- Konu Sahibi vargasabreu
-
dirsekle el bileiğimin arasında yaptırmak istiyorum
sonsuzluk işareti ve bi ucunda oğlumun adı
ama öylede bir korkuyorumki anlatamam
fakat boyunda filan biz özzel isveç firmasında calısıyoruz ona ragmen patronlar ve genel mdüürler geldiğinde dövmeleri olanlar saklıyorlar
Hanımlar merhaba. Ben koluma bir dövme yaptırmayı düşünüyorum. Boyutu da biraz büyük olacak. Henüz üniversite öğrencisiyim ve çevremdeki herkes ileride iş güç durumumu belirledikten sonra buna karar vermemi söylüyor. Devlet memuru vs. olursam sıkıntı yaratacağı için. Aranızda böyle bir şey yaşayan var mı fikrinizi almak istedim. Sizce yaptırayım mı bekleyim mi, ileride bana sorun yaratır mı?
memuriyette kesinlikle sorun olur bende memurum 657 memurlar kanunun vakarına uymayan davranışlar diye yönetmelikte bi madde geçiyo ucu açık ama buna dayanarak uyarma kınama alınabilir eğer görünen yerdeyse dövmen gerçi amir insiyatif kullansa sıkıntı olmaz ama taktımıda takıyo kimileri görünmeyen bi yere yaptır bana kalırsa sen bilirsin tabi yinede
bende tek kolu kaplayan dövmeleri cok begenıyorum
ama yaşlı bi kokona olduğumda komık durur dıye düşünüyorum..
Hanımlar merhaba. Ben koluma bir dövme yaptırmayı düşünüyorum. Boyutu da biraz büyük olacak. Henüz üniversite öğrencisiyim ve çevremdeki herkes ileride iş güç durumumu belirledikten sonra buna karar vermemi söylüyor. Devlet memuru vs. olursam sıkıntı yaratacağı için. Aranızda böyle bir şey yaşayan var mı fikrinizi almak istedim. Sizce yaptırayım mı bekleyim mi, ileride bana sorun yaratır mı?
ya size inanamıyorum nasıl böyle bir cevap veriyorsunuz şak diye? günah falan değil elbette. sadece vücuda vereceği hasardan dolayı bazı alimlerimiz uygun görmüyor. abdest de geçiriyor, namaz kılmaya da engel değil vesaire vesaire. ilahiyat okuyorum kuranı kerim ve temel dini bilgiler öğreticisiyim işledim bu konuyu. bilginiz yoksa rica ediyorum böyle ani cevaplardan sakının
evet döğmeden abdest geçiyor sadece mekruh dinen yapılması uygun değil ama günah vs bilmem. hocalar bile bunu sölüyor abdest geçmese dövme yapılan etimiz hava almadığı için çürür benimde yüzük parmağımda küçük bişey var ama memurlukta sıkıntı olur diye yüzük kapatacak şekilde yaptırdım günahsa bana günah dedikodu haram gıybette günah
ya size inanamıyorum nasıl böyle bir cevap veriyorsunuz şak diye? günah falan değil elbette. sadece vücuda vereceği hasardan dolayı bazı alimlerimiz uygun görmüyor. abdest de geçiriyor, namaz kılmaya da engel değil vesaire vesaire. ilahiyat okuyorum kuranı kerim ve temel dini bilgiler öğreticisiyim işledim bu konuyu. bilginiz yoksa rica ediyorum böyle ani cevaplardan sakının
http://www.fetvameclisi.com/fetva-dovme-yaptirmak-4676.html
İlahiyat okurken fetva vermeye başlamışsınız Allah sonumuzu hayreylesin.
her konu din..ne çok severmişiz din öğretmeyi..
http://www.fetvameclisi.com/fetva-dovme-yaptirmak-4676.html
İlahiyat okurken fetva vermeye başlamışsınız Allah sonumuzu hayreylesin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?