- 27 Mart 2017
- 7
- 1
- 1
- 34
- Konu Sahibi Maviabajur
-
Sadece eğitim için 1200 doğum ve doğum sonrası terapide dahil olursa 1600 olacak. Aylık ödeme şeklinde 300 yada 400 ödeyeceğiz açık konuşmak gerekirse bana biraz yüksek geldi fakat bir yandan atıyorum öğrenciler var mesela 1 saatlik özel ders verenler matematik felan 50 tl alıyo en az onlar bile. bu kadın haftada 4 saat ayda 16 saat için 300 tl almış olacak. Ayrıca 24 saat telefonla ulaşıp görüşebilecekler birebir görüşmeler harici. Piyasası nedir bilmiyorum bu işin o yüzden sormak istedim.size ne fiyat verdi?
Canım onlarda 20 30 kişi belkide daha fazlası bir arada sözüm ona eğitim görüyor. Alışılagelmiş sorunlar ortalama şekilde anlatılıyor. Ben birebir herşeyi konuşabileceği psikolog gibi gidecegi biri olsun istiyorum. Asıl önemli kısmı hastanede doğumhanede yanında olabilecek.Bazı devlet hastanelerinde bu eğitim ücretsiz olarak veriliyor. Araştırmanızı tavsiye ederim normal doğum gibisi yok :)
Haklısın bende piyasasını bilmediğimden bilgi edinmek istedim.psikoloğa gidiyorsunuz yarım saat dinliyor sizi ve 300 tl bayılıyorsunuz. bence istediği ücret amntıklı gibi. işin piyasasını bilmiyorum ama o da bir nevi terapi
Teşekkür ederim. Fakat iyilikten öte annesini kardeşinin doğumunda kaybetmiş 9 sene tedaviyle çocuk sahibi olamamış bir ablanın hassasiyeti diyelim.Ne iyi kardeşsiniz siz öyle
Nerde yaşıyosun canım? Ebe değil doğumu koçu yada doula yani tıpbi yetkisi yok doğumu yaptırmayacak psikolog gibi telkin edecek sadece.Burada bedava bu ıslem. Bende anlastım ayarladım bı ebe yalnız burada adı ebe.
ücretsiz olması harika. Keşke burdada öyle olsa gerci belki bazı hastanelerde vardır bilmiyorum bizimkinde yok. Memnun kaldınmı peki?Almanyadayım canım evet buda doguma gırmıyo. Doguma kadar gelıp bana olacak seylerı anlatıyo. Doguma yakın bebegın kıyafetlerıne bakıyo eksık falan varmı dıye. Dogumdan sonra gelıp bebegın kılosunu olcuyo ustunu degıstırıyo gobegıne pansuman yapıyo. Gobek dustuyse gelıp banyo yaptırıyo. Emzırme teknıklerını gosterıyo yardım edıyo bu sekılde.
Evet canım o olmasaydı halım yamandıücretsiz olması harika. Keşke burdada öyle olsa gerci belki bazı hastanelerde vardır bilmiyorum bizimkinde yok. Memnun kaldınmı peki?
Benim eğitim aldığım grup 6 kişiydi. Çok da faydalıydı ön yargılı olmamak gerekir halen lohusalık grubuna aktif olarak devam etmekteyimCanım onlarda 20 30 kişi belkide daha fazlası bir arada sözüm ona eğitim görüyor. Alışılagelmiş sorunlar ortalama şekilde anlatılıyor. Ben birebir herşeyi konuşabileceği psikolog gibi gidecegi biri olsun istiyorum. Asıl önemli kısmı hastanede doğumhanede yanında olabilecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?