Dövmeli erkekleri çekici bulur musunuz?

Dövmeli erkekleri çekici bulur musunuz?

• Abarttıkları zaman iğrenç bir görüntü oluyor

OY: 14 8,9%
  • Pek sevmem, o kadar acıya değmez

OY: 5 3,2%
  • Dövmenin olduğu bölgeye ve dövmenin şekline göre değişir

OY: 45 28,7%
  • Iyyy nefret ederim

OY: 45 28,7%
  • Bazı erkeklere çok yakışıyooonaniknanik

OY: 48 30,6%

• Ankete Katılan
    157
dövmeyı eskıden hıc sevmezdım begenmezdım ama cok seksy cekıcı duruyor
erkekte hele boyle bılekten baslayıp dırsege kadar ve gogsune sırtına harıka durur
bayanda goguste omuzun arkasında sonra sırtı belı bacaklarnda fln heryerınde ıyı olur ama bayanda kas gerek bıraz bıraz da bronz ten, erkeklerde daha ıyı duruyor kaslı paslı tuglu tabı yakısıklıysa adam yoksa sıska pısırıkta olmaz gereksız ayrıntı gıbı olur.

ben küçük sembol veya yazı şeklinde dövmeleri beğeniyorum. ideolojik olanlar da ilgimi çekiyor...bizim ailede çok kişide vardır kadın-erkek. sevgilimde de var...
ben de yaptıracağım ama karar veremiyorum ne olacağına, sonuçta önemli bir karar bu, ömrün boyunca senle olacak bişey....

bazı erkeklere yakısıyor ama boyle koluna tamamen yaptıranlar yada gogsunu full kaplayan dovmeler cok ıtıcı gelıyor bana..mesala kıvanc tatlıtug dehset bı adam ama o kolunda kı dovmeler cok cırkın ayyy :bbo:

Dövmenin olduğu bölgeye ve dövmenin şekline göre değişir şakkıdı

ben erkekte dövmeyi çok beğeniyorum ...
çok çekici duruyo (herkeste değil tabi -tatlicadiarzu- )
sevgilimde var mesela (kurban olurum ona da dövmesine de :asigim: :asigim: )

ben de istiyorum yaza yaptırcam çok tatlı duruyor..

Son düzenleme:
bazen hoş oluyor ama ben sevmıyorum...cunku ılerkı yaslarda derı sarkınca yada kırısınca cok cırkın duruyor dövme......
o yuzden sevmıyorum....

bazılarında hos duruyo.benım esimin de kolunda var.olmasa ıyı olurdu o da pisman ama yaptırdıgına.olsun ona hersey yakısıyor

Back
X