Dr Abdulkadir Göksel ile Mutlu bir Revizyon Hikayesi

symrnaa senin ki revizyondu değil m?
ne kadar sonra çöktü burnun,
benimki 3 ayda çöktü,ama şu an ki halin çok hoş ve doğal,güle güle kullan burnunu:)

Merhabalar,
Dr. Göksel Bey'e revizyon ameliyatı olmuş biri olarak, sonuçtan oldukça memnun olduğumu gönül rahatlığı ile söyleyebilirim. İlk operasyonumu yaklaşık 4 yıl önce olmuş ve sonuçtan hiç memnun kalmamıştım. Bu yüzden hem yeniden bir ameliyat için hem de iyi bir sonuç almak için ne umudum nede bu işi yapan hekimlere güvenim yoktu. Hiç düşünmediğim bir anda Dr. Göksel bey ile ilgili yorumları ve bilgileri okudukça cesaretim arttı. Ofisine gidip kendisi ile bana güven veren muayenesi sonucunda çok düşünmeden ameliyat tarihini aldım. Şuan operasyonun üzerinden yaklaşık 2 ay gibi bir süre geçti. Şişlikler olmasına rağmen bu halinden bile oldukça memnunum . Özellikle ilk ameliyatta belli olan estetik olmuş görüntüsü, bu operasyonun üzerinden ilk 10 gün geçtikten sonra bile belli olmaması, Göksel Bey'in işini ne kadar doğal bir titizlikle yaptığını gösteriyor. Kendisine gözü kapalı güvenebileceğinizi belirtmek isterim. Umarım, bu paylaştıklarım ameliyat olmayı, özellikle revizyon olmayı düşünen arkadaşlar için yol gösterici olur. Ne hissettiklerinizi ve nasıl bir karmaşa içinde olduğunuzu anlayabiliyorum.

Bana cesaretimi kazandırıp, kendimle yeniden barışık olmamı sağladığı için kendisine yürekten teşekkür ederim...

öncelikle geçmiş olsun sadakatsadakat,Göksel bey hem revizyon hem de ilk burun estetiği için doğru bir tercih,ben de kendisine revizyon oldum,bir sene oldu ve ben de sizin kadar sonuçtan çok memnunum,resimleriniz var mı görmek isterim:) siz de benim resimlerime bakabilirsiniz,Göksel bey in mutlu hastalar ailesine hoşgeldiniz:)))

symrnaa senin ki revizyondu değil m?
ne kadar sonra çöktü burnun,
benimki 3 ayda çöktü,ama şu an ki halin çok hoş ve doğal,güle güle kullan burnunu:)

Benim burnum ilk operasyonumdan ay sonra kendini gösterdi ama tam olarak bir yıl içinde ne kadar rezil bi durumda olduğumu anladım. Fotoda da görüldüğü gibi yamuk yumukl bişiy oldu.

Benim burnum ilk operasyonumdan ay sonra kendini gösterdi ama tam olarak bir yıl içinde ne kadar rezil bi durumda olduğumu anladım. Fotoda da görüldüğü gibi yamuk yumukl bişiy oldu.

evet kötü çökmüş ,estetik gbi durmuyor,ben erken davrandım bekleseydim benim ki berbat olurdu,üç ay içinde belli etti kendini

Bu da benden reklam olsun :)

1998 yilinda deviasyon ameliyatı olmustum, hokka gibi bir burnum olmasa da şeklinden gayet memnundum bu nedenle herhangi bir estetik müdahale yaptırmadım,ameliyattan sonraki birkaç yıl sorunsuz nefes alıyordum ancak zaman gectikçe tekrar sıkıntılarım basladı, sürekli üst solunum yolu enfeksiyonu ve sık sık fananjit olmaya başladım ve zamanla burnumda sekil bozuklugu olustu,burnum yarısından itibaren hafif cöktü ve ucu sarkmaya basladi yani sorunlarım tekrar etmesiyle beraber olmayan estetik sorunu da baş gösterdi ancak bir kere ameliyat olup o tecrübeyi yasadıgim icin asla ameliyat olmayı düsünmüyordum.Zira gectigimiz 2 yıl cok siddetli bas agrıları sorunu yasamaya basladım, migren kaynaklı oldugunu düsünüp 3 farklı hastanade norolojiye gittim yapılan mr ve benzeri tetkikler sonucu norolojik hicbir problem olmadıgını tamamen kbb kaynaklı oldugunu, artık kronik olarak yasadıgım enfeksiyonların buna sebep oldugunu soylemeleri uzerine kbb bolumlerini talan etmeye basladim. Neyse yine 3 farklı dr ve hastane ile yapmis oldugum gorusmeler sonucu deviasyon ameliyatında, burun icinden fazlaca kıkırdak doku alındıgı ve bu nedenle burun icinde dogru noktalarda yeterli destek kalmadıgı için burun cökmesi denilen problemi yasadigimi ve buna bagli olarak cesitli solunum enfeksiyonlarını ve problemlerini yasadıgımı tescilledikten sonra artık ameliyat olma fikrini kabullenmistim...

