taşınırken tam karşı karşıya geldik ve dedimki komşu giderken benım yatak ortuyu falanda bırakırsın dedim..Vallah siz haksizsiniz.... Istediginde hep verip verip en son böyle kaba bi mesaj atmaniz cok sacma... Bastan tavrinizi koyacaktiniz, baktiniz arkasi durmuyor vermiycektiniz yok diycektiniz, yada en gec tasinirken ki gece kacarak gitmediler heralde, komsu alayim bende benim esyalari tasinirken sana fazlalik yapmasinlar, diyecektiniz, o zaman yüz yüze bakmaga haliniz olurdu... Ama hic bisey demeyip en son böyle yapmaniz olmamis... Bastan suc sizde, o nekadar yüzsüzde olsa...
aynen arkadaşım haklısın.. keşke bukadar yüz göstermeseydim.......Emin olun benım gözümde mal para yok ...Öyle bi insan değilim... Benım canımı sıkan tek şey benı kullanmaya çalışmasydı arkadaşlığa gelince hiçbir arkadaşlğnı göremedim ama arkasndan konştgu eltileriyle çok samimiydi....Bu işler böyledir. Verirken senden iyisi olmaz isteyince kötü olursun. Ayrıca misafir gelecek diye yatak örtüsü istemek ne alaka. Gorduğun yerde görmezden gel. Mecbur kalırsan selam ver otur kenara. Uç kuruşluk insanlar için kendini uzduğune değmez.
aslında ona attığım mesajların kısaltıılmış hali ....Ben ona kırıcı bi laf ettiğimi zannetmiyorum...Gidene kadar ayiya dayi demissiniz gider gitmez ayisiiiin diye bagirmissiniz resmen
ben ona yüzyüze istedim ilk taşınırken bırakırsın diye......bırakmayıncada mesaj attım.....Hepsi neyse de yatak örtüsü almak da ne oluyor.Ya sandalye masa ..Hiç mi birşeyi yok komşunun. Eğer öyleyse verdiysen de isteme şeklin mesajla falan hoş değil. Arasaydın ya.
onun mutfagında saldalyesı varda tabure gibi ayrıca masasıda war ama benımkınden küçük....... oda benımknı ısteyıp aylarca kullandı birşey demedim ama taşınırken uzağa gittiği için bidaha alamam diye soyledım yinede götürdü...İhtiyacı yoksa niye almış,bence fazla yüz bulmuş sizden getirme sorumluluğunu bile önemsememiş.
bende öyle düşünüyorum.....eltisiyle benimde aram iyi çağırdı haftasonu bana gel diye.... Bu olaylarıda açık ve net şekilde anlatsammı anlatmasammı (komşum zaten anlatmıştır)..........ama ben yinede eltsnn hakknda konuştuğunu söylemem öyle bi yapım da yok zaten sessiz bi insanım ama bu olay beni çok sinir etti.Ayrıca öyle biri sizin de arkanızdan çok konuşmuştur,başkalarına nasıl davranıyosa size de öyle yapmıştır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?