Doymuyorum 😣

Evlat Kokusu

Kötü Kalpli Kullarından Koru Allahım,💜
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2019
2.365
1.718
63
Alanya
Merhaba K.K hanımları.
Ya ben son 1 aydır doymuyorum sabah yarım ekmek tost yedim, 1 saat sonra çorba içtim, yarım saat önce ana yemek yedim kahve içtim doymuyorum :110: :bicak:ne yapmak lazım.
1.57 boyum 55 kiloyum ama böyle giderse 70 80 a yol görünüyor 🥣 herşey seviyorum ya kapuskayı bile şirkette sadece ben yiyorum nasıl engel olacağım bu duruma 1 aydır böyleyim :KK43::KK17:

Merhaba K.K hanımları.
Ya ben son 1 aydır doymuyorum sabah yarım ekmek tost yedim, 1 saat sonra çorba içtim, yarım saat önce ana yemek yedim kahve içtim doymuyorum :110: :bicak:ne yapmak lazım.
1.57 boyum 55 kiloyum ama böyle giderse 70 80 a yol görünüyor 🥣 herşey seviyorum ya kapuskayı bile şirkette sadece ben yiyorum nasıl engel olacağım bu duruma 1 aydır böyleyim :KK43::KK17:
Hamile olabilir misiniz?

Evli misin ?
Hamile olabilir misin ? bende senin gibiydim, müthiş yiyordum sürekli yiyesim geliyordu
eşime diyordum dolapta durmasın, midemde dursun diye. Dünyayı yesem doymak bilmiyordum.. Meğersem hamileymişim :KK51: :KK51:
Test yaptım hamilelik yok canım Ama iştahın sırrı nedir bilmiyorum çözüm arıyorum iştah kapansın diye

Merhaba K.K hanımları.
ben de böyleyim:anne:

Ahanda açmak istediğim konu 😟 bende doymuyorum şimdi bi çaya başladım ağız kuruluğu yapıyor çok su içiyorum biraz azaldı sanki ama aklımdan tatlılar eksik olmuyor
Özellikle tatlı değil yemek, çorba, falan. Öyle abur cubur sevmiyorum da yemek yesem de doymuyor nazar deyesice iştahım :dua::KK12:

Back
X