Dostum dediginiz kisinin evli cocuklu biriyle ciktigini düsünün, ne yapardiniz ?

Allahim sonumuz Hayir olsun ... nereye gidiyoru z topllum olarak ? Evli barkli bi adamla hemde baban yasinda , kiza ne demeli peki ? ahlaki cokus ... toplumca gittigimiz yer burasi

Bende evli olduğum için kendimi örnek göstererek yaptığının yanlış olduğunu anlatırdım. Anlamazsa da ilişkimi keserdim..

Allahım yeni nesil daha bi akıllı olması gerekirken daha bi gerizekalı sanki.
Hayatı ne sanıyor bunlar.
Allah insana vicdan versin.

hiçbir şekilde düzeltemezsin.. ama dostum da deme bir zahmet artık ona.. hem yaş 18.. ne dostluğu , çıkar yavrum pembe gözlüklerini

Hiç bir yapamazsın ve bence yapmaya da çalışmamalısın. İnsanlar öyle ya da böyle kendi istediklerini yaparlar. İyi olsa senden bilmezler ama kötü olsa senden bilirler. O yüzden ben hiç karışmıyorum. Anlattığının tıpa tıp aynısını yaşayan arkadaşım oldu kaç yıl geçti aradan hala aynı. adam para, eşya falan yolluyor. yollamadı mı kötü oluyor bir de. bende banane dedim boşverdim. herkesin kendi aklı var kullanamıyorsa beni mi gerdi allasen:63:

neeeeee 16 yaşında kızı var bir de ..ne midesiz adam :( ah kızlar neden böyle babasi yaşında adam da ne buluyor.. cabim ne soylersen soyle vazgecmez ki boşver.. dili yansın bırakır. .

O adama hiiiiiicc bir seycik olmaz..
Malesef ki kadinlarimiz nasil olursa olsunda bi kocam olsun basimda dedigi icin zaten bosamaz..
Olan arkadasina olur..
18 yas toy bir yastir ama kör bir yas asla degildir en azindan ben degildim..
Akil var mantik var 37 yasindaki keko 18 yasinda bir kizda anca "tazelik" bulur varsin arkadasin sevgi ask desin..
Metres degilim demis de o adam onunla kasi gozu icin takilmiyor dimi dillendirmiyim simdi ne icin oldugunu..
Bir sey yapamazsin malesef sen kotu olursun daha toy.. Pisecek gerektigindede yanacak ki akli basina gelsin..
Hayat dove dove ogretiyor...

o evli adamla ilişki yaşayan dostunu senin yerinde olsam
döve döve öldürürdüm
ya gönder ben öldürüyüm salak mı ne bu kız

Back
X