Doğuma Hazırlık .Douma az kalm hamiler.

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

29 ekim cumhuriyet bayramına denk geli:dance:yo kızz ..ne güzel hiç unutulmaz doğum günü..

29 ekim cumhuriyet bayramına denk geli:dance:yo kızz ..ne güzel hiç unutulmaz doğum günü..

EVEEEET OĞLUMUN ADIDA CUMHUR OLUCAK DERMİŞİM... turkbayragi AY AMA Bİ SORUN VAR RESMİ TATİL OLDUĞU İÇİN İNŞALLAH Bİ PROBLEM OLMAZ... AMAAANN BENDE BİGÜN SNR DOĞURURUM DİMİ AMA...:lepi:

bende 36.haftadayım,inanamıyorum çok az kaldı gerçekten..herkesin allah yardımcısı olsun:CüvCüv:

meraba kızlar benimde az kaldı 32 .haftadayım ve bebişim hemen gelsın istıyorum .ama bı yandanda korkuyorum dogumdan Allah hepimize hayırlı dogum lar nasip etsin inşallah kızlar .

EVEEEET OĞLUMUN ADIDA CUMHUR OLUCAK DERMİŞİM... turkbayragi AY AMA Bİ SORUN VAR RESMİ TATİL OLDUĞU İÇİN İNŞALLAH Bİ PROBLEM OLMAZ... AMAAANN BENDE BİGÜN SNR DOĞURURUM DİMİ AMA...:lepi:

:roflol::roflol: doktorlarda izinei? çıkıyo kız masada kalmayasın sonra...ayy güldürdün beni yaa..hayırlı doğumlar canım..bebek bu arada akrep olacak..

kizlar son 17 gunum kaldi cok heyecanliyim 3.dogumum birincisi sezeryan ikincisi normal oldu bakalim bu nasil olacak allah herkezin gonlune gore versin kolay dogumlar versin insallahhh

muh.dogum.tarihine 4 gun kaldi..
fakat bende hicbir gelisme yok ...
bazen moralim cok bozuluyor bazende sabret diye kendimi teselli etmeye calisiyorum
kizimin besigini kiyafetlerini gordukce moralim bozuluyor ne zaman dogacak diye dusunup duruyorum
BEKLEMEK COK ZORMUS kizlar...hele son gunlerde iyice koyuyor ...
her an hersey olabilecegi dusuncesi ve 1 gunun gecip hicbir gelismenin olmayisi
vakti saati gelince dogacak elbet ...hayirlisiyla sag saglim kizimi bir kucagima alsam ...

kizlar son 17 gunum kaldi cok heyecanliyim 3.dogumum birincisi sezeryan ikincisi normal oldu bakalim bu nasil olacak allah herkezin gonlune gore versin kolay dogumlar versin insallahhh

MAŞŞALLAH 3. DOĞUM DEMEK AY ALLAH YARDIMCIN OLSUN 3 ÇOCUKLA UĞRAŞMAK DÜŞÜNEMİYORUM... BAŞBAKANIMIZI DİNLİYOSUN YANİ VALLA ŞUNU Bİ DOĞURIYIM 2. NEZAMAN OLUR BİLMİYORUM... ALLAH YARDIMCIN OLSUN ALLAH KOLAYLIK VERSİN...

--------------------------------------------------------------------------------

bende 36.haftadayım,inanamıyorum çok az kaldı gerçekten..herkesin allah yardımcısı olsun:CüvCüv:

Ay hepimizin çok az kaldı.. Allah yardımcımız olsun..

Bende çok korkuyorum doğumdan ( Çaktırma )

bende 38. haftamdayım az kaldı hayırlısı ıle bı gelseydı melegım :)

Sanırım aynı zamanda doğurcaz.. ( Bende 38.haftadayım )

slm kızlar bende 31. haftaya girdim kızım olucak inşallah..ağrılarım o kadar şiddetlendiki kemikleri batıyor hanımefendinin sabahı sabah ediyoruz.hele bi gelsinn ilk işim kulaklarını çekmek olucak

Canim, son durumlar nedir? Merak ettim.

slm kizlar bayadir kimse yoktu burda nasil gidiyor bakalim yerimseniben walla ben birgun agrili bir gun normal geciriyorum bugunn ellerimin sisligi tavan yapmisti aciodu baya gecti simdi uyuyamiyorum surekli dusunup duruyorum ne olcak nasil olcak diye son gunler bu yuzden gecmiyor sanirim :hulya:

merhabalar bende 38 hafta 3 günlük hamileyim..28 ekim beklenen doğum tarihim.ne normal doğumdan ne de sezeryan doğumdan asla ve asla korkmuyorum.kendime rabbime tamaslim etmiş durumdayım..rabbim elbetteki bağladığı düğümü çözer(bizim büyüklerimiz hep böyle der)ve herkese de rahat olmalarını tavsiye ediyorum..siz ne kadar rahat olursanız herşeyiniz de okadar rahat olur bundan hiçç mi hiçç şüpheniz olmasın.allah herkesin yar ve yardımcısı olsun..ve tüm isteyenlere de hayırlı zamanda hayırlı evlat nasip etsin..(amin)

ayrıca şu kaburgarısı bende de oluyordu 7. ayım bittikten sonra bende üşüttüğüü düşünüyordum ama doktoruma sorduğumda karnın büyümesi ile birlikte kaburganın altındaki kıkırdağın içeri doğru girdiğini ve onun bıçak batar gibi acı verdiğini söylemişti..yapılacak tek şey sol tarafa uzanmak..azaltığını göreceksiniz..

zerdavacım canım kesinlikle haklısın Rabbim ne yazdıysa onu yaşayacağız bende son 10 haftadır çok rahatım ilk zamanlar çok korkuyordum doğum anını düşündükçe sezeryan olucam kısmetse hep masadan kalkamam gibi bi düşünce vardı ama Rabbim yazdıysa hastaneden çıkarızda yolda kaza geçiririz oyüzden Rabbim ne yazdıysa o olur Allahım hepimize hayırlı doğumlar nasipler

günaydın arkadaşlar bende 36. haftalığım. çok az kaldı heycanlıyım oğluşuma hayırlısıyla kavuşcam inş.sezeryan mı normal mi belli deil daha. bu belirsizlik kötü oluyor.herkese hayırlı kolay doğumlar diliyorum.allah bi avazda kurtarır inş hepimizi

günaydın kuzucuklarr
bende 32+2 haftalık oldum

26 kasıma gun werdı dogtor bayramdan bı gun once ıcn
ınsallah saatında gelır bebeklerımız

günaydın kuzucuklarr
bende 32+2 haftalık oldum

26 kasıma gun werdı dogtor bayramdan bı gun once ıcn
ınsallah saatında gelır bebeklerımız

Ben de bugün itibariyle 32+3 haftalığım. Seninki isteğe bağlı sezeryanmı? Biz daha doğumu konuşmadık doktorumla. Nasıl karar verdi 26 kasıma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…