• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doymadım doyamadım sevmelere seni ben...

ne köttü bşy ya Allah sabır versin
burada böyle çok konu okudum ve çoğunda erkekler birr hafta önce bir gün önce v.s hiçbirşey yokmuş gibi davranıyo sevgili içerikli sözler v.s şeyler söylüyolar sonra birden pat diye ayrılıyolar anlamak mümkün değil.rol yapıyolar demek ki beceremeyince ayrılıyolar.
bende büyük bi sebebi olmalı insan nasıl bir anda soğur ya

Canım sana bi ilişkimde yaşadıklarımı anlatıcım iyi dinle.
Beni cok seven erkek arkadaşımla 8 aydır falan birlikteliğim sırasında bi haftasonu buluştuğumuzda evlilikten falan konuştuk,birbirimizden ..gayet iyidi hersey .daha sonra onun işi vardı erken ayrılmak zorundaydı .o günü hiç unutmuyorum.birbirimize sarıldık.ben bebeğim beni hiç bırakma tamm mı dedim.o da "seni asla bırakmıcam,başına ne gelirse gelsin benimsin,ben yanındayım dedi.sımsıkı sarıldı,öptü."
Tüm iliskimiz boyunca hiç bu denli sıkı sarılmamıştık birbirimize, bu denli samimi olmamıştık.sevmemiştik bu denli ...
ne yazık ki İkimizde bilmiyorduk o gün birbirimizi son görüşümüzmüş.
Ne mi oldu...o gece aradım açmadı.3gün boyunca aradım mesaj bile atmıyordu..sinir krizleri geçiriyordum..sehir dışındayım diye mesaj attı sadece..niye açmıyorsun diyorum neler söylüyorum ..tepkisizdi hepsine..2 hafta sonrada "artık seni istemiyorum ,anla beni.bitti artık"diye mesaj attı.aradım hep hiçacmadı,köpek gibi yalvardım resmen mesaj yağmuruna tuttum ..hiç cevap vermedi.ben böyle 3ay kendime gelemedim.artık aramıyordum..ama yaşananlar cok ağırdı çünkü hiç sebebsöylemedi.meraktan çatladım resmen,başka birimi vardı neydi sorular sorular...yemek içmek haramdı bana,sürekli ağlıyordum depresyona girmiştim..
6 ay sonra evet yanlış duymadın 6ay sonra beni aradı..naber baliyorsun falan dedi.normal konuştuk.kesinlikle o günle ,ayrılık la ilgili bişey konuşmadık ..benimle buluşmak istediğini söyledi.bende işim var dedim.cok soğuk ve ciddiydim.eğer beni o ilk günler arasaydı koşa koşa giderdim..ama Zaman geçtikçe bu adamın ne kadar sakat bi adam olduğunu anlamış.zamanla soğumuştum.aradan bi hafta gecti tekrar aradı beni unutamamış.özlemiş bilmem ne..ben yine tepki vermedim.tepki vermedikte o cok şaşırıyordu biliyorum çünkü ben ona karşı inanılmaz ilgiliydim.sonra bir ay falan geçti aradan ben yeni sevgili edindim.beni aradı yine.ben sevgilim olduğunu söyledim..olsun arkadasım olarak görüş dedi .işimvar dedim kabul etmedim.ondan benim çektiğim acıyı çeksin istiyordum.intikam alıyordum ..sonra bi gün aradı,beni cok özlediğini,benim gibisini bulamadığını,cok hatalı olduğunu,cok pişman olduğunu söyledi.daha ne güzel sözler dedi..ben de ona sana karşı sevgim yok.ben senle olan geçmişime lanet ediyorum dedim.aramıcam seni bi daha dedi.bende "umarım "yazdım. Bi daha aramdı Şeref siz..
Peşinden çok koşmak ,aşırı ilgi göstermek ciddi zarar veriyor iliskiye.kimseye fazla deger verme..sen kaçan ol.bırak peşinden gelen gelsin.bu ayarı iyi tuttur ama..sakın arama degerin aramadıkca artar..bak gün gelip dönecek..