Ama asıl mesele bundan sonrasıydı,doktorum kim olmalıydı? Tabiki hemen internetten araştırmaya başladım.İlk kararım kesinlikle kbb doktoru olmasıydı cünkü estetik cerraha operasyon yaptırmıs bir kaç kişinin daha sonra yaşadığı sıkıntılara şahit olmuşluğum vardı çünkü onlar sağlıklı nefes alabilen bir burundan ziyade hokka gibi bir buruna sahip olmayı dileyen hastalara hitap eden hekimlerdi mutlaka istisnaları vardır ancak yine de bu hususta fikrim sabitti. Tabiki karar vermem de en etkili olan şey forumlardaki yorumlardı, zaten bunu bu kadar önemsediğim için yaşadıklarımı bu kadar detaylı aktarıyorum. Nihayetinde ismini vermeyeceğim bir doktor ve Abdulkadir Bey arasında kalmıştım.İşte belki buradaki seçim kriterim size çok saçma gelebilir ama ben tam da bu yüzden doktorumu seçtim.Göksel Bey'in internet sayfasında benim objektifimden diye bir bölüm var baktım ki resim çekiyor ve gayet başarılı resimler yani bu bana sanatçı ruhu olduğunu ifade etti ve sanatsal bir ruhun her zaman bir adım önde olduğuna inanırım,diğer doktor ise -eminim burnunu kendi yaptığı- iki asistanı ile Charlie'nin Melekleri pozu vermişti ve meleklerin burnu da çok mu çok yapıldık der gibiydi. Yani bir internet sitesine tav olup Abdülkadir Bey'i tercih ettim, tabi ki ilk adım olarak, görüşme sonrası herşey değişebilirdi lakin değişmedi cünkü tüm asamalarda doktorum herseyi oyle guzel ifade ediyordu ki ikna edilmesi zor olan ben ikna olmamak için sebep bulamadım ve 6 mayıs günü ameliyat oldum. Sanırım cerrahi operasyon da enjeksiyon gibi, bir hemşire yapar 1 hafta kalçanız acır, bir hemşire yapar hiçbir şey anlamazsınız. Abartısız söylüyorum doğru dürüst acı,ağrı hissetmedim,önceki operasyonu düşünüyorum da şimdi ameliyat olduğumdan bile şüphe duyuyorum, bugün 4.günüm ve bu yazıyı yazacak efora sahibim :) Tek sıkıntım burnumun tıkalı olmasından kaynaklı uykusuz gecelerim oldu.Henüz şekliyle ilgili bir yorum yapamıyorum ama ilerleyen günlerde onu da uzun uzun paylaşacağım....

Gecmis olsun canım,
Eminim şeklide cok güzel olmuştur. Ben de Goksel Beye ameliyat oldum ve neredeyse 2 yıl olacak. Gercekten cok mutluyum. Özellikle revizyon ameliyatlarında sonucları muhteşem.

öncelikle çok çok geçmiş olsun.
Kbb ci seçmen konusunda çok doğru bir tercih yapmışsın. Her zaman söylerim hokka gibi burnun olmuş nefes alamadıktan sonra hiçbir önemi yok. İyi nefes alıp veremeyen biri gece uykusunu tam alamaz, tam bir dinlenme yaşayamaz, sabah uykudan uyanır ama hala yorgun gibidir dolayısıyla erken yaşlanır :)
Benim Abdulkadir beye olduğum revizyonu görenler iki ameliyattan sonra nasıl bu kadar komforlu nefes alıp verdiğimi görünce çok şaşırıyorlar.

Aynı konforu yaşayacağımı diliyor ve umuyorumm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…