dövme sildirme

Tca hakkında bilgim yok ama duydugum kdarıyla kımyasal peeling gibi biseymis zararlı oldugunu duymustum bi doktora danısın derim lazerdede iz kalıyor diyorlar ama büssürü yeni sey cıkmıs benmde sildirmek istedigim dövmem var

Arkadaşlar kremlerin dövme silmede başarısız olduğuna dair çokça yazı okudum. Lazerle dövme silmekte oldukça masraflı. Benim önerim TCA ile silmeniz.

Arkadaşlar tca ve benzeri maddeler beni korkutuyor sonuçta bunlar dövme silmek için üretilen malzemeler değil,
allah korusun ufacık bir yaradan bile iltihap kapabilyioruz. yani sildirirken vereceğim paradan kaçayım derken enfeksiyon kapma riskini de göze alamam...

bende çok düşündüm ama her ihtimali değerlendirmek lazım bence,

Kızlar aranızda dövme sildiren ya da sildirme hakkında fikri olan var mı? bu işi en iyi hangi doktor yapar kaça mal olur ne kadar surer? Ankara ve İstanbula gidebilirim sildirmek için. yardım lutfen internette ne kadar arasamda her doktor kendı reklamını yapıyor... kararsız kaldım.
ankara da fb lazer merkezi var ferruh bingöl beni ranez tattoo yönlendirdi ASLA ÖNERMİYORUM !

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X