- Konu Sahibi kumralada21
-
sevdiğini serbest bırak dönerse senındır, dönmezse hıc olmamıstır :)))))
okul bıtsın o kadar az gorusuceksınız ki emin ol. üzülmene değmez
2 samimi arkadaşa 3. katıldığında olayın b.k'u çıkıyor afedersin.
onlar tekrar barışırsa eğer ceren tekrardan senin tarafında geçecek.
evet zor bi durum akışına bırak bakalım ne olacak.
durumunu az çok anlayabiliyorum
insan ilişkileri değişkendir unutmamalısın
sonuçta karşındakinin davranışları için yapabileceğin hiçbir şey yok
zamana bırakmalısın ve kabullenmeliisn
ben de üni. 2.sınıf öğrencisiyim ve gözlemlediğim kadarıyla bu yaşlarda insanlar daha bir hızlı değişiyor
dolayısıyla anlaştıkları kişiler de bu normal
çıkar ve hırs konusuna girmiyorum bile malum zaten
yani ben artık bir dost beklentisine girmiyorum bile
biraz sakin düşün ve normal karşıla kendini onlarla takılmak zorunda hissetme belki tanışıp da çok iyi anlaşabilceğin bir sürü kişi var çevrende sen tanımıyosun sadece
Seni anlayabiliyorum, üniversitede bende buna benzer bir durum yaşamıştım. Çok samimi olduğum oda arkadaşımla 3. bir kişi yüzünden aram açılmıştı. Benim 10 gün falan yokluğumda bu kızla samimiyetini ilerletmiş, olabilir tabiki ona lafım yokta bana asıl koyan ben bavulumu açmış eşyalarımı dolabıma yerleştirirken o bahsettiğim kişi elinde bavul, gözünde gözlük nasıl olmuşum? diye içeri girdi, arkadaşlarının yanına gidiyormuş, vedalaşma faslı derken benim arkadaş '' ayyy x, gidiyor musun? canım, ben şimdi sensiz ne yapacağım? dedi sarıldı boynuna, alındım hiçsizleştirildiğim için, yoksa bir şeyden değil, beni yok sayması gücüme gitmişti, ama takmadım kafaya, sonra o kızın olmadığı günler durup dururken ay acaba x ne zaman gelicek? özledim he falan demeler..
Her olaya x' in dahil edilmesi, kız zırt pırt bizim oda da, elinde olsa x' in yatağını bizim odaya getirelim diyecek o derece, sonra ben uzaklaştım onlardan, aramız bozuldu onlar birlikte eve çıktılar o süre boyunca küs değildik ama hiç görüşmedik..
Sonra face' den eklemiş beni, hoş beş derken eski günlerden konu açıldı, evinden falan bir şekilde x' le bildiğin gibi değiliz biz, aramız kötü keşke zamanı geri alabilsek gibi bir şeyler söyledi, şimdi aramız iyi konuşuruz öyle, ama oluyor yani böyle şeyler.
3 kişilik arkadaşlıklarda genelde biri daima yalnız kalıyor.
Ben eğer bu durumla karşılşsaydım bozulurdum.Bence arkadaşlıklar net olmalıdır.Beni kıskandığını hissettiğim kişiylede arama mesafe koyarım ister beni satsın ister satmasın.Bence çok fazla irdeleme.Bu arkadaşlıklar kalıcı olmuyor pek.Kıskandığını hissettiğin kişi nasıl dostun olabilir zaten.Araları bozulanlar barıştığında tekrar sana yanaşır kesin.Sen yapsan aynısını sana tafranın pek alasını yaparlar kendileri yapıca bişey yok.Bence daha samimi arkadaş bul kendine.Ben şimdi çok pişmanım üni.de taviz verdiğim arkadaşlıklarıma.Kim seni mutsuz ediyorsa yanına yaklaştırma...
