Dövme.

vargasabreu

mutedil
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2013
8.314
6.281
448
Hanımlar merhaba. Ben koluma bir dövme yaptırmayı düşünüyorum. Boyutu da biraz büyük olacak. Henüz üniversite öğrencisiyim ve çevremdeki herkes ileride iş güç durumumu belirledikten sonra buna karar vermemi söylüyor. Devlet memuru vs. olursam sıkıntı yaratacağı için. Aranızda böyle bir şey yaşayan var mı fikrinizi almak istedim. Sizce yaptırayım mı bekleyim mi, ileride bana sorun yaratır mı?

eşimde yaptırmıs sildirmenın derdınde daha gencsın kanın kaynıyo sakın yaptırma sakınnnnnn sonra cok pısman olabılırsın buyuk dovmelerı sıldırmen nerdeyse bı araba parası ıstıyolar artı ızı fazlasıyla kalıyor tenıne bunu yapma ısım falan yada kucuk bısılere lafım yok ama buyukse sakınnnnn yınede sana kalır kararı

Son düzenleme:
bende 3 tane var
2 tanesı çok buyuk

tek pişmanlıgım bacagımdakı dövme.omuzumdakını gıysı durumuma göre gözüküyor. koluna yaptırma
yaptırmak ıstıyorsan omuz, sırta falan yaptır

Müslümansan dövme yaptırmak günah.

günah mı diye sormadım. devlet memuru olursam sıkıntı yaratır mı diye sordum.

devlet memurlarının dövme yaptırması yasak mı ki ne gibi sorun olabilir ki :26:

yasak diye biliyorum :/

düşüneceğim tekrar ^^ teşekkürler

bende 3 tane var
2 tanesı çok buyuk

tek pişmanlıgım bacagımdakı dövme.omuzumdakını gıysı durumuma göre gözüküyor. koluna yaptırma
yaptırmak ıstıyorsan omuz, sırta falan yaptır

kol çok hoşuma gidiyor aslında yaa :)

Tatlım bence sırtına yada omuzuna yada beline yaptırabilirsin..
Çalışırken kim görecek ki dövmelerini..
Canımmmmm..

bende cok seviyorum buyuk buyuk mesela butun kolumu kapliycak,yada bacagimi...ama cok korkuyorum annem yaptirirken yanindaydim aciyi gozlerinde gordum
is mevzusuna gelince bende bu sene yaptirmak istedigimde babam ilerde iste sıkıntı olur dedi herhangi bir meslekten bahsetti ama goruyoruz artik herkeste var...

Benimde var canım biri ayak bileğimde diğeri parmaklarımda. Eskiden bir hocamın bileğinde vardı. Bilekliklerle kapatıyordu. Polislerde bile ilk girişte sorun oluyor. Polis olduktan sonra görünmeyen yerler dışında her yere yaptırabilirsiniz. Kol çok güzel duruyor ama iyice araştır

devlet memuruyım canım görünmeyen yerine yaptır. Tecrübe ile sabit

Eğer büyük ve her gün göreceğin bir bölge ise dünyanın en anlamlı şeyi bile olsa sıkılabılırsın. Ayrıca devlette çalışırken açıkça mulakat kaybetme sebebidir. Tecrubeyle sabit. Canının yanıp yanmamasının lafı geçmemiş ama çok aşırı bir acı değil, ağda daha sancılı dövmeden o kadar anlatayım sen kıyasla

günah mı diye sormadım. devlet memuru olursam sıkıntı yaratır mı diye sordum.

yasak diye biliyorum :/

düşüneceğim tekrar ^^ teşekkürler

kol çok hoşuma gidiyor aslında yaa :)
dövmenden dolayı iş konusunda belkı sorun yaşabılırsın canım, o yuzden pişman olacagın bır şey yaptırma.
memur falansan belkı sorun olur

siyaset içerikli birşey olmıcaksa bişey olmaz bence

Ben koldaki büyük dövmeleri itici buluyorum.
Sebebi de gelen geçen kalıcısı geçici dövmesi yakışanı yakışmayanı herkes yaptırıyor koluna artık.
Bence büyük dövme düşünme sonuçta daha gençsin bunun ilerisi var.
Şu anki beğenilerinle ilerdeki zevklerin uyuşmayabilir.
Sildirince de izi çok çirkin oluyor.
Ama mesela omuza küçük bir şeyler, beline, ayak bileğine minik şeyler yaptırabilirsin.
Bayan vücudunda daha naif duruyor küçükler.

Bencekadinlara kol dovmesi hic yakismiyor, kol kadinlarin dovme yaptirmamsi gereken yerlerden biri bana gore. Bana fazla sert geliyor gerek yok. Hele buyuk ve renkli i-ih diyorum. Ne sekli istiyorsun sekerim?

Bel, bacak ici, baldir, gogus, karin veya ayak bilegi benim daha cok hosuma gidiyor kadinlarda.

Son düzenleme:
Bi bayanda büyük dövmeleri bende itici buluyorum 2. olarak bende de var ama kesinlikle sürekli görmiceğin biyere yaptır hergün kolunda görünce inan sıkılırsın zamanla

dirsekle el bileiğimin arasında yaptırmak istiyorum
sonsuzluk işareti ve bi ucunda oğlumun adı
ama öylede bir korkuyorumki anlatamam

fakat boyunda filan biz özzel isveç firmasında calısıyoruz ona ragmen patronlar ve genel mdüürler geldiğinde dövmeleri olanlar saklıyorlar

Müslümansan dövme yaptırmak günah.

ya size inanamıyorum nasıl böyle bir cevap veriyorsunuz şak diye? günah falan değil elbette. sadece vücuda vereceği hasardan dolayı bazı alimlerimiz uygun görmüyor. abdest de geçiriyor, namaz kılmaya da engel değil vesaire vesaire. ilahiyat okuyorum kuranı kerim ve temel dini bilgiler öğreticisiyim işledim bu konuyu. bilginiz yoksa rica ediyorum böyle ani cevaplardan sakının

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…