• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Down sendromu, fetal dna , amniyosentez sürecim

Bizim doktorda bir regl döneminden sonra bile isterseniz başlayabilirsiniz yararı var zararı yok dedi. Nasip kısmet Allah sağlıklı süreçler geçirmeyi nasip etsin..
Merhaba kaç haftalık bir kayıptı sizinki? Doktorunuz İstanbul’da mı acaba? Benimde bir kaybım oldu doktorumla net konuşmadım ama kimi doktorlar 4-5 ay beklemek gerektiğini söylerken kimisi de sizinki gibi söylüyor hangisi sağlıklıdır acaba

Merhaba kaç haftalık bir kayıptı sizinki? Doktorunuz İstanbul’da mı acaba? Benimde bir kaybım oldu doktorumla net konuşmadım ama kimi doktorlar 4-5 ay beklemek gerektiğini söylerken kimisi de sizinki gibi söylüyor hangisi sağlıklıdır acaba
Merhaba 15 haftalık bir kayıptı. Doktorum İstanbul’da evet. Bence rahim gerçekten bir adet döneminden sonra kendini yeniliyor ve rahim alıştığı için büyük ihtimal hamile kalmak daha kolay olabiliyor. Çevremde de benim gibi böyle bir durum yaşayıp bir ay sonra hamile kalan olmuştu.

Merhaba 15 haftalık bir kayıptı. Doktorum İstanbul’da evet. Bence rahim gerçekten bir adet döneminden sonra kendini yeniliyor ve rahim alıştığı için büyük ihtimal hamile kalmak daha kolay olabiliyor. Çevremde de benim gibi böyle bir durum yaşayıp bir ay sonra hamile kalan olmuştu.
Benim de 19.haftalıktı. Evet benim çevremde de bir adet dönemi sonrası hamile kalanlar var. Rabbim doğru zamanda nasip etsin tekrar aynı acıyı yaşatmasın 🤲🏻

Doğum yaptınızmı bebeğiniz sağlıklımı

Back
X