Doyumsuz muyum?

O sıvı birleşmenin kolay olması için, orgazm ile alakalı değil.
Orgazm esnasında vücudunuzdaki bir çok kas gerilmiş, uzun süre öyle kalmış ve birden rahatlamış gibi bir his yaşıyorsunuz. Tarifi biraz zor :)

Orgazmı yaşamak için masturbasyon deneyin isterseniz, erotik filmlerden destek alabilirsiniz belki. Ama sakın ha ilişkide orgazm olmanın masturbasyon esnasında olduğu gibi hızlı yada kolay olmasını beklemeyin :)

Peki ne kadar sürede oluyor olacak gibi zannediyorum bi türlü olmuyır bu sefer çok sinir oluyorum...

kızlar merhabaa :) bende 2 haftalık evliyim daha çok yeni ama yeter demesem neredeyse 10 bile olur :olamaz: adam ter içinde kalıyor yinede yorulmak bilmiyor..en az 3 oluyor bizim tek de kaldığını hiç görmedim:halay: başlarda yeni oldğu için acıyordu şuan alıştım baya bi benimde hoşuma gidiyor :KK48: yapıyoruz 10 dk sonra gene sonra gene anlamadım aranızda eşi böyle olan varmı yoksa bu anormal bi durum mu:110:

kızlar merhabaa :) bende 2 haftalık evliyim daha çok yeni ama yeter demesem neredeyse 10 bile olur :olamaz: adam ter içinde kalıyor yinede yorulmak bilmiyor..en az 3 oluyor bizim tek de kaldığını hiç görmedim:halay: başlarda yeni oldğu için acıyordu şuan alıştım baya bi benimde hoşuma gidiyor :KK48: yapıyoruz 10 dk sonra gene sonra gene anlamadım aranızda eşi böyle olan varmı yoksa bu anormal bi durum mu:110:
Hay maşallah tadını çıkart peki bu arada sen pert olmuyormusun

Hay maşallah tadını çıkart peki bu arada sen pert olmuyormusun
oluyorum hemde çok :(( Ama yöntemini buldum yardım ediyor bana mesela ilişkiye girmeden önce ütü yapmam lazım diyorum boşver ben yaparım diyo :)) sonra ben yatıyorum o ütü yapıyo :))) Ama bu ara o da yoğun çalışıyor 2 ye düştü benimde işime geldi hem çalış hem ev işleri hem cinsellik cidden yorucu

eşin herdefasında boşalıyormu peki

evett boşalmadığı hiç olmadı

Bizim 2 günde bi kere :KK43: yaptıktan sonraki gün bile istesem yorgunum diyor. Bana da akıl verin. Cok cilveliyim ama etkilenmiyor galiba bilmiyorum :mad:

Yoo yoo devam devam daha iki haftalikmisin hepimiz senin gibiyiz devam devam sakina hiz kesmeyin frenleri yakarsiniz bu hiz iyi iyi hatta cancazim sen biraz daha cilveli ol esine karsi seninde memnun oldugunu belli et canim.hep adamlara birakmayin bu isin hazzini.demi.:-)

bacım kocam yokki. sevdiğim biri vardı. oda taaaaa japonya ya gitti. eğitimde şimdi. (gelse de ben de onu bir eğitsem)
Taaa japonyaya mi kacti ooo vah bacim vah senin icin umutllar okyanus üstü desene.. :-) :-)

Bu cinsellik bölümüne hiç girmemistim. Sabah sabah bi ilginc oldu :halay:
Bizde şöyle bir durum var ben 2.yi kaldiramiyorum. Sadece balayinda olmustu pespese 2 ya da 3 kez. Benim de ilginc bir sorunum var sorun mu bilmem de. Orgazm hemen basliyor bende ve sürekli devam ediyor iliski boyunca. Bayilcak gibi oluyorum:oops:

Görmemişlik diyebiliriz :KK53:

iliski bitice arada takviye fındık fıstık meyve tatlı bisiler yeyin birlikte. gerçekten faydasını görürsünüz

Bu cinsellik bölümüne hiç girmemistim. Sabah sabah bi ilginc oldu :halay:
Bizde şöyle bir durum var ben 2.yi kaldiramiyorum. Sadece balayinda olmustu pespese 2 ya da 3 kez. Benim de ilginc bir sorunum var sorun mu bilmem de. Orgazm hemen basliyor bende ve sürekli devam ediyor iliski boyunca. Bayilcak gibi oluyorum:oops:
Ooov.. Hayal edemedim su an nasil olabilecegini . Doktora mi gorunseniz :KK53:

Back
X