• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr Abdülkadir Güllüce klinik ve operasyon

habibekaradag

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2025
1
1
1
35
Bende çok araştırma yaptım ve sonunda doktor Abdulkadir beyle yollarımız kesişti şükürler olsun ameliyat olalı 3 ay oldu vijinoplasti hüdoplasti ve labioplasti ameliyatı oldum enfeksiyon yok artık evliliğimde de o kadar mutluyum ki sonuçtan o kadar memnunum ki İstanbul’da tek geçerim herkese tavsiye ediyorum op.Dr Abdulkadir Güllüce hayatıma dokunduktan sonra daha mutluyum 🤗

Bende çok araştırma yaptım ve sonunda doktor Abdulkadir beyle yollarımız kesişti şükürler olsun ameliyat olalı 3 ay oldu vijinoplasti hüdoplasti ve labioplasti ameliyatı oldum enfeksiyon yok artık evliliğimde de o kadar mutluyum ki sonuçtan o kadar memnunum ki İstanbul’da tek geçerim herkese tavsiye ediyorum op.Dr Abdulkadir Güllüce hayatıma dokunduktan sonra daha mutluyum 🤗
Hem insanlığı hemde güvenilirliğini ilk görüşte hissettirmesi gerçekten mükemmel. İşinde başarılı olması kliniğinden belli ekip harika çok güler yüzlü Ameliyat olmadım muayane olmuştum burda ismine denk gelince geçemedim 🙏🏻🫶🏻

Bende 2 doğum yaptım doğumdan kaynaklı idrar kaçırma ve bolluk şikayetim vardı Op.Dr.Abdulkadir güllüce'yi instağramdan tesedüfen gördüm ve şikayetlerimi dile getirdim ve kliniğinde muayene sonucunda Ameliyat olmaya karar verdim. idrar kaçırma labioplasti vajina daraltma ve hudoplasti Ameliyatim gerçekleşti şuanda doğumdan kaynaklı olan şikayetim Op.DR.Abdulkadir doktorum tarafından Ameliyat sonrası sona erdi 🙏🏻🙏🏻🙏🏻Okadar çok mutluyum ki iyiki tanıştım Doktorum olduğu için minettarım ona ne kadar teşekkür etsem az gelir beni yeniden hayata doğmuş gibi hissettirdiği için çokkk teşekkür ederim.🥰🙏🏻 gerçekten işinde başarılı bir doktor benim gibi sıkıntısı olan varsa kendilerini güvenle Op.Dr.Abdulkadir bey'e emanet edebilirler🤗

Back
X