Doğuma Hazırlık .Douma az kalm hamiler.

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
benim pzartesi sabahı doğumum.epidural sezeryan olacak.şuan cokk heyecanlıyım...inşallah herşey güzel geçer

canım Allah sağlıkla kucaklamayı nasiplesin yarında benim son kontrolüm günüm kesinleşecek sezeryan olacağım bu muhteşem deneyimini bizlerle paylaşırsan çok mutlu olurz.
Dediğim gibi Allah kurtarsın hayırlı doğumlar sağlıkla ayrılın hastaneden İNŞALLAH ( AMİN):Saruboceq:

çok saolun arkadaşlar.dönüşte yazarım ilk fırsat bulduğumda.yarın sabah bana dua edin.suan cok heyecanlıyım bakalım sabahı nasıl edicez? :)

slmlarr bizde 30 haftaık olduk beklioruz hyecanla
my agean Allah kolaylık versin cnmm haber vermeyi unutma

çok saolun arkadaşlar.dönüşte yazarım ilk fırsat bulduğumda.yarın sabah bana dua edin.suan cok heyecanlıyım bakalım sabahı nasıl edicez? :)

rabbim sağlıkla ikinizide kurtarsın canım.bebişini kucağına alıp kokla ve bizlede paylaş herşeyi.​

benim son muayenemde 2kasım pazartesi olacak.
sonrada gün verecek galiba.37haftalık olman lazım en azından dedi doktorum.ne kadar geç alırsak bebişi okadr iyi dedi.bakalım ne zaman gelicek kollarıma.

Benim de son muayenem 22 Ekim'de oldu. Eğer 8 Kasıma kadar bebiş gelmezse 9 Kasım'da gidip ultrasona girecekmişim. Bebişte de herhangi bir sorun yok ama, aşağı inme durumu da olmadı. Yerinden memnun top gibi yukarda duruyor, açılma da yok. Allah'tan başı aşağı döndü. Ben epidural normal doğum istiyorum ama böyle çıkmaya niyet etmediği sürece sezeryanın adı daha çok anılmaya başlandı. Canım sıkkın bu yüzden. Zaten geç döllenme olduğu için tarih konusunda hep bizi yanılttılar 29 - 30 Ekim gibi gelir diyorlardı 8 Kasım'a sarktı şimdi. Doğum öncesi psikolojim dengesizleşti benim yaaa (

kızlar 2 hafta öncesine kadar benimde psikolojim çok kötüydü sonra düşündümki bizler ne düşünürsek düşünelim Rabbimin dediği olucak oyüzden kendimi tamamen Allahıma bıraktım tabiki heycan yokmu fazlasıyla var ama kendimi kötü düşüncelerden uzaklaştırıorum ve en çıkmazda kaldığımda Yasin Tebareke Amme okuyorum bence sizde okuyun arkadaşlar inanın yogadan çok daha bedeniniz ve ruhunuz temizleniyor

selam kızlar
bende dün doktora gittim 2 cm açılmam varmış bekliyoruuuum oğlumu artık
şükürler olsun
varmı aranızda böyle olan kaç gün sürdü gelmesi miniklerin

bende bugün gittim doktora 2 cm açılma ve nst de sancım çıktı...muayeneyi yapan ebeler doktor seni yatırır hastaneye dediler ama ben sunni sancı istemediğim için eve yolladı sancım sıklaşırsa gidicem olmazsa kasımın 6 sında sunni sancıyla doğum yapıcam...allahım hepimizin yardımcısı olsun...

slm benimde 25 günüm kaldı biran önce bebişim gelsin istiyorum ilk olduğu için biyandanda çok korkuyorummafoldumben ama herşeyden önemlisi oğluşumun sağlığı hepimize kolay doğumlar allah hepimizin yardımcısı olsun:Saruboceq:

arkadaşlar ben pzts sabah 09:25te atlas ege'mi epidural sezeryanla dünyaya getirdim.öncesinde cok gergindim.ama herşey cok güzel gecti.allaha sükür.şimdi uyuyo güzel oğlum.anca fırsat buldum.ben hiç doğum yapmış gibi değilim.oğluma ilk günden beri bakabiliyorum.emziriyorum.doğumdan2saat sonra ayaktaydım.doğum yapacaklar arkadaşlar kesinlikle korkmasın.sadece tadını cıkarın.ayrıca epidural sezeryan cok rahatmış.kesinlikle tavsiye ederim.tüm hamişleri allah kurtarsın...

Ohh ne mutlu sana :)
Rabbim evladinin acisini vermesin..
Darisi bizimde basimiza insallah.
Bende 37+3 günlügüm..
Hakkimiz da hayirlisi olsun bakalim.

son 20 güne girdik kizimla
hernekadar doktor teyzesi okadar beklemez erken dogucak desede ben hic öyle düsünmüyorum cünkü hic sancim yok..bana hep 40.haftasinda dogacak gibi geliyo

benimde 15 günüm kaldı kızlarr . çok heycanlıyım inş sağ salim alırız bebişleri kucağımıza .bi avazda kurtuluruz inş

merhabalar benimde 19 kasımda sezeryan randevum var.çok heyecanlanıyorum bir yandanda korkuyorum.allah herkese bir an evvvel bebeğini kucağına almayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…