Ben 6. ayım dolduğunda hemen olmak istiyorum revizyonu mümkün mü sizce?Düşünün doktorun asistanı bile dediki bana sen kendin mi istedin bu burnuanlayın psikolojimi.revizyon ile daha da kötü olursam heralde deliririm.Zaten psikolojim bitik.Abdülkadir bey fazla oyulmuş kısaltılmış bi burnu yüzde doğal duracak bi şekle getirir mi diyosunuz lütfen yardim.Birde Güncel Öztürk nasıl sizce revizyonda?İçimde ona karşı bir güven duygusu var.Benim doktorum ilk muayenede 1 saat vakit ayırdı bize ama ameliyattan sonra 10 dk bile muhattap olmak istemiyor.Ünlü doktorlara mailler attım aralarında bir tek Güncel bey mailime cvp verdi bir daha mail atıp sorunumu anlattığımda ise asistanı beni aradı.bu çok mutlu etti beni. Paraya ihtiyacı olduğundan değil psikolojimi anladığından ilgilendi sagolsun. O yüzden daha kötü bi burnum olacağını düşünmüyorum ona gidersem.sizde fikirlerinizi söyler misiniz?
Göksel beyin revizyon ameliyatlarının sonuçlarını görmeni şiddetle tavsiye ediyorum. Resmen baştan burun yaratıyor. Mutlaka onunla da görüşmelisin. Piskolojini gerçekten düzeltecektir 100% eminim. Hastayla doktor arasındaki iletişim çok çok önemli. Ameliyat olalı 2.5 yıl olmasına rağmen hala denetim altındayım, hastalarını belli periyotlarda mutlaka görür takip eder. İstediğin her zaman erişebilirsin de. İster ofis, ister cep, ister mail, her şekilde dönüş yapar. GÜncel beyi tanımıyorum o da mutlaka kıymetli bir doktordur. Ameliyat olmadan önce her iki doktorla da görüşmelisin. Aldığın elektriğe göre karar verirsin. Gerçekten hasta%doktor arası güven çok önemli. Bende bir kaç doktorla görüştüm o güven duygusu sadece Göksel beyle oluştu. Sonuçta ortada. Ayrıca oğlumun da doktoru kendisi. Oğlum 5 yaşında ve doktorları hiç sevmez sadece güvendiği ve korkmadığı Göksel bey :) Hatta onu da geniz eti ameliyatı yaptı :) Ailecek güvendiğimiz, sevdiğimiz bir doktor :)