ne köttü bşy ya Allah sabır versin
burada böyle çok konu okudum ve çoğunda erkekler birr hafta önce bir gün önce v.s hiçbirşey yokmuş gibi davranıyo sevgili içerikli sözler v.s şeyler söylüyolar sonra birden pat diye ayrılıyolar anlamak mümkün değil.rol yapıyolar demek ki beceremeyince ayrılıyolar.
bende büyük bi sebebi olmalı insan nasıl bir anda soğur ya
Allah daha kötüsünden korusun hepimizi canım.
1 hafta önce kıskanclık krizleri geçiriyodu beyfendi işe başlıcam diye yok orda baska erkekler olcak falan filan :)
ayrıldıkları gibi geri dönenlerde var buda dönsün baska bişey istememki ben. Dürüst insan kalması canım bu devirde :50:

Son düzenleme:
Canım sana bi ilişkimde yaşadıklarımı anlatıcım iyi dinle.
Beni cok seven erkek arkadaşımla 8 aydır falan birlikteliğim sırasında bi haftasonu buluştuğumuzda evlilikten falan konuştuk,birbirimizden ..gayet iyidi hersey .daha sonra onun işi vardı erken ayrılmak zorundaydı .o günü hiç unutmuyorum.birbirimize sarıldık.ben bebeğim beni hiç bırakma tamm mı dedim.o da "seni asla bırakmıcam,başına ne gelirse gelsin benimsin,ben yanındayım dedi.sımsıkı sarıldı,öptü."
Tüm iliskimiz boyunca hiç bu denli sıkı sarılmamıştık birbirimize, bu denli samimi olmamıştık.sevmemiştik bu denli ...
ne yazık ki İkimizde bilmiyorduk o gün birbirimizi son görüşümüzmüş.
Ne mi oldu...o gece aradım açmadı.3gün boyunca aradım mesaj bile atmıyordu..sinir krizleri geçiriyordum..sehir dışındayım diye mesaj attı sadece..niye açmıyorsun diyorum neler söylüyorum ..tepkisizdi hepsine..2 hafta sonrada "artık seni istemiyorum ,anla beni.bitti artık"diye mesaj attı.aradım hep hiçacmadı,köpek gibi yalvardım resmen mesaj yağmuruna tuttum ..hiç cevap vermedi.ben böyle 3ay kendime gelemedim.artık aramıyordum..ama yaşananlar cok ağırdı çünkü hiç sebebsöylemedi.meraktan çatladım resmen,başka birimi vardı neydi sorular sorular...yemek içmek haramdı bana,sürekli ağlıyordum depresyona girmiştim..
6 ay sonra evet yanlış duymadın 6ay sonra beni aradı..naber baliyorsun falan dedi.normal konuştuk.kesinlikle o günle ,ayrılık la ilgili bişey konuşmadık ..benimle buluşmak istediğini söyledi.bende işim var dedim.cok soğuk ve ciddiydim.eğer beni o ilk günler arasaydı koşa koşa giderdim..ama Zaman geçtikçe bu adamın ne kadar sakat bi adam olduğunu anlamış.zamanla soğumuştum.aradan bi hafta gecti tekrar aradı beni unutamamış.özlemiş bilmem ne..ben yine tepki vermedim.tepki vermedikte o cok şaşırıyordu biliyorum çünkü ben ona karşı inanılmaz ilgiliydim.sonra bir ay falan geçti aradan ben yeni sevgili edindim.beni aradı yine.ben sevgilim olduğunu söyledim..olsun arkadasım olarak görüş dedi .işimvar dedim kabul etmedim.ondan benim çektiğim acıyı çeksin istiyordum.intikam alıyordum ..sonra bi gün aradı,beni cok özlediğini,benim gibisini bulamadığını,cok hatalı olduğunu,cok pişman olduğunu söyledi.daha ne güzel sözler dedi..ben de ona sana karşı sevgim yok.ben senle olan geçmişime lanet ediyorum dedim.aramıcam seni bi daha dedi.bende "umarım "yazdım. Bi daha aramdı Şeref siz..
Peşinden çok koşmak ,aşırı ilgi göstermek ciddi zarar veriyor iliskiye.kimseye fazla deger verme..sen kaçan ol.bırak peşinden gelen gelsin.bu ayarı iyi tuttur ama..sakın arama degerin aramadıkca artar..bak gün gelip dönecek..

