Dr Abdulkadir Göksel ile Mutlu bir Revizyon Hikayesi

Arkadaşlar ne olur yardımcı olun revizyon fiyatı ne kadar bunalıma girdim artık bikgi verir misiniz lütfen. Ufacık bi burun kalmış yüzümde kendimi tanıyamıyorum (

Slm arzu,ben 20 ay önce göksel beye revizyon olan ve sonuçtan her anlamda mutlu olan bir hastasıyım, bunun standart bir fîatı yok gidip görüşmen lazım,
Benim de kulaktan yağ dokusu alarak burnumun gövdesine yerleştîrdi Göksel bey,profilimde resimlerim var
Mutsuzluğunun çözümü var o da işinin ehli güvenilir bir doktor
O kişide kesinlikle göksel bey
Hemen ara görüş canım

evet resimleri koyalım lütfennnnnnnnnnnnn

Fotoları paylaştım ama ikna olmayan arkadaslar var herhalde. Ameliyatımın üzerinden 8 ay gecti ve cok mutluyum. Son fotoları da paylaşıyorum simdi

ecemaliye kesinlikle katılıyorum. Mutsuzluguna son vermek istiyorsan dogru adres Göksel bey. Kafandaki soru işaretleri de varsa hepsi kalkacaktır. Bende deviasyon&sinuzit&estetik ameliyatı oldum. Sonuctan cok cok memnunum. Resimlerime de bakabilirsin. Hem rahat nefes almanın konforu, hemde güzel bir profile sahip olmanın mutluluğunu yaşıyorum.

Arkadaşlar merhaba, bende talihsiz bir burun ameliyatından sonra Canım doktorum Göksel beye revizyon olanlardanım ben buyılın başında oldum ameliyatımı gerçekten çok zahmetli bir durum yaşattım doktoruma yaklaşık 4 saat kadar sürdü ameliyatım ama inanın onun ve ekibin bir insan hayatında bukdar etkili olması gerçekten inanılmaz . Hafta sonu kont. için gittim kendisinede anllatım durumumdaki değişikliği ilk ameliyatımdan sonra sürekli baş agrısı ve kulak agrısı çekiyordum ve bu tam 5 yıl böle devam ettim görsellikten geçtim depresyon ilaçları almaya başlamıştım. Nefes alıp verememek bunu bilmeyen için anlaşılmaz bir durum ama ben çok ciddiyim ki hayat kalitem arttı tabiki 2.bir ameliyata güven içinde girdim ama tüm korkularımın gerçekten yersiz oldugunu iyileşme sürecinde anladım. 10 günün sonunda işe başladım morluk ve şişlikler 3. gün inmeye başladı burnum yaklaşık 6. ayında tam anlamıyla oturmuştu çok şükür.
ve ben her ne zaman böle durum yaşayan biri olsa kendisini ve ekibini anlatmak için ailem diyecem kadar sıcak diye başlıyorum söze. :) Göksel konusunda uzmanlığı hastaya verdiği enerji ve bilgi donanımı ile yolumuzu aydınlatıyor. Burda bende 2 tane başlık açtım revizyon korkulu rüya değil diye onlarıda okuyabilirsiniz ve resimlerimide paylaşıyorum öncesi sonrası diye:) Birde sır vereyim size tüm güzellik formlarını bilen biri olarak söylüyorum göksel bey kusursuz bir iş yaparak küçük dokunuşlarla büyük mucizler yaratıyor...Burdan kendisine ve ekibine (deniz ve yeliz hn a ) sonsuz sevgiler Tüm arkadaşlarım sizlerede acil şifalar diliyorum.
sebile eraymanlı

arkadaşlar merhaba,
bende bu konu hakkındaki deneyimlerimi tekrardan burada paylaşmak istiyorum. Bizim gibi revizyon ameliyatları olanların işleri daha zor. Zaten mutsuz bir görüntünüz var, aklınızda devamlı bir ameliyat fikri bunun yanı sıra maddi ve manevi kayıplarda cabası... Ben ilk ameliyatımı 2007 senesinde oldum ve bu sene artık revizyonu kafaya koymustum ki türkiyenin en sıcak ve samimi dr.uyla tanışma fırsatını yakaladım. Dr. Abdülkadir Göksel Bey'e gittiğim gün ameliyat olmaya kesin karar verdim. 4 Nisan 2013'te ameliyat oldum ve zor bir ameliyat geçirdim. Yaklaşık 5.5 saat ameliyatta kaldım. 2 kulagımdan da kıkırdak alındı bu kadar zorlanmama ragmen Göksel Bey'in de yardımlarıyla çok hızlı iyileştim. Keşke daha önce Göksel Bey'i daha önce tanısaydım diyorum ama gene şanlıyım ki 2. ameliyatımda bana yeni bir burun yarattı. Eğer revizyon olmayı düşünenler varsa !!şüphesiz!! Göksel Bey'e gitsinler diyorum başka birşey demiyorum..!
Asla pişman olmayacaksınız..
Bu arada resimleri de koyuyorum örnek olsun diye :)

Eklentiler

• $ezzg.webp
    21,1 KB · Görüntüleme: 653
şapkalı olduğum anlayacağınız üzere eski halim diğeri ise Göksel Bey'den sonra :)

Eklentiler

• $643993_10200228927153128_1489447632_n.webp
    3,2 KB · Görüntüleme: 578
  • $936487_10201074017639862_348237045_n.webp
    3,8 KB · Görüntüleme: 579
Abdulkadir Göksel in sihirli ellerinden çıkan burnum..
2.resim ameliyat öncesi, diğerleri sonrası.

