dostuma aldığımız hediye ve başımıza gelenler

Hilalimsiyim

Üye
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2025
153
97
13
25
Üniversitedeki yakın arkadaşımız için 3 kız bir tesettür butiğinden takım sipariş ettik. Etek ve üst. Kızın doğjm günü mayıstaydı bu arada. 1-2 gün gecikmeli elimize ulaştı. Ancak eteği o kadar iç gösteriyor ki kıza çok özür dileyerek astar diktirip öyle vereceğimizi söyledik. Araya finaller girdi ve o merkezde de yana yakıla terzilere gittim hiçbiri kjmaşsız astar dikmiyor kendilerinde kumaş yoktu. Bir şekilde 15 gün gecikmeli astarı başka şehirde gezerken buldum ve terziye gidip diktirdim. (Diğer kızlar o dönem çok yoğun ve finallere çalıştıklarını söyleyerek sonra hallederize getirdiler benim içim rahat etmedi)
Sonra artık eve dönme vakti geldi (bunların hepsi bir ay içerisinde oluyor) arkadaşımız bizden önce gittiği için ben diğer arkadaşlarıma “ben astarı ve kumaşı hallettim, siz de evine kargolayın” dedim . Diğer iki kıza tabi ki kendim gibi güvenemedim. Bir tanesi yurtdışında zaten yabancı öğrenci, diğeri de kargoyu tam 2 ay bekletti. 2 ay sonra gönderdi
Kıza o kadar mahcubum ki. Ben elimden geleni yaptım bir de o final karmaşasında her yerde kumaş aradım

Kızın eline hediye ulaşmış hala iç gösteriyor. O kadar moralim bozuldu ki. Astar kumaşı diktirdiğimiz halde hâlâ tesettüre uygun değil. Arkadaşımızda da astar elbise varmış onunla deneyeceğim olur öyle demişti.

Kendimi çok kötü hissediyorum. Bu sorumsuz şeyin içinde bulunduğum için. Elimde olmayan sebeplerden kızın hediyesini 2 ay sonra hem de saçma salak verdik. Normalde dikkat de ederim.

Arkadaşımdan defalarca özür diledim, siz böyle durumlarda ne yaparsınız? Kıza yeniden astar alsak mı ayrı satılanlardan?

Değişim kartı falan yok muydu? Kız gidip kendisi değiştirir, iç göstermeyen sevdiği bir şeyi alırdı. Bir de kıytırık astar için bu kadar kahrolacak ne var ki, tesettürlü değilim ama eteklerim iç gösteriyorsa içine normal astar giyiyorum, ayrı satılanlardan

Değişim kartı falan yok muydu? Kız gidip kendisi değiştirir, iç göstermeyen sevdiği bir şeyi alırdı. Bir de kıytırık astar için bu kadar kahrolacak ne var ki, tesettürlü değilim ama eteklerim iç gösteriyorsa içine normal astar giyiyorum, ayrı satılanlardan
Yoktu. Açıkçası basit bir astarla hallolacak gibi geldiğinden dedik hallederiz. Poposu görünüyor kızın

Yoktu. Açıkçası basit bir astarla hallolacak gibi geldiğinden dedik hallederiz. Poposu görünüyor kızın
E tamam işte, normal astarlar var ayrı satılan onlardan giyerdi içine, kendinizi boş yere inanılmaz strese sokmuşsunuz

Ne cook abartmissiniz. Astarini da kendi dusunsun bir cok elbise ic gosteriyor zaten ve hem elbise hem etek seklinde ayri astarlar satiliyor ki kendisinde de varmis zaten ben teseturlu degilim bende de var etek astar oyle etege astar filan diktirmiyorum baktim cok ic gosteriyor astarla giyiyorum. Arkadaslariniz sorumsuz ama sizde fazla can sıkıcısınız 🙄

İşte kızda varmış zaten de, hani bir hediye aldılar kaç ay beklettiker giyilmiyor diye düşünür mü dedim
Bence her kadında vardır zaten o astarlardan, astarla falan uğraşmanıza gerek yoktu. Hediye mükemmel olmak zorunda değil, düşünüp almışsınız. Giymek isterse bin tane çaresi var birine bakardı artık