ilk okuduğumda senın adına çok üzülmüştüm canım senın durumun benden daha zormus, ama sonra atlattığını okuyunca sevindim :16: 6 ay sonramı aklına gelmiş hey allahım ya... Bende zaman bian önce geçsinde onunla ilgili herşeyi unutmak istiyorum.. Ama bırak 1 hafta öncesıni 2 gün öcne tlfnda konusurken sen benım karım olcaksın Denizimin annesi olamnı istiyorum demişti ( kızımz olunca adını denız koyucaktıkta :14:) Ama şuan anlıyorumki onun yalan dolan sözlerıyle mutlu olmaktansa onsuz üzülmek daha güzel. Aramak içimden gelmiyo desem yalan olur ama aramamam gerektiğinide çok iyi biliyorum canım ve aramıycamda. Buarada benim için uğraşıp bu kadar yazdıgın için çok teşekkür ederim umarım hayatında biti varsa yada oldugunda Çook mutlu olursun :16:

Allah daha kötüsünden korusun hepimizi canım.
1 hafta önce kıskanclık krizleri geçiriyodu beyfendi işe başlıcam diye yok orda baska erkekler olcak falan filan :)
ayrıldıkları gibi geri dönenlerde var buda dönsün baska bişey istememki ben. Dürüst insan kalması canım bu devirde :50:

amin cnm
inş oda döner de ona hakettiği cevabı verirsin

ilk okuduğumda senın adına çok üzülmüştüm canım senın durumun benden daha zormus, ama sonra atlattığını okuyunca sevindim :16: 6 ay sonramı aklına gelmiş hey allahım ya... Bende zaman bian önce geçsinde onunla ilgili herşeyi unutmak istiyorum.. Ama bırak 1 hafta öncesıni 2 gün öcne tlfnda konusurken sen benım karım olcaksın Denizimin annesi olamnı istiyorum demişti ( kızımz olunca adını denız koyucaktıkta :14:) Ama şuan anlıyorumki onun yalan dolan sözlerıyle mutlu olmaktansa onsuz üzülmek daha güzel. Aramak içimden gelmiyo desem yalan olur ama aramamam gerektiğinide çok iyi biliyorum canım ve aramıycamda. Buarada benim için uğraşıp bu kadar yazdıgın için çok teşekkür ederim umarım hayatında biti varsa yada oldugunda Çook mutlu olursun :16:

Cok teşekkür ederim canım o kadar zor günler gecirmiştimki şimdi iyki hayatımdan defolup gitmiş diyorum.hayatımda
Biri yok suan.hayırlısı olsun senin ve benim içinde..üzme hiç kendini..yine dönüp gelecek bak ..o gün geldiğinde işte bunu hatırla .öpüyorum cok seni. :)

offff offf 4 yılını ver oda bi güzel mahvetsin seni..noluyo bu erkeklere yahuu??

hey Allahım ne günlere kaldık...bu erkekler sadist yaaa.benim de 2 kere başıma geldi buna benzer.dengesiz bunlar .bir hafta önce seviyorum diyen bu adamlar nasıl bu hale geliyo anlamıyorum ben yaaa.karşılarında insan var yahu...Allah bildiği gibi yapsın böylelerini.Allah yardımcın olsun.

