Doymak bilmiyor...

Bu soruna çözüm yok maalesef, kendi eşimden biliyorum. Ben artık pes ettim.

ya eşiniz hayalimdeki metabolizmaya sahip nasıl kıskandım nasıl kıskandım ya, maşallah. ben de yiyeyim yiyeyim kilo almayayım, 1.5 ekmekta gözüm yok bi yarım çıtır taze ekmek yesem yeter bana ya. yetti ömrümüz diyet, kalori saymayla mı geçecek...

Benim için de öyle aslında çok kıskanıyorum onu 😂
Şuan bile yanımda kıtır kıtır bisküvi yiyor bende su içsem kilo alıyorum😂

Başlıkta bahsettiğim kişi eşim ya yoruldum artık ya oğlum var 7 yaşında dün benden kurabiye istedi yaptım bi tepsi çocuk bi kaç tane yedi biliyorum ki kalanını eşim yicek biraz ayırdım dondurucuya attım geri kalanı tabakta duruyordu gece yemiş tabaktakileri sabah oğlum geldi anne babam bütün kurabiyeleri yemiş neyse dedim dondurucudan oğluma bikac tane çıkardım koydum çözünsün diye biraz önce kahvaltıdan kalktık daha sofra yerde bi baktım bisiler yiyor ne yiyorsun dedim kurabiye dedi nevrim döndü ya bağırdım bende dayanamadım artık ya kızlar ben çalışan kadınım oğlum seviyor tatlıyı haftada iki falan yapıyorum istiyorum ki bi kaç gün gitsin yaptıklarım geçen oğlum tv de gördü cupta tiramisu yaptık bardaklara koydum 6 bardak vardı çocuk bi tane yedi sabah kalktım ki kalan hepsini yemiş gece çocuk ağlıyo anne ben yicemtim diye yanlış anlaşılmasın yemesin demiyorum hepimiz için yapıyorum ama hepsini yemek ne ya bıktım artık ya mutfaktan çıkamıyorum yeminle. Haksız mıyım sizce...
takipteyim bizim evde de var bir tane

Benim de tam tersi bir gün önce işe giderken yapmış olduğum poğaça börek tatlı her ne varsa 3 tane çocuğun tarafından aynı saatte bitiyor yarın yiyelim ertesi günü yiyelim ya da babamıza ayıralım yok Allah can sağlığı versin yesinler mutlu oluyorum ama biraz bencilce hareket ediyorlar

İnanın çok söyledim sağlığından dem vurdum zararlı dedim çocuk seviyor zaten yemek yemiyor bari aralarda bunları yesin diye yapıyorum dedim ama yok değişmedi bende patladım bugün
Yine iyi sabretmişsiniz, ben ilkinde patlardım 😃
Hiç sevmem öyle geride kalanı düşünmeden yiyen insanı, çocukluktan böyle yetiştirildik. Bir yemekten son parça kaldıysa istenmez, ayıptır bizde; önce paylaşmak teklif edilir öyle yenir. Eşiniz baya hominigırtlak maşallah.

Ayy yazık üzüldüm diyemiyeccegimm🤣🤣🤣 5 bardak çok fazla gerçekten. çocuk da babadan gıcık kapar yakında,bari çocuğun yanında kızmayın 🤣bende çalışan biriyim ve eşim habire kek börek ister.hazir börek alıp firina veriyorum ben yaptım diyorum🤣🤣🤣
Yorumunuza guldum🤣
Bende bazen hazir borek alip pişirmiyorum ne yagi kattin tereyagli mi kattin diye soruyodu bende evet tere yagi sut surdum aralarina diyordum 😅
Benimkide doymak bilmez istegi bitmez bu aralar konusmuyom kafam rahat :)

Yorumunuza guldum🤣
Bende bazen hazir borek alip pişirmiyorum ne yagi kattin tereyagli mi kattin diye soruyodu bende evet tere yagi sut surdum aralarina diyordum 😅
Benimkide doymak bilmez istegi bitmez bu aralar konusmuyom kafam rahat :)
🤣🤣🤣YalniZ ben sahtekar değilmişim🤣🤣🤣Üstelik ben yoruldum numarası yapıyorum servisi de ona yaptırıyorum 🤣🤣🤣 neden konuşuyorsunuz ki

Bir daha birşey yaparken ona sorun. Ne kadar yiyeceksin? Baştan pazarlik yani. İstediği kadar yapın. Kalan çocuğun deyin;) Kalanı yemez sanırım.

Back
X