Dostum dediginiz kisinin evli cocuklu biriyle ciktigini düsünün, ne yapardiniz ?

Hanimhanimcikkiz

Kurtaramıyor artık hiç bir dua beni...
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2014
25
3
3
18 yasinda dostum dediginiz kisinin 37 yasindaki bi evli,cocuklu adamla birlikte oldugunu dusunun. O kisinin de 16 yasinda cocugu oldugunu. Adamin daha once de karisini baskasiyla aldattigini. Arkadasinizi uyardiginizda, biz gercekten samimice seviyoruz , bizim askimiz gercekten gercek o esinde bulamadigi sevgiyi ben de buldu, ben de kimsede bulamadiklarimi onda buldum diyerek kendini savundugunu dusunun.
Arkadasim para icin cikmiyor, metres degil ve onu tapilacak derecede seviyor malesef. Ben de inanamiyorum bu duruma midem bulaniyor igrenc bi durum bu. Ama uyarmaktan baska elimden bir sey gelmiyor. Siz olsaniz ne yapardiniz ?

Ben bu konuda cok sanssizim. Neden hep cevremdeki arkadaslarim sonradan bozulup kotu isler yapiyorlar ? Bundan baska 17 yasindaki kuzenim sevgilisiyle yatma planlari yapiyordu cocugun onu terketmemesi icin onceden. Diger bi arkadasim en yakinlarimdan birisi esrar kullaniyordu bi ara. Ya neden arkadaslarimin kotu isler yapmasina engel olamiyorum, uyarmaktan baska bi sey yapamiyorum. Neden insanlar bozuluyor gittikce kotulesiyor ? Of ya

Son düzenleme:
18 yasinda dostum dediginiz kisinin 37 yasindaki bi evli,cocuklu biriyle birlikte oldugunu dusunun. O kisinin de 16 yasinda cocugu oldugunu. Adamin daha once de karisini baskasiyla aldattigini. Arkadasinizi uyardiginizda, biz gercekten samimice seviyoruz , bizim askimiz gercekten gercek o esinde bulamadigi sevgiyi ben de buldu, ben de kimsede bulamadiklarimi onda buldum diyerek kendini savundugunu dusunun.
Arkadasim para icin cikmiyor, metres degil ve onu tapilacak derecede seviyor malesef. Ben de inanamiyorum bu duruma midem bulaniyor igrenc bi durum bu. Ama uyarmaktan baska elimden bir sey gelmiyor. Siz olsaniz ne yapardiniz ?

Ben bu konuda cok sanssizim. Neden hep cevremdeki arkadaslarim sonradan bozulup kotu isler yapiyorlar ? Bundan baska 17 yasindaki kuzenim sevgilisiyle yatma planlari yapiyordu cocugun onu terketmemesi icin onceden. Diger bi arkadasim en yakinlarimdan birisi esrar kullaniyordu bi ara. Ya neden arkadaslarimin kotu isler yapmasina engel olamiyorum, uyarmaktan baska bi sey yapamiyorum. Neden insanlar bozuluyor gittikce kotulesiyor ? Of ya
Devir bozuldu, genel olarak ortamlar karışık.
Evli kadınlar yaşadıkları aykırı ilişkileri aşk-ı memnu zannediyorlar.
Evli erkekler artık teknolojiden rahatça yararlanıyorlar.
Çoğu aileler de rahat davranmaya başladı bazı konularda.
Alttan gelen nesil çok değişik gerçekten.
Allah korusun ne diyeyim.
Senin yapabileceğin bir şey yok, ailesine söylemekten başka.

Ah canm engel olamazsin. Benim bir arkadasim vardi iki cocugu olan evli bi adamla cikiyordu . Bal gibi de parasindan yararlaniyordu sevgi falan hikaye. Adamin niyeti belliydi ve bu kiz bu durumdan hosnuttu. Basina sonra oyle isler geldi ki adam tekmeyi basti gitti. Neden bununla olsun ki? İki tane dunya tatlisi cocugu var. Gul gibi karisi var. Bunla oynadi oynadi gitti iste... Engel olamazsin dinlemezzz...

Herkes kendi tercihini yaşar. Senin doğrularını değil kendi doğrularını yaşamayı seçerler, doğru yanlış onu ilgilendirir. Sen üstüne düşeni yapmış fikir vermişsin artık yapabileceğin bir şey yok.

