Şampuan ve Saç Kremleri Down Under Naturals Ürünleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi juno
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

merhaba

ben down under naturels kullanıyorum şampuan ( bambulu) ve saç onarıcı sıvısı
ve çok memnunum ve kullanmanızı tavsiye ederim.

bence en ii saç ürünleri phyto nun eczanelerde dermokozmetik olarak satılıo.hem herşeye ayrı ürünleri var.onun dışında ben de natural kullandım idare eder..

merhaba bende bugün bu şampuanı kremini ve durulanmayan saç kremini aldım watsonsdaki kız çok övdü benimde saçlarım boyalı kıvırcık ve çok cansız sence iyi gelirmi

bence iyi gelir çünkü benim saçlarım çok cansız dı fakat şimdi çok daha iyi

bende çok övüldüğü için kırmızısını almıştım ama ertesi güne yağlanıyo gibi oluyo beğenmedim
niye böle oldu ki yeşilinded olur mu acaba:26:

ben de onarıcı sıvı sac kremini aldınm hobi de kız cok övdü aslnda glissin sacacıcısın ı alacaktım ama bunu deneyeyim dedim kokusu hiç hosuma igitmedi surup gibi kokuyo ama etkisi nasıl olur bilmiyorum.

Kızlar ben sampuanını cok severim ancak durulanmayan onarıcı kremi sacı inanılmaz agırlastırıyor, sacım cok kuru olmasına ragmen yaglı gibi ama garip bir his verdi işe yarıyor mu sadece 2 kere kullanabildim ama sürdükten sonra dısarı cıkılacak gibi degil sacımı sanki birgün onceden köpük sürmüşüm gibi yapişik bir hale getirdi

ben yeni kullanmaya başladım baktım doğal bi şampuan hem de watsonsta indirimi var alayım deneyim dedim. kuru kıvırcık benim saçlarım bi de bu aralar çok dökülüyordu elidor kullanıyordum bundan önce-elidorun eski serilerini severdim de yenisi saçı düğüm yapıyor açmak mümkün olmuyor, çok da saç döküyor- bıraktım elidoru onu aldım. iyiki almışım benim saçıma baya iyi geldi mavi olanı kokusu da böyle şeker gibi insanın tekrar tekrar yıkayası geliyor. saçlarımın da dökülmesi baya azaldı. ben memnun kaldım ama annem kullandı aynı şampuanı boyalı saçlara mavi olanı yaramıyormuş tiftik tiftik yaptı saçını. eğer saçınızda boya yoksa ve kuruysa deneyin bence

Ben kırmızısı mavisi fln bilmiyorum denemedim... Doğal içerikli olan NUDE serisini kullanıyorum çok çok memnunum... İçeriğinde zararlı kimyasallar özellikle silikon, paraben ve sulfat olmadığı için tercih ettim. Saçlarımın dökülmesi çok azaldı...

Yaklaşık 4 5 aydır narlı olanını kullanıyorum (kırmızısı- fruit kicks), hem şampuanını hem durulanan saç kremini, gayet memnunum. Uzatmak istediğim halde yıprandığı için kestirmeyi düşündüğüm saçlarım önceki gibi yıpranmış durmuyor ve baya uzadı saç köpüğüde var zaman zaman kullanıyorum şekil verirken yapış yapış yada çok sert olmuyor, onarıcı bakım spreyi ise gerçekten mükemmell, kabaran saçları yatıştırıyor yumuşacık yapıyor, kokusunu fazla sevmiyorum şurup gibi evt ama kötü değil..
Nude serisini denicem bittiğinde ama farklı bi markaya dönmeyi düşünmüyorum...

Ben Nude serisinin hem şampuanını hem kremini kullandım, şu ana dek kullandıklarımdan en iyi gelenlerdi. (Resmi bulunan avokado özlü serinin kremi, siyah çay ve kil içerenin de şampuanını kullandım).Şu an bulunduğum yerde aynı ürünleri bulamadım, kolaylıkla bulabilsem başka birşey kullanmayı düşünmem galiba saçım için

aaa kanada'dan mı ithalmiş bilmiyordum. benim de şampuanım kısa bir süre sonra bitecek şimdiden ne alsam kaygısına düştüm. bi arkadaşım bioblass'ı önerdi. down unders mı bioblass mı??? yardım edin. saçlarım normal. yağlı değil kuruya yakın kalın telli denebilir hacimli, gür, uzun öyle işte.

Argan yağlı olanını merak ediyorum kullanan var mı kızlar

Güzel şampuan ama saçlarım kepeğe yatkın olduğu için kullanamadım bu şampuanıda maalesef...

argan yağlı şampuanını aldım.saçım boyalı,ince telli ve kuru.evet bitkisel şampuanlarda köpürmeme sorunu var ama bu daha beter sanki.hiç temizlenmiş hissetmiyorum saçımı ve o kadar maske krem yapıyorum gene açılmıyor.nude kullanırken böyle değildi.ben pek beğenmedim.

John Frieda dan sonra en memnun olduğum markaa :) Böğürtlenli şampuanını argan yağlı kremini ve argan yağlı serumunu kullanıyorum... Krem filan sallamasyon bişey ama şampoo cidden güzel. Serum olarakda uzman tüm markalarda bana down under ve toni&guy önermiştir hep.

bende mavi olan böğürtlen ve yabanmersinli şampuanını kullanıyorum gayet güzel kokusu var çok gözle görünür olmasa da biraz yumuşatıyor gibi ^-^ :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…