• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dpo10. Gün belirtiler

Benim reglim gecikti bende negatif gösterdi bu test henüz var mı yok mu bilmiyorum bende. Ama senin ki olumlu görünüyor. Bu testin hassas olduğunu söylüyorlar kullananlarda memnun. Bi kaç gün sonra tekrar edip regl gününde de kan verebilirsiniz bence. Çünkü bata daha. 6 gününüz var

Hadi inşallah vardır kuzum benimde 20 Kasım bat inşallah vardır Ovi günlerimiz aynı diyebilirim
Belirtilerin var mı bende yumurtlama gününden itibaren göğüs hassasiyeti ve kasık ağrısı var kan vermeden yine de pek heveslenmek istemiyorum daha önce çok silik test gördüm çünkü 😓

Benim reglim gecikti bende negatif gösterdi bu test henüz var mı yok mu bilmiyorum bende. Ama senin ki olumlu görünüyor. Bu testin hassas olduğunu söylüyorlar kullananlarda memnun. Bi kaç gün sonra tekrar edip regl gününde de kan verebilirsiniz bence. Çünkü bata daha. 6 gününüz var
Doğru diyorsunuz kanda daha doğru sabırsızlanıp test yaptım daha çok erken diye düşünüyorum rabbim isteyen herkesin kucağını boş bırakmasın beklemek ve belirsizlik çok yordu.Allah hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin

Back
X