Doymak bilmiyor...

Bu soruna çözüm yok maalesef, kendi eşimden biliyorum. Ben artık pes ettim.

Benim için de öyle aslında çok kıskanıyorum onu
Şuan bile yanımda kıtır kıtır bisküvi yiyor bende su içsem kilo alıyorum

takipteyim bizim evde de var bir tane

Benim de tam tersi bir gün önce işe giderken yapmış olduğum poğaça börek tatlı her ne varsa 3 tane çocuğun tarafından aynı saatte bitiyor yarın yiyelim ertesi günü yiyelim ya da babamıza ayıralım yok Allah can sağlığı versin yesinler mutlu oluyorum ama biraz bencilce hareket ediyorlar

İnanın çok söyledim sağlığından dem vurdum zararlı dedim çocuk seviyor zaten yemek yemiyor bari aralarda bunları yesin diye yapıyorum dedim ama yok değişmedi bende patladım bugün
Yine iyi sabretmişsiniz, ben ilkinde patlardım
Hiç sevmem öyle geride kalanı düşünmeden yiyen insanı, çocukluktan böyle yetiştirildik. Bir yemekten son parça kaldıysa istenmez, ayıptır bizde; önce paylaşmak teklif edilir öyle yenir. Eşiniz baya hominigırtlak maşallah.

Yorumunuza guldum
Bende bazen hazir borek alip pişirmiyorum ne yagi kattin tereyagli mi kattin diye soruyodu bende evet tere yagi sut surdum aralarina diyordum
Benimkide doymak bilmez istegi bitmez bu aralar konusmuyom kafam rahat :)

Yorumunuza guldum
Bende bazen hazir borek alip pişirmiyorum ne yagi kattin tereyagli mi kattin diye soruyodu bende evet tere yagi sut surdum aralarina diyordum
Benimkide doymak bilmez istegi bitmez bu aralar konusmuyom kafam rahat :)
YalniZ ben sahtekar değilmişimÜstelik ben yoruldum numarası yapıyorum servisi de ona yaptırıyorum neden konuşuyorsunuz ki

Bir daha birşey yaparken ona sorun. Ne kadar yiyeceksin? Baştan pazarlik yani. İstediği kadar yapın. Kalan çocuğun deyin Kalanı yemez sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…