Dpo 3-4 te başlayan göğüs hassasiyeti

panikprenses34

Üye
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2025
288
38
13
27
Kızlar yumurtlamadan 3-4 gün sonra göğüs ağrım ve dolgunluk başladı. Bat 17-18 Ekim göğüs ağrım artarak devam etti 9 gündür o şekilde ve göğüslerim hiç görmediğim kadar büyük ve dolgun şu an. Reglime 4 gün kaldı Başına böyle bir şey gelip de hamile olduğunu öğrenen oldu mu?

Normalde hep reglimden 6 gün önce başlar 6.gün mutlaka regl olurum. Bu kez çok önce başladı ve daha ağrılı daha şiş o kafamı karıştırdı.

Benimde 5.gün göğüslerimin yanları acıyor ama dünden beride kasıklarım ağrıyor nedense

Evet canım mayıs ayında hamileliğimi meme ağrısından mide yanmasından anlamıştım belirti olarak inşallah sende hamilesimdir
Nasıl yani yumurtlamadan 3-4 gün sonra mı başlamıştı göğüs ağrın ve dolgunluk canım o kadar kısa zamanda hissedilmez deniyor moralim bozuldu o yüzden

Nasıl yani yumurtlamadan 3-4 gün sonra mı başlamıştı göğüs ağrın ve dolgunluk canım o kadar kısa zamanda hissedilmez deniyor moralim bozuldu o yüzden
Valla o ay yumurtlama günümden itibaren meme hassasiyetim başlamıştı birde mide ağrısı yanması olmuştu her kadının bünyesi farklı sonuçta canım

İlk gebeliğimde yaşadım bunu. Yaklaşık 2 dpo da göğüs ağrısı başladı ve uçlarında hassasiyet vardı. Benimki sağlıksız sonuçlandı ama olabilir kimisinin bünyesi betaya daha hassas oluyo demek ki. Ama yinede adetime 1 gün kala silik pozitif görmüştüm.

Çok erken canım adetimi 2 gün geçtiğinde yapmıştım çok net çıkmıştı testim
Ama erken gebelik testi yaptım 6 gün öncesine kadar tespit ediyor deniyor ya çok üzüldüm negatifi görünce ama erken de yapmış olabilirim göğüslerim ilk kez bu şekilde oldu umutlanmıştım

Daha öncesinde test yapmış mıydın canım ben 5 gün önce yaptım dün negatif çıktı çok moralim bozuldu

Vay be zaten daha ghostlamak filan da anlayamıyom tam. Hep yeni şiyler çıkıyo
Bende de hiç yok onlar kafamda almıyo zaten discordda oyun konuşan çocuğunun terör örgütüne katıldığını sanan anne gibiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…