- 14 Aralık 2013
- 8.314
- 6.281
- 448
- Konu Sahibi vargasabreu
-
Hanımlar merhaba. Ben koluma bir dövme yaptırmayı düşünüyorum. Boyutu da biraz büyük olacak. Henüz üniversite öğrencisiyim ve çevremdeki herkes ileride iş güç durumumu belirledikten sonra buna karar vermemi söylüyor. Devlet memuru vs. olursam sıkıntı yaratacağı için. Aranızda böyle bir şey yaşayan var mı fikrinizi almak istedim. Sizce yaptırayım mı bekleyim mi, ileride bana sorun yaratır mı?
bende 3 tane varHanımlar merhaba. Ben koluma bir dövme yaptırmayı düşünüyorum. Boyutu da biraz büyük olacak. Henüz üniversite öğrencisiyim ve çevremdeki herkes ileride iş güç durumumu belirledikten sonra buna karar vermemi söylüyor. Devlet memuru vs. olursam sıkıntı yaratacağı için. Aranızda böyle bir şey yaşayan var mı fikrinizi almak istedim. Sizce yaptırayım mı bekleyim mi, ileride bana sorun yaratır mı?
Müslümansan dövme yaptırmak günah.
devlet memurlarının dövme yaptırması yasak mı ki ne gibi sorun olabilir ki :26:
eşimde yaptırmıs sildirmenın derdınde daha gencsın kanın kaynıyo sakın yaptırma sakınnnnnn sonra cok pısman olabılırsın buyuk dovmelerı sıldırmen nerdeyse bı araba parası ıstıyolar artı ızı fazlasıyla kalıyor tenıne bunu yapma ısım falan yada kucuk bısılere lafım yok ama buyukse sakınnnnn yınede sana kalır kararı
bende 3 tane var
2 tanesı çok buyuk
tek pişmanlıgım bacagımdakı dövme.omuzumdakını gıysı durumuma göre gözüküyor. koluna yaptırma
yaptırmak ıstıyorsan omuz, sırta falan yaptır
Hanımlar merhaba. Ben koluma bir dövme yaptırmayı düşünüyorum. Boyutu da biraz büyük olacak. Henüz üniversite öğrencisiyim ve çevremdeki herkes ileride iş güç durumumu belirledikten sonra buna karar vermemi söylüyor. Devlet memuru vs. olursam sıkıntı yaratacağı için. Aranızda böyle bir şey yaşayan var mı fikrinizi almak istedim. Sizce yaptırayım mı bekleyim mi, ileride bana sorun yaratır mı?
dövmenden dolayı iş konusunda belkı sorun yaşabılırsın canım, o yuzden pişman olacagın bır şey yaptırma.günah mı diye sormadım. devlet memuru olursam sıkıntı yaratır mı diye sordum.
yasak diye biliyorum :/
düşüneceğim tekrar ^^ teşekkürler
kol çok hoşuma gidiyor aslında yaa :)
Bizde insanlık yapıp,zahmet edip yanıt verdik ama tabi anlayana...Sizi engelliyorum ve dikkat edin sizde bana yorum yazmayın.Bir dahaki sfere bu kadar yumuşak olmam bilesiniz.günah mı diye sormadım. devlet memuru olursam sıkıntı yaratır mı diye sordum.
Müslümansan dövme yaptırmak günah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?