- 28 Şubat 2025
- 191
- 41
- 13
- 26
- Konu Sahibi ladyagmur1
-
Senle aynıyız ya benim de dpo 10 dün gaza gelip test yaptım negatif çıktıKızlar merhaba adete 8-7 gün kala idrar testi negatif çıkmıştı şuan 4 gün kaldı test yapsam çıkar mı ? Kasıklarda batmalar var ara ara beyaz kremsi akıntı ama çok yoğun değil . 3 gün öncesine kadar bel ağrım vardı şuan yok . Sürekli halsizim uyumak istiyorum . Sol göğüste dokununca ağrı hissi var. Gaz oluyor. Ve iştahım arttı .
Ben bugün de test yaptım negatif çıktı yine acaba erken mi yapıyorum bilmiyorum kiSenle aynıyız ya benim de dpo 10 dün gaza gelip test yaptım negatif çıktıBugün de yorgunluktan ölüyorum oturduğum yerde gözüm kapanıyor. Pazarı bekliyorum ben biraz daha net çıkar diye
Amin canım inşallah yaBen bugün de test yaptım negatif çıktı yine acaba erken mi yapıyorum bilmiyorum kiumarım güzel haberler alırız ya
Kesinlikle öyle ya , ilk bebek mi olucak olursa :)Amin canım inşallah yaHala erken olabilir umudumuzu kesmeyelim Çok erken öğrenenler de var çok geç öğrenenler de var insan erken öğrenenlerden olmak istiyor buradaki konuları okuyunca heyecanlanıyor
Kızlar merhaba adete 8-7 gün kala idrar testi negatif çıkmıştı şuan 4 gün kaldı test yapsam çıkar mı ? Kasıklarda batmalar var ara ara beyaz kremsi akıntı ama çok yoğun değil . 3 gün öncesine kadar bel ağrım vardı şuan yok . Sürekli halsizim uyumak istiyorum . Sol göğüste dokununca ağrı hissi var. Gaz oluyor. Ve iştahım arttı .
Amin canım inşallah yaHala erken olabilir umudumuzu kesmeyelim Çok erken öğrenenler de var çok geç öğrenenler de var insan erken öğrenenlerden olmak istiyor buradaki konuları okuyunca heyecanlanıyor
Acaba kan testi versek çıkar mıBen de 10 DPO’dayım bu sabah predictor yaptım negatif çıktı
Bende kaç gündür yapıyorum vallaBenımde Dpo 8 . Çıkmayacağını bıle bıle test yaptım . Tabıkı negatıf
Kan testi versek ?Kızlar 2 gün sonra yapın daha netleşir ve kaset test yapın
Negatif görmekten o kadar bıktım ki… Cesaret edemiyorum artık. İlk gebeliğimde servikal gebelik nedeniyle sonlandırıldı. Her türlü sonuçtan korkuyorum. Keşke şöyle 1 hafta uyusamAcaba kan testi versek çıkar mı
Çıkmayacağını bükmeme rağmen yapıyorum asıl test yapmam gereken günlerde testım bıtıyorBende kaç gündür yapıyorum valla
Yeniyse çıkmaz aşkım boşuna üzülürsün 2 gün sonra sabah ilk idrarla mutlaka kaset test ile yapAcaba kan testi versek çıkar mı
Benimde öyle şuan son testimi yaptım akşam eşim getirecek gelirkenÇıkmayacağını bükmeme rağmen yapıyorum asıl test yapmam gereken günlerde testım bıtıyor
EvetKesinlikle öyle ya , ilk bebek mi olucak olursa :)
Kaset test alayım o zaman bide benYeniyse çıkmaz aşkım boşuna üzülürsün 2 gün sonra sabah ilk idrarla mutlaka kaset test ile yap
4 aylık evliyim bende evet :)Evetbir senelik evliyim artık zamanı geldi gibi hissediyorum inşallah olur ya. Senin ilk bebiş mi
Ay maşallah hadi bakalım çıkacak negatiflere moralimizi bozmuyoruz kızlar beklemeye devam4 aylık evliyim bende evet :)
Kesinlikle öyle , vardır her şeyde bi hayır diyoruz beklemeye devam ediyoruzzz:)Ay maşallah hadi bakalım çıkacak negatiflere moralimizi bozmuyoruz kızlar beklemeye devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?