Dpo 10. Gün negatif

yazmayanyazilimci

Üye
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2024
507
179
23
25
Kızlar dpo 10 da awox yaptım negatif çıktı pozitife döner mi? 9. Gün idrarda pozitif görenler okudum. Bugün meme hassasiyeti ve adete benzer ağrılar oldu hafif. Hâlâ az az devam ediyor. Ümidimi yitirmeli miyim?

Döllenmeden sonra bebeğin rahime yerleşmesi 6ile12 gün arası
Erken yerleşenlerin ve hcg üretimi hızlı olan kadınlar erkenden öğrenebilir. Adetini bekle geçerse kan ver . İdrar testleriyle uğraşma idrar testi adet geçtikten 4 5 gün sonra güvenilir. Çoğu da yalancı pozitif çıkarıyor. Bende bu ay bekliyorum bakalım. Bugün adet olmam lazım. Çatlamadan sonra kaşık çekilmeleri batmaları göğüslerimde hassasiyet hepsi vardı . Dün adet ağrısı gibi ağrılar yaşadım . Akşamdan sonra geçti. Adet olacağım gibi hissediyorum ama rabbimden hayırlısı ilk gebeliğimde adet günlerimde de ağrım olurdu

Hayırlısı olsun hepimiz için teşekkür ederim

Ayni seyleri ben de yasadim benim de adetime 5 gun var. Ve catlamadan snra o batmalari yasadim kayboldu. Asiri gaz ve adet oncesi kasik agrisi var ve memelerm agriyor ama bu hep olurdu dedigim gibi. Ben de bu sabah test yaptim awox erken testten, tek cizgi cikti. Silik bile degil. Kuruma da cikarmiyor bu arada kaliteliymis neyse demem o ki beklemekteyim.. Birisi aynen boyle bes gun kala yapmis negatif adet gunu yapmis cift cizgi.

Nasip her şey ya neyin üstüne çok düşersen ama o geri tepiyor rabbim hakkımızda hayırlı olanı nasip eylesin

Avox bende kuruma çizgisi yaptı maalesef. Ortalığı hamileyim diye ayağa kaldırdım. Hastaneye gittim ne hamilelik ne bişi. Artık kan dışında hiçbir şeye inanmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…