Arkadaşlar ne olur yardımcı olun revizyon fiyatı ne kadar bunalıma girdim artık bikgi verir misiniz lütfen. Ufacık bi burun kalmış yüzümde kendimi tanıyamıyorum(
Evet ben bu şekilde olan yorumları reklam olarak algılarım çünkü; bir yazı yazmışsınız kopyalayıp kopyalayıp oraya buraya yapıştırıyorsunuz.Dört farklı konuda aynı yorumunuzu gördüm.Mesela bir bayan bir doktora ameliyat yaptırmış, resimlerini paylaşmış konunun altına gidip yine yazınızı yapıştırmışsınız.Madem ki çok memnunsunuz fotolarınızı paylaşın doktorunuzu tavsiye edin.Bekliyoruz fotolarınızı .
Slm arzu,ben 20 ay önce göksel beye revizyon olan ve sonuçtan her anlamda mutlu olan bir hastasıyım, bunun standart bir fîatı yok gidip görüşmen lazım,
Benim de kulaktan yağ dokusu alarak burnumun gövdesine yerleştîrdi Göksel bey,profilimde resimlerim var
Mutsuzluğunun çözümü var o da işinin ehli güvenilir bir doktor
O kişide kesinlikle göksel bey
Hemen ara görüş canım
ben fotograflarımı yayınlamama rağmen beni de reklam yapmakla suçlamışsınız,beni burda doktorunu öven arkadaşların övgüleri hiç rahatsız etmezken sizleri neden rahatsız ediyor esas ben onu anlayamadım?
çünkü mütamadiyen her hafta birileri tarafından reklam yapmakla suçlanıyorum,
ben yılmadan yazılarımı yazmaya devam edeceğim ve anladığım kadarıyla sen veya senin gibi düşünenlerde beni reklam yapmakla suçlayacaklar yani bu durum her iki taraf açısından neticelenmeyecek,
ne diyelim her iki tarafa da kolay gelsin:)
Arkadaşlar ne olur yardımcı olun revizyon fiyatı ne kadar bunalıma girdim artık bikgi verir misiniz lütfen. Ufacık bi burun kalmış yüzümde kendimi tanıyamıyorum(
ilk önce gidip görüşmende fayda var canım. Yapılacak müdaheleye göre şekillenecektir fiyat. İçin rahat olsun herşey yolunda gidecek. Benimde endişelerim vardı ama doktorla görüştükten sonra hiç biri kalmadı.
Ben 6. ayım dolduğunda hemen olmak istiyorum revizyonu mümkün mü sizce?Düşünün doktorun asistanı bile dediki bana sen kendin mi istedin bu burnuanlayın psikolojimi.revizyon ile daha da kötü olursam heralde deliririm.Zaten psikolojim bitik.Abdülkadir bey fazla oyulmuş kısaltılmış bi burnu yüzde doğal duracak bi şekle getirir mi diyosunuz lütfen yardim.Birde Güncel Öztürk nasıl sizce revizyonda?İçimde ona karşı bir güven duygusu var.Benim doktorum ilk muayenede 1 saat vakit ayırdı bize ama ameliyattan sonra 10 dk bile muhattap olmak istemiyor.Ünlü doktorlara mailler attım aralarında bir tek Güncel bey mailime cvp verdi bir daha mail atıp sorunumu anlattığımda ise asistanı beni aradı.bu çok mutlu etti beni. Paraya ihtiyacı olduğundan değil psikolojimi anladığından ilgilendi sagolsun. O yüzden daha kötü bi burnum olacağını düşünmüyorum ona gidersem.sizde fikirlerinizi söyler misiniz?
Ben 6. ayım dolduğunda hemen olmak istiyorum revizyonu mümkün mü sizce?Düşünün doktorun asistanı bile dediki bana sen kendin mi istedin bu burnuanlayın psikolojimi.revizyon ile daha da kötü olursam heralde deliririm.Zaten psikolojim bitik.Abdülkadir bey fazla oyulmuş kısaltılmış bi burnu yüzde doğal duracak bi şekle getirir mi diyosunuz lütfen yardim.Birde Güncel Öztürk nasıl sizce revizyonda?İçimde ona karşı bir güven duygusu var.Benim doktorum ilk muayenede 1 saat vakit ayırdı bize ama ameliyattan sonra 10 dk bile muhattap olmak istemiyor.Ünlü doktorlara mailler attım aralarında bir tek Güncel bey mailime cvp verdi bir daha mail atıp sorunumu anlattığımda ise asistanı beni aradı.bu çok mutlu etti beni. Paraya ihtiyacı olduğundan değil psikolojimi anladığından ilgilendi sagolsun. O yüzden daha kötü bi burnum olacağını düşünmüyorum ona gidersem.sizde fikirlerinizi söyler misiniz?
Diagonal çok teşekkür ederim cevabın için. Bu konuda yardımcı olduğun için inan ayrı bi rahatlık geliyo düzelir diye düşünüyorum. Artık eşimle ayrılma noktasina geldik kendin istedin şimdi böyle yapıyosun diyo fln daha bi yıkıldım.bi kendime gelsem var ya daha ne isterim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?