Eklentiler

• $dgn.webp
    10 KB · Görüntüleme: 576
  • $eski halim.webp
    15,1 KB · Görüntüleme: 577
  • $seyma3.webp
    9 KB · Görüntüleme: 525

Ecemali hiç takılma bence, sonuçlar ortada, kötü söz sahibine aittir.

Arkadaşlar ne olur yardımcı olun revizyon fiyatı ne kadar bunalıma girdim artık bikgi verir misiniz lütfen. Ufacık bi burun kalmış yüzümde kendimi tanıyamıyorum (

ilk önce gidip görüşmende fayda var canım. Yapılacak müdaheleye göre şekillenecektir fiyat. İçin rahat olsun herşey yolunda gidecek. Benimde endişelerim vardı ama doktorla görüştükten sonra hiç biri kalmadı.

aynen,doktor ile yüzyüze görüşmek çok önemli:)

Ben 6. ayım dolduğunda hemen olmak istiyorum revizyonu mümkün mü sizce?Düşünün doktorun asistanı bile dediki bana sen kendin mi istedin bu burnu anlayın psikolojimi.revizyon ile daha da kötü olursam heralde deliririm.Zaten psikolojim bitik.Abdülkadir bey fazla oyulmuş kısaltılmış bi burnu yüzde doğal duracak bi şekle getirir mi diyosunuz lütfen yardim.Birde Güncel Öztürk nasıl sizce revizyonda?İçimde ona karşı bir güven duygusu var.Benim doktorum ilk muayenede 1 saat vakit ayırdı bize ama ameliyattan sonra 10 dk bile muhattap olmak istemiyor.Ünlü doktorlara mailler attım aralarında bir tek Güncel bey mailime cvp verdi bir daha mail atıp sorunumu anlattığımda ise asistanı beni aradı.bu çok mutlu etti beni. Paraya ihtiyacı olduğundan değil psikolojimi anladığından ilgilendi sagolsun. O yüzden daha kötü bi burnum olacağını düşünmüyorum ona gidersem.sizde fikirlerinizi söyler misiniz?

Canım mesajlarından mutsuzluğunu hissetmemek mümkün değil. Revizyon ameliyatını iyi yapan birkaç isimden birisi Göksel Bey. Ben fotoğraf albümlerine bakarken tamamen yok edilmiş burunları mükemmel hale getirmiş olduğuna şahit oldum. Doktorunla iletişim hele hele revizyon olacaksan çok önemli. Kendisine mail attın mı bilmiyorum ama ben ne zaman arasam ya da mesaj atsam bana hemen döndü şimdiye kadar Facebook ya da whats app dan bile ulaşabiliyorum kendisine. Bu da benim içimi çok rahatlatıyor. Bence git bir görüş ya da istersen mail at. Mutlaka ilgilenecektir ve göreceksin sana olacakları olduğu gibi anlatacaktır.

slm,çok mutsuz olduğun belli her yerde konu açmışsın,elbette estetik olmak güzelleşmek için atılan adımdır ancak yanlış tercihler vs eski görüntümüzü arar hale geliyoruz maalesef.Söylediğin doktoru ben hiç duymadım,bende 8.ayda revizyon olmuştum.
Burun ameliyatları yüzün tüm ifadesini olumlu olumsuz değiştirdiğinden çok önem arz ediyor,umarım doğru doktorun elinde mutlu olursun,kısmende olsa aynı durumları yaşadık ben şu anda çok mutluyum,

Diagonal çok teşekkür ederim cevabın için. Bu konuda yardımcı olduğun için inan ayrı bi rahatlık geliyo düzelir diye düşünüyorum. Artık eşimle ayrılma noktasina geldik kendin istedin şimdi böyle yapıyosun diyo fln daha bi yıkıldım.bi kendime gelsem var ya daha ne isterim

Canım bazen yaşamda olumsuzluklar üst üste gelip bıktırıyor insanı ama senin sorununun çözümü var ki. Eşin seni sevdiğinden huzursuz oluyor olabilir durumuna ama önemli olan senin nasıl hissettiğin. Sen mutsuz hissettikçe çevrene mutsuzluk yayacaksın. Eğer sorun burnunsa gerçekten düzelttir bir an önce. Git görüş doktorlarla içine sinen revizyon konusunda deneyimli olanla yola çık ve kurtul bence. Eminim herşey çok güzel olacak. Biz bayanların kendimizi güzel hissetmesi çok önemli. Ben ameliyat sonrasında öyle bir özgüven patlaması yaşadım ki tüm enerjim değişti. Çevremdeki herkes sana ne oldu böyle çok iyi görünüyorsun dedi. Yeni tanıştığım kimse burnumun ameliyatlı olduğunu anlamıyor. Darısı başına canım. Bir an önce kurtulursun inşallah.

6. ayda revizyon mümkün diildir en az 1 yıl geçmesi gerekir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…