Ne cook abartmissiniz. Astarini da kendi dusunsun bir cok elbise ic gosteriyor zaten ve hem elbise hem etek seklinde ayri astarlar satiliyor ki kendisinde de varmis zaten ben tesetyrlu degilim bende de var etek astar oyle etege astar filan diktimiyorum baktim cok ic gosteriyor astarla giyiyorum. Arkadaslariniz sorumsuz ama sizde fazla can sıkıcısınız 🙄
Can sıkıcı denilecek ne yaptım ama :( ya ben hediyelere doğum günlerien fazla anlam yüklüyorum

Bence her kadında vardır zaten o astarlardan, astarla falan uğraşmanıza gerek yoktu. Hediye mükemmel olmak zorunda değil, düşünüp almışsınız. Giymek isterse bin tane çaresi var birine bakardı artık
Evet mesela onlar da bana gerçekten üst kısmı aşırı giyilmeyecek bir elbise almışlardı.ben de o elbiseyi hep üzerine bluz giyerek altında etek gibi kombinledim. Hem onlar mutlu oldu hem ben

Ben sizin cabaniza hayran kaldım sizin kadar düşünceli arkadaşım varken bu devirde hediyenin elinizde olmayan şartlar yüzünden hiç olmadı umurumda olmazdı benim.Cunku cabaniz ve verdiğiniz değer ortada.İnsan böyle Candan arkadaşı varsa sizin gibi ötesini berisini pek düşünmez.bence.Astari kendi diktirebilir yada bir çözüm bulabilir.Ben düşünülmüş olmayı hediyenin kendisinden çok sevenlerdenim.

Evet mesela onlar da bana gerçekten üst kısmı aşırı giyilmeyecek bir elbise almışlardı.ben de o elbiseyi hep üzerine bluz giyerek altında etek gibi kombinledim. Hem onlar mutlu oldu hem ben
Çünkü olay bu kadar, hediyeyi 2 ay geç verip, terzi terzi dolanıp, kargolarla uğraşmak yerine kıza hemen verseydiniz. İnternetten sipariş ettik, iç gösteren bir modelmiş astarla giyersin deseydiniz sorun kalmazdı. Alt tarafı kıytırık astar, bu kadar yormayın kendinizi

Ben sizin cabaniza hayran kaldım sizin kadar düşünceli arkadaşım varken bu devirde hediyenin elinizde olmayan şartlar yüzünden hiç olmadı umurumda olmazdı benim.Cunku cabaniz ve verdiğiniz değer ortada.İnsan böyle Candan arkadaşı varsa sizin gibi ötesini berisini pek düşünmez.bence.Astari kendi diktirebilir yada bir çözüm bulabilir.Ben düşünülmüş olmayı hediyenin kendisinden çok sevenlerdenim.
Çok teşekkür ederim. İnanın kimse beni böyle görmüyor bence. Arkadaşım da düşünmeniz yeter falan yazmış hani belli ki çok içine sinmemiş (elbisenin modelini gerçekten beğendi de)

Çünkü olay bu kadar, hediyeyi 2 ay geç verip, terzi terzi dolanıp, kargolarla uğraşmak yerine kıza hemen verseydiniz. İnternetten sipariş ettik, iç gösteren bir modelmiş astarla giyersin deseydiniz sorun kalmazdı. Alt tarafı kıytırık astar, bu kadar yormayın kendinizi
ya astarı orada çok kısa sürede diktirdik, diktirdiğimiz gibi verseydik (arkadaşımız sorumsuz olmasaydı) hiçbir problem yoktu.

Sizi tanımıyorum ama size kocaman sarılasım geldii. O kadar iyi niyetli birine benziyorsunuz ki. Bence arkadaşınız çok şanslı. Sınav döneminde astar diktirmek için baya dolanmışsınız. Defalarca özür dileyecek bir durum yok ortada bence
Çok teşekkür ederim. Çok düşünüyorum.
Bu hiç iyi bir şey değil hayatımı mahvediyor resmen :(

Back
X