AMAN ALLAHIM AY BEN ÇOK HEYCANLANDIM.. :sinifsinif: AMA YİNEDE YATMAMAKLA ÇOK İYİ YAPMIŞSIN ÇÜNKÜ ZATEN YATSANDA BEBİŞ HEMEN GELMİYO 2 3 GÜN BİLE SÜREBİLİYO HABİRE SUNİ SANCI VERCEKLER BİDE AY HADİ HAYIRLISI OLSUN.. DOĞUMA GİDERKEN HABER VER...
29 ekim cumhuriyet bayramına denk geli:dance:yo kızz ..ne güzel hiç unutulmaz doğum günü..
EVEEEET OĞLUMUN ADIDA CUMHUR OLUCAK DERMİŞİM... turkbayragi AY AMA Bİ SORUN VAR RESMİ TATİL OLDUĞU İÇİN İNŞALLAH Bİ PROBLEM OLMAZ... AMAAANN BENDE BİGÜN SNR DOĞURURUM DİMİ AMA...:lepi:
kizlar son 17 gunum kaldi cok heyecanliyim 3.dogumum birincisi sezeryan ikincisi normal oldu bakalim bu nasil olacak allah herkezin gonlune gore versin kolay dogumlar versin insallahhh
--------------------------------------------------------------------------------
bende 36.haftadayım,inanamıyorum çok az kaldı gerçekten..herkesin allah yardımcısı olsun:CüvCüv:
--------------------------------------------------------------------------------
meraba kızlar benimde az kaldı 32 .haftadayım ve bebişim hemen gelsın istıyorum .ama bı yandanda korkuyorum dogumdanAllah hepimize hayırlı dogum lar nasip etsin inşallah kızlar .
bende 38. haftamdayım az kaldı hayırlısı ıle bı gelseydı melegım :)
muh.dogum.tarihine 4 gun kaldi..
fakat bende hicbir gelisme yok ...
bazen moralim cok bozuluyor bazende sabret diye kendimi teselli etmeye calisiyorum
kizimin besigini kiyafetlerini gordukce moralim bozuluyor ne zaman dogacak diye dusunup duruyorum
BEKLEMEK COK ZORMUS kizlar...hele son gunlerde iyice koyuyor ...
her an hersey olabilecegi dusuncesi ve 1 gunun gecip hicbir gelismenin olmayisi
vakti saati gelince dogacak elbet ...hayirlisiyla sag saglim kizimi bir kucagima alsam ...
günaydın kuzucuklarr
bende 32+2 haftalık oldum
26 kasıma gun werdı dogtor bayramdan bı gun once ıcn
ınsallah saatında gelır bebeklerımız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?