- 20 Eylül 2014
- 233
- 89
- 123
- Konu Sahibi puertorico
-
Merhaba arkadaşlar..
Öncelikle hepinize hayırlı günler dilerim.
Benim dövmem var silme işlemi yaptırmak istiyorum fakat güvenebileceğim içime sinen bi yer henüz bulamadım İstanbul'da ikamet ediyorum beni yönlendirebileceğiniz bi yer varmıdır? Tavsiyelerinizi bekliyorum şimdiden çok teşekkürler :)
DR Falkenham diye bir krem kullandım. 30 gün kullandım zerre kadar geçirmedi. 130 TL boş yere para vermeyin,Merhaba arkadaşlar..
Benim dövmem var silme işlemi yaptırmak istiyorum fakat güvenebileceğim içime sinen bi yer henüz bulamadım İstanbul'da ikamet ediyorum beni yönlendirebileceğiniz bi yer varmıdır? Tavsiyelerinizi bekliyorum şimdiden çok teşekkürler :)
DR Falkenham diye bir krem kullandım. 30 gün kullandım zerre kadar geçirmedi. 130 TL boş yere para vermeyin,
Gerçekten memnun musun kaldınız mı? Siz hangisini kullandınız? Benimde sildirmek istediğim bir dövme var. Ama sildirme işleminden korkuyorum. Birde iz kaldı mı?Ben aynı kremi kullandım ve mükemmel sonuç aldım. Mürekkep ile yapılan dövmeleri siliyor sizin dövmenizin türü neydi? Kremin bir çok çeşidi var doğrusunu seçmek gerekli
Niye silmek istiyorsunuz ben de yapmak istiyordum da yani insan sonradan pisman mi oluyorMerhaba arkadaşlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?