Kız var gıbıGercekten elim ayagim titriyor yanilmak istemiyorum cok yanildim bugune kadar ama ilk kez bu kdr net goruyorum. Esim gitsin direkt kan vermeye gidicem soylemiyorum surpriz olsun diye. Ne diyosunuz? Test prodoctor
Kan verdiniz mi? Umarım güzel haber alırsınızGercekten elim ayagim titriyor yanilmak istemiyorum cok yanildim bugune kadar ama ilk kez bu kdr net goruyorum. Esim gitsin direkt kan vermeye gidicem soylemiyorum surpriz olsun diye. Ne diyosunuz? Test prodoctor
Pembeee var gibiGercekten elim ayagim titriyor yanilmak istemiyorum cok yanildim bugune kadar ama ilk kez bu kdr net goruyorum. Esim gitsin direkt kan vermeye gidicem soylemiyorum surpriz olsun diye. Ne diyosunuz? Test prodoctor
Kız var gıbı
Kan verdiniz mi? Umarım güzel haber alırsınız
Hic belirtim yok sadece gogus agrisi ve bel. Baska biseyim yok kan verdim hamileyim o kadar mutluyum ki Allah isteyen dileyen herkese nasip etsin insallah henuz cok yeniPembeee var gibibelirti varmıydı canım
Tebrik ederimm çok sevindimHic belirtim yok sadece gogus agrisi ve bel. Baska biseyim yok kan verdim hamileyim o kadar mutluyum ki Allah isteyen dileyen herkese nasip etsin insallah henuz cok yeni
Bence var gibi. Sırt ağrısı ve göğüs ağrısı bende de oldu hayırlı olsun inşallahHic belirtim yok sadece gogus agrisi ve bel. Baska biseyim yok kan verdim hamileyim o kadar mutluyum ki Allah isteyen dileyen herkese nasip etsin insallah henuz cok yeni
Tebrik ederimm çok sevindimsenle bat tarihimiz ayniydi ben regl oldum sen pozitifi gördün betan çok güzel artar insallah darısı başımaaa. Beta değerin kaç cikti canım
maşallah bize de dua edin Allah bize de nasip etsin
Hepinize dua ediyorum betam 18 cikti daha cok erken insallah saglicakla artar. Tez zamanda hayirlisiyla isteyen herkes bebegine kavuşur umarim. Ben 11 ay denedim cok savaş verdim hastaliklar atlattim. Cok sukur su an oldu bin sukurBence var gibi. Sırt ağrısı ve göğüs ağrısı bende de oldu hayırlı olsun inşallah
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım benim bana da bak bakalım hayalet bişey görüyor musunHepinize dua ediyorum betam 18 cikti daha cok erken insallah saglicakla artar. Tez zamanda hayirlisiyla isteyen herkes bebegine kavuşur umarim. Ben 11 ay denedim cok savaş verdim hastaliklar atlattim. Cok sukur su an oldu bin sukur
Coook hafif gorunuyor bence tekrarlaAllah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım benim bana da bak bakalım hayalet bişey görüyor musun
Ay inşallah yarın sabah yapacağım gerçi ben dayanamam bu akşam hiç yoksa 3 tane yaparım da belirleyici olan yarın sabah olur herhaldeCoook hafif gorunuyor bence tekrarla
Çok sevindim allahım sağlıcakla mucağına aymayı nasip etsin canımHic belirtim yok sadece gogus agrisi ve bel. Baska biseyim yok kan verdim hamileyim o kadar mutluyum ki Allah isteyen dileyen herkese nasip etsin insallah henuz cok yeni
Canımmm çok sevindim rabbim hayırla kucağına almayı nasip etsin insallah konuşmuştuk hatırladımHic belirtim yok sadece gogus agrisi ve bel. Baska biseyim yok kan verdim hamileyim o kadar mutluyum ki Allah isteyen dileyen herkese nasip etsin insallah henuz cok yeni
Cok tesekkur ederim canim benimCanımmm çok sevindim rabbim hayırla kucağına almayı nasip etsin insallah konuşmuştuk hatırladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?