyorum aynı ortamda çalışırkende iş icabı konuş derdim işten ayrıldım yine konuş diyorum sadece yüzyüze fazla samimiyet kurup benim anlattıklarımi o şahsa anlatıp bizim aramizdaki samimiyeti dostluğumuzu zedeler manasında samimiyetimizi belirtmemesi
haklısın sonuçta artık o iş yeriyle alakan yok senin adının anılması hoş değil

Yüzüme karşı benim yerimin ayrı olduğunu dile getirdi. Beraber çalıştığımız onlarla kus olduğu dönem benimle aşırı samimiydi nazar falan değer diye düşünce yoktu. Şuan işten ayrildim samimiyet kurmasına takilmadim benim anlattığım dedikoduları ona anlatması ve benimle olan samimiyetini ona dile getirmemesi

Yüzüme karşı benim yerimin ayrı olduğunu dile getirdi. Beraber çalıştığımız onlarla kus olduğu dönem benimle aşırı samimiydi nazar falan değer diye düşünce yoktu. Şuan işten ayrildim samimiyet kurmasına takilmadim benim anlattığım dedikoduları ona anlatması ve benimle olan samimiyetini ona dile
iş arkadaşından dost olur mu yaa hemde eski iş arkadaşından
5yildir beraber calismiyorduk çok güzel dosttuk aynı isyerinde çalıştık yine aramızda sıkıntı olmadı işten çıktıktan sonra düşman olduğu kızla samimiyet kurması bu sorun değil fakat bizim samimiyetimizi kıskanır düşüncesiyle o kıza söylemek istememesi

Back
X