:KK43: anlayamıyorum
keşke teknolojinin bu denli yaygınlaşmadığı asıl gerilim filmimizin pazar akşamları banyo konulu olduğu günlere geri dönebilsek evet o zamanda her yer temiz değildi insanların hepsi masum değildi.. ama bu denli de değildir

Gerçekten çok sevdiğim bir arkadaşımsa ailesine söylerdim ben sanırım. Ama mektupla filan, içine ikisinin fotoğrafı olan bir kanıt koyarak olabilir bu. Açık açık söylerseniz adam diye ortada gezen sübyancı size zarar vermeye kalkabilir.

bana arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyleyeyim.
Üzüm üzüme baka baka kararır.
Körle yatan şaşı kalkar.
Arkadaşlarınızı dikkatli seçin tam etkilenmesenizde kötü huylardan az da olsa kaparsınız en azından zamanla bu hayat tarzları size normal gelmeye başlar. Arkadaşınız çözümsüz vaka adam 10 yıldan önce aklı başına gelmez 10 yıldada ancak acaba demeye başlar. Siz kendinizi düşünün. Arkadaşınızın gözü hiçbirşeyi görmez şimdi.

Sen bozulmamış temiz kalmışsın, etrafındakiler ise bir şekilde iyi kotu ayrımı yapamadığından yanlış işler yapıyorlar. İnsanları bağrına basmadan yani samimiyet kurmadan önce mesafe koyup uzaktan izle derim, hatta tuzak sorular sor yokla. Zaman içerisinde zaten düzgün arkadaş ile yanlış işler yapanları birbirinden ayırmaya başlarsın.Sen temiz kal varsın arkadaşın az olsun...

Devir bozuldu, genel olarak ortamlar karışık.
Evli kadınlar yaşadıkları aykırı ilişkileri aşk-ı memnu zannediyorlar.
Evli erkekler artık teknolojiden rahatça yararlanıyorlar.
Çoğu aileler de rahat davranmaya başladı bazı konularda.
Alttan gelen nesil çok değişik gerçekten.
Allah korusun ne diyeyim.
Senin yapabileceğin bir şey yok, ailesine söylemekten başka.

Ailesine asla soyleyemem, babasi zaten siddete meyilli biri. Oldurur valla

Sen bozulmamış temiz kalmışsın, etrafındakiler ise bir şekilde iyi kotu ayrımı yapamadığından yanlış işler yapıyorlar. İnsanları bağrına basmadan yani samimiyet kurmadan önce mesafe koyup uzaktan izle derim, hatta tuzak sorular sor yokla. Zaman içerisinde zaten düzgün arkadaş ile yanlış işler yapanları birbirinden ayırmaya başlarsın.Sen temiz kal varsın arkadaşın az olsun...

Arkadasimi bu durumdan dolayi yuzustu birakamam, o zaman dostlugun ne anlami kalir ki ?

bana arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyleyeyim.
Üzüm üzüme baka baka kararır.
Körle yatan şaşı kalkar.
Arkadaşlarınızı dikkatli seçin tam etkilenmesenizde kötü huylardan az da olsa kaparsınız en azından zamanla bu hayat tarzları size normal gelmeye başlar. Arkadaşınız çözümsüz vaka adam 10 yıldan önce aklı başına gelmez 10 yıldada ancak acaba demeye başlar. Siz kendinizi düşünün. Arkadaşınızın gözü hiçbirşeyi görmez şimdi.

Cok haklisiniz ama arkadasligimi bitiremem. O zaman dostlugun ne anlami kalir ki ? Ben hic degismedim cok sukur .

ya ne arkadaşlıgı. adamın karısına ve kızın ailesine iletirdim bu olanları. haksızlık bu çünkü. haksızlık karşısında susana ne derler biliyorsun.

Gerçekten çok sevdiğim bir arkadaşımsa ailesine söylerdim ben sanırım. Ama mektupla filan, içine ikisinin fotoğrafı olan bir kanıt koyarak olabilir bu. Açık açık söylerseniz adam diye ortada gezen sübyancı size zarar vermeye kalkabilir.

Bi tek benim haberim var bu olaydan. Anlarlar.

Bi tek benim haberim var bu olaydan. Anlarlar.
O zaman riskli tabii. En iyisi tamamen iletişiminizi kesin bence. Herkes kendi kararlarıyla yaşar ve kararlarının sorumluluğu kendisinde. 18 yaş büyük değil ama doğruyu yanlışı bilmeyecek kadar da küçük değil.

Adam zaten bariz sübyancı. Çocuğu yaşında biriyle birlikte olur mu bir insan? Hadi 35-55 filan olsa yaşlar neyse. Böyle insanların bastırılmış ensest duyguları olduğunu düşünmüşümdür hep.

Back
X