Seni anlayabiliyorum, üniversitede bende buna benzer bir durum yaşamıştım. Çok samimi olduğum oda arkadaşımla 3. bir kişi yüzünden aram açılmıştı. Benim 10 gün falan yokluğumda bu kızla samimiyetini ilerletmiş, olabilir tabiki ona lafım yokta bana asıl koyan ben bavulumu açmış eşyalarımı dolabıma yerleştirirken o bahsettiğim kişi elinde bavul, gözünde gözlük nasıl olmuşum? diye içeri girdi, arkadaşlarının yanına gidiyormuş, vedalaşma faslı derken benim arkadaş '' ayyy x, gidiyor musun? canım, ben şimdi sensiz ne yapacağım? dedi sarıldı boynuna, alındım hiçsizleştirildiğim için, yoksa bir şeyden değil, beni yok sayması gücüme gitmişti, ama takmadım kafaya, sonra o kızın olmadığı günler durup dururken ay acaba x ne zaman gelicek? özledim he falan demeler..
Her olaya x' in dahil edilmesi, kız zırt pırt bizim oda da, elinde olsa x' in yatağını bizim odaya getirelim diyecek o derece, sonra ben uzaklaştım onlardan, aramız bozuldu onlar birlikte eve çıktılar o süre boyunca küs değildik ama hiç görüşmedik..
Sonra face' den eklemiş beni, hoş beş derken eski günlerden konu açıldı, evinden falan bir şekilde x' le bildiğin gibi değiliz biz, aramız kötü keşke zamanı geri alabilsek gibi bir şeyler söyledi, şimdi aramız iyi konuşuruz öyle, ama oluyor yani böyle şeyler.
3 kişilik arkadaşlıklarda genelde biri daima yalnız kalıyor.
teşekkür ederim :) Zaten öyle yapmayı planlıyorum ben cok ayrıntıcı bir insanım, aman yakın arkadasım yanlıs anlamasın diye bazı insanlarla çok samimi olmamıstım, artık böyle düşünmeyeceğim.
Haklısınız. Oluruna bırakmak gerek. Ama bence aşkta ne kadar sadakat varsa, dostukta da sadakat olmalı, insan dostuna sadık olmalı...
rica ederim canım.Hiiiiç takma bunları.Bak gör üninin sonana kadar bir tane istikrarlı arkadaşları olmaz bu tiplerin.Sakın sırrını falan verme kimseye,kimse içinde kimseyle selamını sabahını kesme.sonra ne oluyo biliyormusun gidip onlar kanka oluo sen hop kötü kişi :) Derslerinde başarılar diliyorum...:)
bence o yalnız kalma durumu diğerlerinin çocukca davranışından kaynaklanır dostun olması gerekmiyor ki kim olursa olsun bir ortamda bile bi kişinin kendini soyutlanmış hissetmesi bence diğerlerinin ayıbıdır nezaketsizliğidir şahsen ben bu şekilde davranmam davranamam yani insanlar bazen düşüncesiz olabiliyor.Ayrıca şunu da anlamam neden özellikle de kızlar birbirleriyle yatak taşıyacak kadar samimi olmak isterler illaki suyunu mu çıkarmak lazım sizin örnektede görüldüğü gibi çok samimiyet tez ayrılık...
bak canım herkesle paylaşıcak bilşeyler bulabilirisn kendini belirli kişilere endeksleme
hee tabiki birileriyle ilişkin biraz daha ilerler ama demin de dediğim gibi bu durumu hep sürecek sanma insan ilişkileri oldukça değişken
kişi odaklı yaşama
tabiki öyle düşünme artık
bence o yalnız kalma durumu diğerlerinin çocukca davranışından kaynaklanır dostun olması gerekmiyor ki kim olursa olsun bir ortamda bile bi kişinin kendini soyutlanmış hissetmesi bence diğerlerinin ayıbıdır nezaketsizliğidir şahsen ben bu şekilde davranmam davranamam yani insanlar bazen düşüncesiz olabiliyor.Ayrıca şunu da anlamam neden özellikle de kızlar birbirleriyle yatak taşıyacak kadar samimi olmak isterler illaki suyunu mu çıkarmak lazım sizin örnektede görüldüğü gibi çok samimiyet tez ayrılık...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?