Canım sana bi ilişkimde yaşadıklarımı anlatıcım iyi dinle.
Beni cok seven erkek arkadaşımla 8 aydır falan birlikteliğim sırasında bi haftasonu buluştuğumuzda evlilikten falan konuştuk,birbirimizden ..gayet iyidi hersey .daha sonra onun işi vardı erken ayrılmak zorundaydı .o günü hiç unutmuyorum.birbirimize sarıldık.ben bebeğim beni hiç bırakma tamm mı dedim.o da "seni asla bırakmıcam,başına ne gelirse gelsin benimsin,ben yanındayım dedi.sımsıkı sarıldı,öptü."
Tüm iliskimiz boyunca hiç bu denli sıkı sarılmamıştık birbirimize, bu denli samimi olmamıştık.sevmemiştik bu denli ...
ne yazık ki İkimizde bilmiyorduk o gün birbirimizi son görüşümüzmüş.
Ne mi oldu...o gece aradım açmadı.3gün boyunca aradım mesaj bile atmıyordu..sinir krizleri geçiriyordum..sehir dışındayım diye mesaj attı sadece..niye açmıyorsun diyorum neler söylüyorum ..tepkisizdi hepsine..2 hafta sonrada "artık seni istemiyorum ,anla beni.bitti artık"diye mesaj attı.aradım hep hiçacmadı,köpek gibi yalvardım resmen mesaj yağmuruna tuttum ..hiç cevap vermedi.ben böyle 3ay kendime gelemedim.artık aramıyordum..ama yaşananlar cok ağırdı çünkü hiç sebebsöylemedi.meraktan çatladım resmen,başka birimi vardı neydi sorular sorular...yemek içmek haramdı bana,sürekli ağlıyordum depresyona girmiştim..
6 ay sonra evet yanlış duymadın 6ay sonra beni aradı..naber baliyorsun falan dedi.normal konuştuk.kesinlikle o günle ,ayrılık la ilgili bişey konuşmadık ..benimle buluşmak istediğini söyledi.bende işim var dedim.cok soğuk ve ciddiydim.eğer beni o ilk günler arasaydı koşa koşa giderdim..ama Zaman geçtikçe bu adamın ne kadar sakat bi adam olduğunu anlamış.zamanla soğumuştum.aradan bi hafta gecti tekrar aradı beni unutamamış.özlemiş bilmem ne..ben yine tepki vermedim.tepki vermedikte o cok şaşırıyordu biliyorum çünkü ben ona karşı inanılmaz ilgiliydim.sonra bir ay falan geçti aradan ben yeni sevgili edindim.beni aradı yine.ben sevgilim olduğunu söyledim..olsun arkadasım olarak görüş dedi .işimvar dedim kabul etmedim.ondan benim çektiğim acıyı çeksin istiyordum.intikam alıyordum ..sonra bi gün aradı,beni cok özlediğini,benim gibisini bulamadığını,cok hatalı olduğunu,cok pişman olduğunu söyledi.daha ne güzel sözler dedi..ben de ona sana karşı sevgim yok.ben senle olan geçmişime lanet ediyorum dedim.aramıcam seni bi daha dedi.bende "umarım "yazdım. Bi daha aramdı Şeref siz..
Peşinden çok koşmak ,aşırı ilgi göstermek ciddi zarar veriyor iliskiye.kimseye fazla deger verme..sen kaçan ol.bırak peşinden gelen gelsin.bu ayarı iyi tuttur ama..sakın arama degerin aramadıkca artar..bak gün gelip dönecek..