- 12 Şubat 2025
- 288
- 38
- 13
- 27
- Konu Sahibi panikprenses34
-
Benimde 5.gün göğüslerimin yanları acıyor ama dünden beride kasıklarım ağrıyor nedenseKızlar yumurtlamadan 3-4 gün sonra göğüs ağrım ve dolgunluk başladı. Bat 17-18 Ekim göğüs ağrım artarak devam etti 9 gündür o şekilde ve göğüslerim hiç görmediğim kadar büyük ve dolgun şu an. Reglime 4 gün kaldı Başına böyle bir şey gelip de hamile olduğunu öğrenen oldu mu?
Benim de yanlarından başladı ağrı sonra artarak devam etti sana daha önce böyle bir şey olmuş muyduBenimde 5.gün göğüslerimin yanları acıyor ama dünden beride kasıklarım ağrıyor nedense
Evet canım mayıs ayında hamileliğimi meme ağrısından mide yanmasından anlamıştım belirti olarak inşallah sende hamilesimdirBenim de yanlarından başladı ağrı sonra artarak devam etti sana daha önce böyle bir şey olmuş muydu
Evet canım mayıs ayında hamileliğimi meme ağrısından mide yanmasından anlamıştım belirti olarak inşallah sende hamilesimdir
Nasıl yani yumurtlamadan 3-4 gün sonra mı başlamıştı göğüs ağrın ve dolgunluk canım o kadar kısa zamanda hissedilmez deniyor moralim bozuldu o yüzdenEvet canım mayıs ayında hamileliğimi meme ağrısından mide yanmasından anlamıştım belirti olarak inşallah sende hamilesimdir
Sen şu an hamile misin canınEvet canım mayıs ayında hamileliğimi meme ağrısından mide yanmasından anlamıştım belirti olarak inşallah sende hamilesimdir
Valla o ay yumurtlama günümden itibaren meme hassasiyetim başlamıştı birde mide ağrısı yanması olmuştu her kadının bünyesi farklı sonuçta canımNasıl yani yumurtlamadan 3-4 gün sonra mı başlamıştı göğüs ağrın ve dolgunluk canım o kadar kısa zamanda hissedilmez deniyor moralim bozuldu o yüzden
Bilmiyorum ki kasık ağrım ve memelerimin yanları acıyorSen şu an hamile misin canın
Ben dün akşam test yaptım negatif çıktı adetime 5 gün kala. Ama göğüslerim hala ağrıyor ve çok dolgun pozitife dönme ihtimali olabilir mi senceBilmiyorum ki kasık ağrım ve memelerimin yanları acıyor
Çok erken canım adetimi 2 gün geçtiğinde yapmıştım çok net çıkmıştı testimBen dün akşam test yaptım negatif çıktı adetime 5 gün kala. Ama göğüslerim hala ağrıyor ve çok dolgun pozitife dönme ihtimali olabilir mi sence
Day past ovulation dpo işte ecnebilerin ovulasyon sonrasını belirtme şekliDpo ne ayol yeni mi çıktı?
Ama erken gebelik testi yaptım 6 gün öncesine kadar tespit ediyor deniyor ya çok üzüldüm negatifi görünce ama erken de yapmış olabilirim göğüslerim ilk kez bu şekilde oldu umutlanmıştımÇok erken canım adetimi 2 gün geçtiğinde yapmıştım çok net çıkmıştı testim
Vay beDay past ovulation dpo işte ecnebilerin ovulasyon sonrasını belirtme şekli
Daha öncesinde test yapmış mıydın canım ben 5 gün önce yaptım dün negatif çıktı çok moralim bozulduİlk gebeliğimde yaşadım bunu. Yaklaşık 2 dpo da göğüs ağrısı başladı ve uçlarında hassasiyet vardı. Benimki sağlıksız sonuçlandı ama olabilir kimisinin bünyesi betaya daha hassas oluyo demek ki. Ama yinede adetime 1 gün kala silik pozitif görmüştüm.
Bende de hiç yok onlar kafamda almıyo zaten discordda oyun konuşan çocuğunun terör örgütüne katıldığını sanan anne gibiyimVay bezaten daha ghostlamak filan da anlayamıyom tam. Hep yeni şiyler çıkıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?