- 1 Nisan 2011
- 38.023
- 70.824
- 798
Haha olay o mu bebegim:)) bana nutuk atanlar burda 3-5 diye anlatmislar baya detaylica:)) yoksa banane kim naparsa yapsin:))tontişş, nazar etme ne olur, çalış seninde olur
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Haha olay o mu bebegim:)) bana nutuk atanlar burda 3-5 diye anlatmislar baya detaylica:)) yoksa banane kim naparsa yapsin:))tontişş, nazar etme ne olur, çalış seninde olur
![]()
Haha olay o mu bebegim:)) bana nutuk atanlar burda 3-5 diye anlatmislar baya detaylica:)) yoksa banane kim naparsa yapsin:))
:))boşver rahat bırak gençleri
O sıvı birleşmenin kolay olması için, orgazm ile alakalı değil.
Orgazm esnasında vücudunuzdaki bir çok kas gerilmiş, uzun süre öyle kalmış ve birden rahatlamış gibi bir his yaşıyorsunuz. Tarifi biraz zor :)
Orgazmı yaşamak için masturbasyon deneyin isterseniz, erotik filmlerden destek alabilirsiniz belki. Ama sakın ha ilişkide orgazm olmanın masturbasyon esnasında olduğu gibi hızlı yada kolay olmasını beklemeyin :)
Hay maşallah tadını çıkart peki bu arada sen pert olmuyormusunkızlar merhabaa :) bende 2 haftalık evliyim daha çok yeni ama yeter demesem neredeyse 10 bile oluradam ter içinde kalıyor yinede yorulmak bilmiyor..en az 3 oluyor bizim tek de kaldığını hiç görmedim
başlarda yeni oldğu için acıyordu şuan alıştım baya bi benimde hoşuma gidiyor
yapıyoruz 10 dk sonra gene sonra gene anlamadım aranızda eşi böyle olan varmı yoksa bu anormal bi durum mu
![]()
oluyorum hemde çokHay maşallah tadını çıkart peki bu arada sen pert olmuyormusun
kızlar merhabaa :) bende 2 haftalık evliyim daha çok yeni ama yeter demesem neredeyse 10 bile oluradam ter içinde kalıyor yinede yorulmak bilmiyor..en az 3 oluyor bizim tek de kaldığını hiç görmedim
yapıyoruz 10 dk sonra gene sonra gene anlamadım aranızda eşi böyle olan varmı yoksa bu anormal bi durum mu
![]()
Yoo yoo devam devam daha iki haftalikmisin hepimiz senin gibiyiz devam devam sakina hiz kesmeyin frenleri yakarsiniz bu hiz iyi iyi hatta cancazim sen biraz daha cilveli ol esine karsi seninde memnun oldugunu belli et canim.hep adamlara birakmayin bu isin hazzini.demi.kızlar merhabaa :) bende 2 haftalık evliyim daha çok yeni ama yeter demesem neredeyse 10 bile oluradam ter içinde kalıyor yinede yorulmak bilmiyor..en az 3 oluyor bizim tek de kaldığını hiç görmedim
![]()
Taaa japonyaya mi kacti ooo vah bacim vah senin icin umutllar okyanus üstü desene..bacım kocam yokki. sevdiğim biri vardı. oda taaaaa japonya ya gitti. eğitimde şimdi. (gelse de ben de onu bir eğitsem)
aşkolsun. kaçmak filan.işi gereği gitti.Taaa japonyaya mi kacti ooo vah bacim vah senin icin umutllar okyanus üstü desene..![]()
![]()
Ooov.. Hayal edemedim su an nasil olabilecegini . Doktora mi gorunsenizBu cinsellik bölümüne hiç girmemistim. Sabah sabah bi ilginc oldu
Bizde şöyle bir durum var ben 2.yi kaldiramiyorum. Sadece balayinda olmustu pespese 2 ya da 3 kez. Benim de ilginc bir sorunum var sorun mu bilmem de. Orgazm hemen basliyor bende ve sürekli devam ediyor iliski boyunca. Bayilcak gibi oluyorum![]()
Yani surekli bunu yaparsam da anlamaz mi devamini istedigimi. Isin gizemi kaçıyoriliski bitice arada takviye fındık fıstık meyve tatlı bisiler yeyin birlikte. gerçekten faydasını görürsünüz