Dr Abdulkadir Göksel ile Mutlu bir Revizyon Hikayesi

Ben 6. ayım dolduğunda hemen olmak istiyorum revizyonu mümkün mü sizce?Düşünün doktorun asistanı bile dediki bana sen kendin mi istedin bu burnu :( anlayın psikolojimi.revizyon ile daha da kötü olursam heralde deliririm.Zaten psikolojim bitik.Abdülkadir bey fazla oyulmuş kısaltılmış bi burnu yüzde doğal duracak bi şekle getirir mi diyosunuz lütfen yardim.Birde Güncel Öztürk nasıl sizce revizyonda?İçimde ona karşı bir güven duygusu var.Benim doktorum ilk muayenede 1 saat vakit ayırdı bize ama ameliyattan sonra 10 dk bile muhattap olmak istemiyor.Ünlü doktorlara mailler attım aralarında bir tek Güncel bey mailime cvp verdi bir daha mail atıp sorunumu anlattığımda ise asistanı beni aradı.bu çok mutlu etti beni. Paraya ihtiyacı olduğundan değil psikolojimi anladığından ilgilendi sagolsun. O yüzden daha kötü bi burnum olacağını düşünmüyorum ona gidersem.sizde fikirlerinizi söyler misiniz?

Göksel beyin revizyon ameliyatlarının sonuçlarını görmeni şiddetle tavsiye ediyorum. Resmen baştan burun yaratıyor. Mutlaka onunla da görüşmelisin. Piskolojini gerçekten düzeltecektir 100% eminim. Hastayla doktor arasındaki iletişim çok çok önemli. Ameliyat olalı 2.5 yıl olmasına rağmen hala denetim altındayım, hastalarını belli periyotlarda mutlaka görür takip eder. İstediğin her zaman erişebilirsin de. İster ofis, ister cep, ister mail, her şekilde dönüş yapar. GÜncel beyi tanımıyorum o da mutlaka kıymetli bir doktordur. Ameliyat olmadan önce her iki doktorla da görüşmelisin. Aldığın elektriğe göre karar verirsin. Gerçekten hasta%doktor arası güven çok önemli. Bende bir kaç doktorla görüştüm o güven duygusu sadece Göksel beyle oluştu. Sonuçta ortada. Ayrıca oğlumun da doktoru kendisi. Oğlum 5 yaşında ve doktorları hiç sevmez sadece güvendiği ve korkmadığı Göksel bey :) Hatta onu da geniz eti ameliyatı yaptı :) Ailecek güvendiğimiz, sevdiğimiz bir doktor :)

Ben 6. ayım dolduğunda hemen olmak istiyorum revizyonu mümkün mü sizce?Düşünün doktorun asistanı bile dediki bana sen kendin mi istedin bu burnu :( anlayın psikolojimi.revizyon ile daha da kötü olursam heralde deliririm.Zaten psikolojim bitik.Abdülkadir bey fazla oyulmuş kısaltılmış bi burnu yüzde doğal duracak bi şekle getirir mi diyosunuz lütfen yardim.Birde Güncel Öztürk nasıl sizce revizyonda?İçimde ona karşı bir güven duygusu var.Benim doktorum ilk muayenede 1 saat vakit ayırdı bize ama ameliyattan sonra 10 dk bile muhattap olmak istemiyor.Ünlü doktorlara mailler attım aralarında bir tek Güncel bey mailime cvp verdi bir daha mail atıp sorunumu anlattığımda ise asistanı beni aradı.bu çok mutlu etti beni. Paraya ihtiyacı olduğundan değil psikolojimi anladığından ilgilendi sagolsun. O yüzden daha kötü bi burnum olacağını düşünmüyorum ona gidersem.sizde fikirlerinizi söyler misiniz?

Hastanın doktoruna ihtiyacı oldugunda ulaşabilmesi çok büyük bir güzellik ve olması şart. Hele böyle bir operasyon sonrası. Goksel beye 2 yıl oldu ameliyat olalı. Hala kendisine rahatça ulaşabiliyorum. Ameliyat sonrası kendisi burnumun %50 sinin kendisine ait olduğunu söylemişti. Bu bile ilgisini gösteriyor. Kendisine ameliyat olan ve sonuçtan çok mutlu olan biriyim ve ben kesinlikle kendisini tavsiye ederim. Muayenehanesinde burunlarında harikalar yarattığı hastalarının resimlerini gördüm. Muayene olmanda fayda var. Kendisi revizyonda çok başarılıdır.