Son düzenleme:
4 Yıllık ilişkim bitti sadece sevgilim değil en yakın arkadaşımda gitti.:14:
Sözümüz için gün saydığım adam artık benden soğuduğunu söyleyip gitti...
İçim içimi yiyor daha bi hafta önce bırak düğünü falan gel kaçırıyım seni her gece beraber uyuyalım diyen o değildi sanki.
Buraya içimi dökmek için yazmak istediğim ama dökemiyorum sanki beynim kilitlenmiş duygularım yok sadece kalbim sızlıyor.. Ne yapıcam şimdi ben ? Onsuz :43:
Bütün hayallerim yıkıldı herşeyim gitti canım dediğim insandı o. Sanki o beni seven koca yürekli her gün beni çok sevdiğini söyleyen adam gitmiş hiç tanımadığım biri gelmiş gibi... O kadar soğuktu ki sesi o kadar kalpsizdi.
Ne yapıcam nasıl davranıcam ne hissedicem bilmiyorum..
Aramak istiyorum gitme demek istiyorum ama yapamam o kadar gururumu yok sayamam.. :43: Allahım sen sabır ver sen yarıdm et:43:

Bence sevgilin kaybetme korkusunu yaşamak istiyor bu da ilişkilerde ihtiyaçlarından biridir bazen böyle gel gitler olur dört yıl az da olsa bir monotonluk katmıştir duygulara sevgilin de bilinç altında bu monotonluktan kurtulmak biraz nefes almak istiyor sana tavsiyem sabırlı olman aklına başka kadın yada başka dış etken ihtimallerini getirme güçsüzolduğunu belli edip arayıp sorma SAKIN üstüne gitme biliyorum yapabilmek çok zor ama ilişkinin bu gelgitler doneminde ona kaybetme duygusunu yaşatırsan kazanan sen olursun bak sen beni dinle hiç uğraşma onunla şifrelerini deneyip durma ona senin yapabilecegini düşüncegi hiç bir şey yapma ömür boyu ipler senin elinde olur dua et ve bekle

Balık burcu muydu?:ssz:

Benim eski ailesiyle tanıştırıp, bu sana benim sözüm deyip yanyana dört tane taşı olan beyaz altın yüzüğü:27: parmağıma takıp tam 15 gün sonra buluştuğumuz ve mükemmel geçen günün akşamında ayrıldı benden:24:

Sonra uzunca bi'süre kimseyle sevgili de olmadı yani sebebi hala bilmiyorum. İyi ki de terketmiş yoksa şimdi bu kadar mutlu olamazdım
:nazar:

Her şerde bi'hayır vardır, hiç üzülme Allah sabrını veriyo:31:

aman arama sakın

zamanla hersey gecer nasılsa bosver

altında başka bi sebep var yada yok erkekler böyle işte o aylar önceden kendini hazırlamaya başlamıştır da

kesin kararını verince sana söylemiştir nasılsa seni düşünen yok kendi üzülmesin yeter paşanın

illaki sana dönücek, ya pişman olduğundan yada daha boşta kaldığından

o zaman gerisi sana kalmışş

bende aynısını yaşamdım yıllar önce 5 yıllık ilişkiden sıkıldım diyerek gitti

kısa süre sonra geri döndü ,ben kabul etmedim aylarca süründü, şimdi iyiki kabul etmemişim diyorum , zırt pırt sıkılcaksa işimiz iş

Son düzenleme:
erkek milleti işte tam istediğin gibi oldun anlayışlı güleryüzlü tam herşey tamam derken çekip gider. ilk içime doğan başka bir kadın oldu. umarım değildir.

Sadece bir hafta değildir, muhtemelen uzun süredir düşünüyordur, iş ciddiye binince , ciddi olmayan işlere yönelmiş olabilir..

Arama, dönerse senindir, dönmezse 4 senemi ona nasıl harcamışım diye üzül en fazla.

aman Allahım nasıl bişey bu 4 yıllık ilişki off içim nasıl kötü oldu anlatamam rabbim hayırlısını versin inşallah hatasını anlar sana döner sensiz kalınca illaki anlayıp döner

muhtemelen başkası var. ama allah yanına bırakmaz sen hiç üzülme. senin mutsuzluğunun üzerine mutluluk kuramayacak. içindeki acıyı biliyorum, ama şuanda yapabileceğin tek şey bol bol dua etmek. nuray sayarının kitapları var, aşk kuantumu ve şuanda benim okuduğum rastlantı yoktur neden vardır diye, onları da okuyabilirsin, bir parça teselli edebilir..

