Dpo 10. Gün negatif

yazmayanyazilimci

Üye
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2024
507
179
23
25
Kızlar dpo 10 da awox yaptım negatif çıktı pozitife döner mi? 9. Gün idrarda pozitif görenler okudum. Bugün meme hassasiyeti ve adete benzer ağrılar oldu hafif. Hâlâ az az devam ediyor. Ümidimi yitirmeli miyim?

Kızlar dpo 10 da awox yaptım negatif çıktı pozitife döner mi? 9. Gün idrarda pozitif görenler okudum. Bugün meme hassasiyeti ve adete benzer ağrılar oldu hafif. Hâlâ az az devam ediyor. Ümidimi yitirmeli miyii
Döllenmeden sonra bebeğin rahime yerleşmesi 6ile12 gün arası
Erken yerleşenlerin ve hcg üretimi hızlı olan kadınlar erkenden öğrenebilir. Adetini bekle geçerse kan ver . İdrar testleriyle uğraşma idrar testi adet geçtikten 4 5 gün sonra güvenilir. Çoğu da yalancı pozitif çıkarıyor. Bende bu ay bekliyorum bakalım. Bugün adet olmam lazım. Çatlamadan sonra kaşık çekilmeleri batmaları göğüslerimde hassasiyet hepsi vardı . Dün adet ağrısı gibi ağrılar yaşadım . Akşamdan sonra geçti. Adet olacağım gibi hissediyorum ama rabbimden hayırlısı ilk gebeliğimde adet günlerimde de ağrım olurdu

Döllenmeden sonra bebeğin rahime yerleşmesi 6ile12 gün arası
Erken yerleşenlerin ve hcg üretimi hızlı olan kadınlar erkenden öğrenebilir. Adetini bekle geçerse kan ver . İdrar testleriyle uğraşma idrar testi adet geçtikten 4 5 gün sonra güvenilir. Çoğu da yalancı pozitif çıkarıyor. Bende bu ay bekliyorum bakalım. Bugün adet olmam lazım. Çatlamadan sonra kaşık çekilmeleri batmaları göğüslerimde hassasiyet hepsi vardı . Dün adet ağrısı gibi ağrılar yaşadım . Akşamdan sonra geçti. Adet olacağım gibi hissediyorum ama rabbimden hayırlısı ilk gebeliğimde adet günlerimde de ağrım olurdu
Hayırlısı olsun hepimiz için teşekkür ederim 💝

Back
X