Hastanın doktoruna ihtiyacı oldugunda ulaşabilmesi çok büyük bir güzellik ve olması şart. Hele böyle bir operasyon sonrası. Goksel beye 2 yıl oldu ameliyat olalı. Hala kendisine rahatça ulaşabiliyorum. Ameliyat sonrası kendisi burnumun %50 sinin kendisine ait olduğunu söylemişti. Bu bile ilgisini gösteriyor. Kendisine ameliyat olan ve sonuçtan çok mutlu olan biriyim ve ben kesinlikle kendisini tavsiye ederim. Muayenehanesinde burunlarında harikalar yarattığı hastalarının resimlerini gördüm. Muayene olmanda fayda var. Kendisi revizyonda çok başarılıdır.

kesinlikle katılıyorum Göksel bey revizyonda çok başarılı bizzat tecrübe ile eşdeğer ..
bende kendisine bundan 20 ay ömce revizyon oldum ve çok şükür herhangi bir sıkıntım olmadı
hala istediğim her zaman kendisine ulaşabiliyorum
görüldüğü gibi Göksel bey tüm hastalarına karşı ilgili ve burunlarımızın hala % 50 sine sahip:)

Seneye yazın ben de Abdülkadir Beye ameliyat olmak istiyorum ama İzmir'deyim :( keşke İst'da yaşıyo olsam dediğim anlardan biri...

Seneye yazın ben de Abdülkadir Beye ameliyat olmak istiyorum ama İzmir'deyim :( keşke İst'da yaşıyo olsam dediğim anlardan biri...

Slm , istanbula gelirsin max bir haftada ameliyat olursun, alçı tampon hepsi hallolur sorun olmaz göksel bey in ekibi şehir dışından ve yurt dışındangelen hastalara yardımcı oluyor.izmir sorun deil canım

işim okulum sebebi ile mesajlarına geç döndüğüm herkesten özür dilerim. Facabook dan mesaj atarsanız daha kolay iletişime geçeriz arkadaşlar

Hic problem yapma, yurt disindan gelen bir sürü hastasi var. Izmir cok yakin:) seni de bizim gibi goksel beyin sihirli ellerinden cikan burunlar arasinda gormek isteriz;)

Slm bende revizyon ameliyat olucam fakat doktor araştırıyorum Abdülkadir beyin revizyon için aldığı ücret hakkında az çok bilgi verirseniz sevinirim

Slm bende revizyon ameliyat olucam fakat doktor araştırıyorum Abdülkadir beyin revizyon için aldığı ücret hakkında az çok bilgi verirseniz sevinirim

Selam arzu, Göksel beyin gormesinde fayda var. Muayene ettikten sonrafiyat cikacaktir ortaya. Cok iyi bir doktor. Yurt dışında n bilr revizyon hastaları var. Mutlaka git görüş derim. Benim revizyon degil ama goksel beyin elinden cikan burnumun asla revz gerektirecegini de dusunmuyorum ;)

Teşekkür ederim.Ama fiyatlar revizyonda 10 binin üstünde sanırım umarım Abdülkadir bey uçuk bi rakam söylemez tek düşüncem bu ameliyat zaten

bende araştırıyorum şu ana kdar içime sinen iki doktor oldu emre ilhan ve abdulkadir göksel bey

ikisinede muayeneye gidicem revize ıcın gerçi benımkı daha 3 aylık ama yınede bı yorum yapılsın merak edıyorum dogrusu

ve fıyatta onemlı tabı bılgınız varsa ıkı doktor hakkında yardımcı olabılırsenız sevınırım

ilk önce gidip görüşmende fayda var canım. Yapılacak müdaheleye göre şekillenecektir fiyat. İçin rahat olsun herşey yolunda gidecek. Benimde endişelerim vardı ama doktorla görüştükten sonra hiç biri kalmadı.

abdulkadir bey revizyonda 9000-11.000 arasında bir rakam alıyor.

Canım bazen yaşamda olumsuzluklar üst üste gelip bıktırıyor insanı ama senin sorununun çözümü var ki. Eşin seni sevdiğinden huzursuz oluyor olabilir durumuna ama önemli olan senin nasıl hissettiğin. Sen mutsuz hissettikçe çevrene mutsuzluk yayacaksın. Eğer sorun burnunsa gerçekten düzelttir bir an önce. Git görüş doktorlarla içine sinen revizyon konusunda deneyimli olanla yola çık ve kurtul bence. Eminim herşey çok güzel olacak. Biz bayanların kendimizi güzel hissetmesi çok önemli. Ben ameliyat sonrasında öyle bir özgüven patlaması yaşadım ki tüm enerjim değişti. Çevremdeki herkes sana ne oldu böyle çok iyi görünüyorsun dedi. Yeni tanıştığım kimse burnumun ameliyatlı olduğunu anlamıyor. Darısı başına canım. Bir an önce kurtulursun inşallah.

İnşallah benim de...

Back
X