dostuma aşık oldum :(

asend

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2015
402
281
18
Herkese merhaba,, yeni üyeyim ama daima takip ettiğim bir platform burası.
Gelgelelim konuma:

En yakın arkadaşım, sırdaşım, gecemi gündüzümü bilen bir insan.. Güne onunla başlayıp, gün içinde defalarca konuşup, geceyi de onun mesajıyla kapatıyorum. Geçmişine dair herşeyi biliyorum. İyi kötü günlerimiz oluyor ve ne kadar dirensem de artık dayanamıyorum çünkü onu seviyorum..

Bundan beş yıl önce bir sevdiği olmuş, ilişkileri dostlukla başlamış ve aşık olmuş,, bir buçuk yıl sonra ayrılmışlar. Bizimkisi bundan altı ay önce bile onu unutamadığını söylüyordu. Şimdi beklentisinin bittiğini, onu sevmediğini sadece kızın yüce kişiliğine saygı duyduğunu söylüyor ama.. Hatta tartışma arasında evleneceği kadının bendeki özelliklere sahip olmasını istediğini söyledi..

Vel hasıl iki gün önce gece yine o kızı anlattı o kadar iyi anlatıyor ki her kelimesi yüreğime batıyor. Bu arada geçen yıl kız evlenmiş. Evlenince bizimkisinin beklentisi de bitmiş. Bugün ilk kez kızı gördüm face ten. Ona söylemedim ama. O kadar kötü hissediyorum ki, ne yapacağımı bilmiyorum paranoya yapacağım diye de korkmuyor değilim.. bi akıl verseniz şu kardeşinize....ya da yüreğime su serpecek bir iki söz.....

Son düzenleme:
Kimse bişey söylememiş

Genelde yakın arkadaşlar arasında oluyor bir aşk. Ya da aşk olduğunu varsaydığımız duygu. Uzun sürenini görmedim. Bir insan dostken , arkadaşken, kardeşken ya da kuzenken farklıdır. Onu bu haliyle tanıyıp içinden başka bir şey çıktığını görmek iyi olmaz. Başıma geldi. Anlattığın hikayenin eski evlenen kadın ı gibiyim :)

deneyelim bakalım, çok teşekkürler..

sizi seven biri vardı, ayrıldınız, sonra siz evlendiniz mi yani? arkadaşım yani dostum dediğim adam, öyle rastgele evlenemeyeceğini önce dostluk kurulması gerektiğine inanan birisi.. Beklentiye girmemeye çalışsam da ona da yansıtmaya başladım

dostum bana aşık oldu..bende aşık olduğumu zannettim. ama aşk hiç bize göre değidli. dostluğumuza yazık oldu. bitti ve ben 1 sene sonra evlendim evet.
aşkta dostluk da önemli ama. aşıkken dost olmak gerekiyor dye düşünüyorum. dostluktan sonra aşık olmak ..yürütebileni görmedim daha önce hiç ben

git söyle ne kaybedeceksin.. onu aşık olarak severken insan nasıl arkadaşça davranabilir ki zaten? ha kabul etmezse ve arkadaşlığınız biterse de bitsin.. sana gelip bir kızı sevdiğini anlatmasına dayanabilecek misin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…