Şampuan ve Saç Kremleri Down Under Naturals Ürünleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi juno
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

juno

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2008
4.301
46
0
Diğer
Down under naturals kullanan var mı ve de memnun musunuz arkadaşlar??

ben şampuanını kullanıyorum.
bir şampuandan fazla özellik beklemeyen bir insan olarak down under's gayet güzel.
şampuanım bittiğini unutup bugün almadığım için saçımı başka bi şampuanla yıkadm çok kötü oldular
kremini de alsam mı diye düşünüyorum alan arkadaşlar varsa onu da yorumlasınlar lütfen

ben de geçen alacaktım da karar veremedim..
narlı olandan hacim verici özellikteki.. gerçi benim saçlarım hacimli zaten de çabuk yağlanıyolar onun için o seri uygun dediler..

onu kullanmadım canım hiç bilmiyorum ben yeşili kullanıyorum
saçı onarıcı güçlendirici diye yazıyodu sanırım üzerinde
benm kullandığımda saçı yağlandırmıyo ama sana hangisi iyi gelir bilemiyorum

senin saçların normalde yağlı mı peki? benim bir gün sonunda kötü oluyo hemen..

kırmızısı acayip döktü saçımı yeşili iyi mavisinden arkadaşım memnun

hadi ya ben de kırmızı alacaktım :bbo:

Bugun bende pantene doğal sentez ve down under yesıl kutulu arasında cok tereddutte kaldım.
Saclarım cok zayıfladı gucsuzlestı ve mevsimsel dokulmeler basladı. karar vermek hic kolay olmadı.
Pantene'i aldım.
Down & under'da bana cazip gelen tek sey Kanada'dan ithal olmasıydı acıkcası.

Yukarda pantene aldıgımı soylemıstım.
Pantenı denedıkten sonra merakıma yenık dusup Down under natural's yesıl kutulu sampuanı aldım.
Kullandım... Aman Allah'ım bir sampuan bu kadar mı sac doker. İlk yıkamada, ikincide, ucuncude, dorduncu derken inanılmaz dokulme devam ettı. Sacları besledıgı falanda yok. Palavra. Yalnız sacı yıkadıktan sonra sadece ılk gun partlatıyor. Onun dısında hıcbır olumlu ozellıgı yok. Kokusu bıle sacta duyulmuyor.
Sonuc: direk cope attım ve pantene dogal senteze dondum. Pantene saclarımı kurtardı dıyebılırım..

hadi ya gerçekten mi
ben de çok korkuyorum saçlarımı döker diye..
almayayım o zaman ohaoldumsmile

Bitanem Şeniz
Ben kivlisini kullanmıştım, güzeldi...
Ama yuvarlak silindir şişede olandı.
Şimdi ambalajları değişti, köşeli oldu ve ne yazık ki içeriği de değişti...
:a015:

Bitanem Şeniz
Ben kivlisini kullanmıştım, güzeldi...
Ama yuvarlak silindir şişede olandı.
Şimdi ambalajları değişti, köşeli oldu ve ne yazık ki içeriği de değişti...
:a015:

aprilcim canımm benim gördüğüm de yuvarlak şişeliydi sanki ya
tercih etmek isteme sebebim daha doğal gibi görünmesiydi..
ama içeriği değiştiyse hiç bir anlamı kalmadı tabi..

aprilcim canımm benim gördüğüm de yuvarlak şişeliydi sanki ya
tercih etmek isteme sebebim daha doğal gibi görünmesiydi..
ama içeriği değiştiyse hiç bir anlamı kalmadı tabi..

Bitanem ben bugün mavisini aldım, eski yuvarlak şişede olandan...
Henüz kullanmadım yarın kullanacağım Tanrıçamın topiğine de buraya da yazarım balım

ben de tanrıçacım tavsiye ettikten sonra kırmızısını almaya karar verdim aprilim :)

Kuzum her rengin de farklı saçlara özel farklı ürünleri var :13:
Ben mağazaya girer girmez narlıya yapıştım ama danışman kız 'dur yolcu' dedi bana...
Saçlarının uçları çok kuru bu sana uygun değil yeğen, dedi...

(Zaten kestirecem bayağı uçlardan)

Baktım ki çok farklı çeşitleri var. Elimdeki de zaten hacim verici olanmış. Anam anam bir de onu alsaydım herhalde bana yaklaşanlar elektrik çarpmasından ölürlerdi artık ahahhaha

Mavi üzümlü serinin Onarıcı-Nem terapi'sini aldım ben de...

canım benim de dipleri yağlı uçları kuruydu gerçi bi karış gitti saçlarımdan artık :)
bana kırmızı narlı olanı tavsiye ettiler o yüzden ondan alıcam..
benim de saçlar hacimli ama fazla hacim göz çıkarmaz

ben de down underlandım artık kullanınca yorumlarımı söylerim :)

Ben şampuan olarak GNC biotin kullanıyorum ve çok memnunum...Saç kremi olmadığı için doğal olduğunu düşündüğüm down under naturals serisinin tüm saç kremlerini ve nude ninkileri de denedim sonuç sıradan bir market ürününden bir farkı yok...İçeriğide doğal falan değil...sonuç olarak elseve arı sütü aldım ve daha çok beğendim...Zaten dermatologumda doğal şampuan diye bir şey olamayacağını dökülme sorununda tedaviler uygulandığını ama şampuanın fazla bir etkisi olmayacağını söyledi...

bi kutu şampuan + saç kremi bitti ama beğenmedim ben, diğer şampuanlardan bi farkı yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…