• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Double ikinci kadın!

offf bunlari duyunca sevdigim adam melekmis diyorum ahh esek kafam:kızgın:...ahhh cektirdi gene bana bu forum..

Anaaaaa tipki benim eski es gibi.. benden resmi olarak bosamandan, gidip baska bir bayanla cocuk peydahlamis.. iyikide zamaninda ayrilmisim.. kurtulmusum.. yahu bu tarz bayanlar olsun erkekler olsun, nasil rahat hareket edebiliyor anlamis degilim.. hadi bunuda gectim bu bayanlar karsilarindaki insanin resmi nikaki oldugunu bile bile nasil imam nikahina evet diyebiliyorlar.. akillara zarar yahu

Bu şahıslar benim komşum dahi olamaz da
Hadi oldu diyelim
İnanın onun derdini dert edinip buraya konu diye acmazdim

Sasirmiyorum artık , neler duyuyoruz. .

Ben sasirmiyorum hic birseye
Neler duydum neler gördüm çünkü

Benim bir tanidigin arkadaşi,adam dogulu cokta zengin ,kizda dogulu ( neden dogulu diyorum onlarda,birkac evlik serbestya)
Adamun kinasi var dedi,aaa o evli degilmiydi dedim,evet dedi ama bunu seviyor karisinida birakamiyor,ayrilmak yokmus onlarda, kizin annesi bir tane daireye tav olmus baba vermemis,
Bunlarda sahte anne ,baba,nikah sahidi babayi kandırıyorlar ,kiz daha 19 yaşında dusunun yazikkj, ( beraber oldular diye evleniyor,öldürür lermis onu yoksa)
3 ay gecmeden adamin baska sevgilileri ortaya cikmisti en son ,bunun yanina arada ugruyordu

nikahsiz bebek ona yazik olmus,

Ohaaa. Cusss . Davarr.

Kadın aldatıldığı zamanı hazmedememiş psikolojik olarak o kadını değil beni seçti hissiyatıyla evli erkeklerle oluyor bence. Doktora gitmesi lazım

Sonra da bana diyorlar ne kadar yabanisin niye komşularınla kaynaşmıyorsun? Bunu anlatacağım böyle diyenlere. Evlerden ırak. Utanmadan da anlatmış hay Yarabbim.
Kimseye güvenmiyorum gündüzleri bebeğimle evde tek olduğumuz için büyük temizlikler için temizlikçi kadın bile tutamıyorum. Kk da okuduğum her konudan sonra da bu önlemlerimi arttırıyorum. Yakında paranoyak olacağım sanırım.

Kıyamet kopsa artık diyorum :işsiz:
tövbe Estağfirullah tövbe.

Bu şahıslar benim komşum dahi olamaz da
Hadi oldu diyelim
İnanın onun derdini dert edinip buraya konu diye acmazdim

Komşularımızı kendimiz seçemiyoruz malesef. Ayrıca konuda da yazdığım gibi içimde kalmasın diye buraya yazdım. Bir çok insanın yaptığı gibi...

Komşularımızı kendimiz seçemiyoruz malesef. Ayrıca konuda da yazdığım gibi içimde kalmasın diye buraya yazdım. Bir çok insanın yaptığı gibi...
Hadi oldu diyelim dedim farkindaysan.. Kendimiz secemiyoruz..
Ben fikrimi söylüyorum canım elalemin derdini kendi içime niye dert edeyim dedim...
Sen de etme..

Back
X