- 16 Ağustos 2016
- 9.337
- 4.664
- 123
- Konu Sahibi dipsiz kuyu
Bizimki yemeği yediğinden yer kalmıyorEğer tatlı varsa yemeği az yiyor :)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bizimki yemeği yediğinden yer kalmıyorEğer tatlı varsa yemeği az yiyor :)
ya eşiniz hayalimdeki metabolizmaya sahip nasıl kıskandım nasıl kıskandım ya, maşallah. ben de yiyeyim yiyeyim kilo almayayım, 1.5 ekmekta gözüm yok bi yarım çıtır taze ekmek yesem yeter bana ya. yetti ömrümüz diyet, kalori saymayla mı geçecek...
Çokça yapın. Eşinize ciddi bir miktar ayırın, "bunlar senin" deyin, oğlunuzunkini de ayırın "bunlar onun" deyin. Oğlunuzun yiyeceklerine dokunmasın.Geldi geldi bi daha benim yaptığım tatlıları yemicekmis :)
takipteyim bizim evde de var bir taneBaşlıkta bahsettiğim kişi eşim ya yoruldum artık ya oğlum var 7 yaşında dün benden kurabiye istedi yaptım bi tepsi çocuk bi kaç tane yedi biliyorum ki kalanını eşim yicek biraz ayırdım dondurucuya attım geri kalanı tabakta duruyordu gece yemiş tabaktakileri sabah oğlum geldi anne babam bütün kurabiyeleri yemiş neyse dedim dondurucudan oğluma bikac tane çıkardım koydum çözünsün diye biraz önce kahvaltıdan kalktık daha sofra yerde bi baktım bisiler yiyor ne yiyorsun dedim kurabiye dedi nevrim döndü ya bağırdım bende dayanamadım artık ya kızlar ben çalışan kadınım oğlum seviyor tatlıyı haftada iki falan yapıyorum istiyorum ki bi kaç gün gitsin yaptıklarım geçen oğlum tv de gördü cupta tiramisu yaptık bardaklara koydum 6 bardak vardı çocuk bi tane yedi sabah kalktım ki kalan hepsini yemiş gece çocuk ağlıyo anne ben yicemtim diye yanlış anlaşılmasın yemesin demiyorum hepimiz için yapıyorum ama hepsini yemek ne ya bıktım artık ya mutfaktan çıkamıyorum yeminle. Haksız mıyım sizce...
böyle yerse hakikaten koccamannnnn adam olur2 ya da 3 katı ölçüde yaparsanız çocuğunuz da yeteri kadar yemiş olur bence.
Kocaman adama “yeme” denmez.
Bi daha yaptığın hiç bi tatlıyı yemicem dedi onun dışında bi değişiklik yok çünkü tatlı yapmadım henüz :)dipsiz kuyu eşinizle çözebildiniz mi?
Fırsat bu fırsat yap en sevdiğin tatlıyı çocuğunla keyifle yiyin :)Bi daha yaptığın hiç bi tatlıyı yemicem dedi onun dışında bi değişiklik yok çünkü tatlı yapmadım henüz :)
Gereksiz trip atmıyorsa aldırmayın. Nasıl olsa yapınca dayanamayacakBi daha yaptığın hiç bi tatlıyı yemicem dedi onun dışında bi değişiklik yok çünkü tatlı yapmadım henüz :)
Şimdilik biraz surundurme taraftarıyım sonunda bende kıyamam yaparım sanırım tatlıyı :)Gereksiz trip atmıyorsa aldırmayın. Nasıl olsa yapınca dayanamayacak![]()
Kıyamam da ya ne bilim gözünün içine baka baka yiyememFırsat bu fırsat yap en sevdiğin tatlıyı çocuğunla keyifle yiyin :)
O kıyıyor ben kıyardım şahsenKıyamam da ya ne bilim gözünün içine baka baka yiyemem![]()
Tatlısız olmaz zatenŞimdilik biraz surundurme taraftarıyım sonunda bende kıyamam yaparım sanırım tatlıyı :)
Yine iyi sabretmişsiniz, ben ilkinde patlardımİnanın çok söyledim sağlığından dem vurdum zararlı dedim çocuk seviyor zaten yemek yemiyor bari aralarda bunları yesin diye yapıyorum dedim ama yok değişmedi bende patladım bugün
Yorumunuza guldumAyy yazık üzüldüm diyemiyeccegimm5 bardak çok fazla gerçekten. çocuk da babadan gıcık kapar yakında,bari çocuğun yanında kızmayın
bende çalışan biriyim ve eşim habire kek börek ister.hazir börek alıp firina veriyorum ben yaptım diyorum
![]()
Yorumunuza guldum
Bende bazen hazir borek alip pişirmiyorum ne yagi kattin tereyagli mi kattin diye soruyodu bende evet tere yagi sut surdum aralarina diyordum
Benimkide doymak bilmez istegi bitmez bu aralar konusmuyom kafam rahat :)