Dr Abdulkadir Göksel ile Mutlu bir Revizyon Hikayesi

hadi ya isim verebiliyo musun emre ilhan ücretsiz bakıyomuş

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Eki Görüntüle 1102968 Eki Görüntüle 1102969 Eki Görüntüle 1102970

Sevgili Kadınlar , bir Dr. Göksel sanatı da benim burnum =)

Ameliyatın 1. ayını tamamlamam üzerine hayatımda çekmediğim kadar fotoğraf çekmiş bir taze burunlu olarak sizlerle görüntüleri paylaşıyorum :) Resimler 1. hafta , 10. gün ve 20. günlere aittir. Özellikle benim gibi beyaz ten olup, parmak dokununca mosmor olan cilt yapısındaki arkadaşlarım müjde diyorum. Öyle şişti, morluktu, ağrıymış, sancıymış, ilk bir hafta zormuş, çekilmezmiş fasa fiso bunların hepsini bir kenara bırakıyorsunuz diyorum :)
Yaklaşık 6-7 sene düşünmüş ve Rino İstanbul'da geçirdiğim yarım saat üzerine ameliyat tarihi belirlemiş bir yeni burun olarak her şeyin başı kesinlikle doğru doktor ve o kusursuz burunları da Dr. Göksel yaratır diyorum.

İlk günden itibaren bayıla bayıla baktığım canım burnumun 3. 6. ayı ve 1 sene sonrasını sabırsızlıkla bekliyorum ve mutlaka buradan da paylaşıyor olacağım.

Göksel Bey ile sağlıklı ve sanat dolu burunlara kavuşacak herkese mutlu günlerde mutlu burunlar dilerim =))))

Ameliyatın 1. ayını tamamlamam üzerine hayatımda çekmediğim kadar fotoğraf çekmiş bir taze burunlu olarak sizlerle görüntüleri paylaşıyorum :) Resimler 1. hafta , 10. gün ve 20. günlere aittir. Özellikle benim gibi beyaz ten olup, parmak dokununca mosmor olan cilt yapısındaki arkadaşlarım müjde diyorum. Öyle şişti, morluktu, ağrıymış, sancıymış, ilk bir hafta zormuş, çekilmezmiş fasa fiso bunların hepsini bir kenara bırakıyorsunuz diyorum :)
Yaklaşık 6-7 sene düşünmüş ve Rino İstanbul'da geçirdiğim yarım saat üzerine ameliyat tarihi belirlemiş bir yeni burun olarak her şeyin başı kesinlikle doğru doktor ve o kusursuz burunları da Dr. Göksel yaratır diyorum.

İlk günden itibaren bayıla bayıla baktığım canım burnumun 3. 6. ayı ve 1 sene sonrasını sabırsızlıkla bekliyorum ve mutlaka buradan da paylaşıyor olacağım.

Göksel Bey ile sağlıklı ve sanat dolu burunlara kavuşacak herkese mutlu günlerde mutlu burunlar dilerim =))))

Burnun harika olmuş. Goksel beyin ellerine saglik. Sende aramiza hosgeldin. .sihirli eller mutlu kadinlar;)

merhabalar benim burnuma da revizyon ameliyat gerekiyor çünkü baya bi kötü durumda şuan:( nefes sıkıntım da var artık şekilden şemalden geçtim revizyonla nefesim düzelir mi inanılmaz korkuyorum lütfen yardımcı olun :(

can88 resimleri kaldırdım,revizyon geçireceğim. Operasyon memnuniyetim devam etmemektedir. Özelden sorduğun ve belirttiğim üzere görüntüleri ofiste görebilirsin.

slm oceyan,revizyon olacaksan onun net bir fiatı yok Göksel bey in görmesi lazım ilk ameliyatında 8000 TL den başlıyor canım..

T
tsk ederim ben en fazla 6bin gozden cikardim fazla geldi bana
rica ederim,
estetiklerde fiat odaklı değil de doktor odaklı hareket etmek lazım elbette insanın bütçeside çok önemli
benim başıma geldi ben göksel beye revizyon oldum ilk ameliyatı biraz fiat odaklı değerlendirerek oldum sonra revizyon olmak durumunda kaldım ve astarı yüzünden pahalıya geldi:(
Bu sebeple doktor seçiminde fiatı biraz geride tutarak değerlendir canım,

Hic problem yapma, yurt disindan gelen bir sürü hastasi var. Izmir cok yakin:) seni de bizim gibi goksel beyin sihirli ellerinden cikan burunlar arasinda gormek isteriz:KK66:
siz memnunsunuz sanırım ben de revizyon görüşmesi için abdülkadir beyden randevu aldım bakalım ne diyecek? cok mutsuzum cok korkuyorum ilk doktor seçimimde hata yaptım yine aynı hatayı yapmak istemiyorum:(

melek bence korkmana hiç gerek yok.çünkü ben 2 defa burun ameliyatı olduktan sonra canıma tak etti ve 3 sene araştırdım , Abdulkadir beyde karar kıldım ve ona revizyon ameliyatı olmaya karar verdim ve oldum gercekten cok memnunum ve herkes beğeniyor bence için rahat olsun :)

siz memnunsunuz sanırım ben de revizyon görüşmesi için abdülkadir beyden randevu aldım bakalım ne diyecek? cok mutsuzum cok korkuyorum ilk doktor seçimimde hata yaptım yine aynı hatayı yapmak istemiyorum:KK43:
Hiç korkma canım göksel bey işinin ehlidir ben de yaklaşık 3 sene önce kendisine revizyon oldum sonuçtan çok memnunum
Göksel bey ile görüşünce içindeki korkular gider canım

Back
X