Benim de 7 yıllık ilişkim aynı böyle bitti...Daha 10 gün olmadı biteli...Evlenmeyi istemiyormuş, sorumluluk almak istemiyormuş çünkü kendisine güvenmiyormuş.Ben önce bir şok yaşadım neden , iyi misin sen olaylarına girdim.Kabul etmek istemedim ağladım sızladım iki üç gün çok...Sonra ben de bi sakinlik oluştu ne diye kendini hala üzüyorsun yetmedi mi 7 yıldır üzdüğün , ya daha sonra iş ciddiye bindiğinde seni yarı yolda bıraksaydı dedim ve şöyle bir bakınca ben zaten uzun süredir ilgi alaka görmeyen, değerimi hissetmeyen , sadece sevdiği mutlu olsun diye kendini hepten unutan bir kadına dönüşmüşüm...Kolay mı bitmesi , hiç değil...Belki şu an tam ne olduğunu anlayamadım ama geri dönsün de istemiyorum....Beddua bile etmiyorum ona çünkü hala ona zarar gelmesini istemeyecek kadar seviyorum...

Balık burcu muydu?:ssz:

Benim eski ailesiyle tanıştırıp, bu sana benim sözüm deyip yanyana dört tane taşı olan beyaz altın yüzüğü:27: parmağıma takıp tam 15 gün sonra buluştuğumuz ve mükemmel geçen günün akşamında ayrıldı benden:24:

Sonra uzunca bi'süre kimseyle sevgili de olmadı yani sebebi hala bilmiyorum. İyi ki de terketmiş yoksa şimdi bu kadar mutlu olamazdım
:nazar:

Her şerde bi'hayır vardır, hiç üzülme Allah sabrını veriyo:31:

Yok canım ikizler burcuydu.
Adamız diye geçiniyolar bide daha adamlık ne bilmezken !
Benide alıp abisinın nişanına götürüp tüm sülalesiyle tanıstırmıstı. Bende annemle tanıstırdım :ssz: Ve sonuc bu okadar emek heyecan boşuna:14: Allah büyük arkadaşım katılıyorum veriyo sabrını zamanla bende unutucam :14:

altında başka bi sebep var yada yok erkekler böyle işte o aylar önceden kendini hazırlamaya başlamıştır da
kesin kararını verince sana söylemiştir nasılsa seni düşünen yok kendi üzülmesin yeter paşanın
illaki sana dönücek, ya pişman olduğundan yada daha boşta kaldığından
o zaman gerisi sana kalmışş
bende aynısını yaşamdım yıllar önce 5 yıllık ilişkiden sıkıldım diyerek gitti
kısa süre sonra geri döndü ,ben kabul etmedim aylarca süründü, şimdi iyiki kabul etmemişim diyorum , zırt pırt sıkılcaksa işimiz iş

Aklında böyle bişey varken nasıl okadar rahat davrandı ona şaşırıyorum insan hiçmi bellı etmez :44:
Hep onlar sıkılıyo galiba bizim hiç canımız yok duygularımız yok Nefret ediyorum erkeklerden :95:

Islak sopayla dövüceksin bunlarııı :37:

Kesinlikle katılıyorum:41::41: anlasınlar karşısındakinin'de kalbi olduğunu

muhtemelen başkası var. ama allah yanına bırakmaz sen hiç üzülme. senin mutsuzluğunun üzerine mutluluk kuramayacak. içindeki acıyı biliyorum, ama şuanda yapabileceğin tek şey bol bol dua etmek. nuray sayarının kitapları var, aşk kuantumu ve şuanda benim okuduğum rastlantı yoktur neden vardır diye, onları da okuyabilirsin, bir parça teselli edebilir..

Başkası olsa bile çekemez onu bazen kendı bile tahammül edemıyodu kendıne
Önerin için teşekkür ederim canım en kısa zamanda alıp okuycam.:16:

Back
X