Dr. Ahmet Alp mi Dr. Resit Burak Kayan mi?

• Konu Sahibi Konu Sahibi nuj
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

nuj

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2018
46
8
86
33
Merhabalar! Ben Norvecten Istanbula burun amilyat olmaya gelicem, Gelecek ayin sonlarina dogru olmak istiyorum.
Ilk once Baris Keklik olmayi dusunuyordum fakat Ince burun yapamiyor butun burunlari kalin gibi duruyor hic hosuma gitmiyo. Dr. Resit Burak beyi baya takip ettim guzel burunlar yapiyor. Ama martin sonlari gibi bosmus. Sonradan Dr. Ahmet Alp beyi gordum, oda Cook guzel burunlar yapiyor. kalin gibi durmuyor sanki? benim icin en onemlisi burnumu Ince yapmasi, Kolay olan profilden/yandan guzel burun yapmak ama bence zor olan onden gorunumu. Oda benim icin en onemlisi.

Butcem 5.000 - 7.000 TL

Onerlieriniz varmi? Resit beyi mi secsem Ahmet alp beyimi? veya baska onerdiginiz varmi?

Bende Reşit Bey ve Ahmet Beyi yaptığı burunları begeniyorum. Onlarin yaptigi burunlara benzer Betul Cengiz hanimin yaptıkları var o da ince ve kalkik yapiyor. Çok zor bi süreç iki üç yıldır maddi imkanim yoktu Burun estetiği için :D. şimdi de para var ama seçim yapamiyorum. Eğer bi seçim yaparsanız beni de bilgilendirir misiniz ozelden

• Beğen
Reactions: nuj
Bende Reşit Bey ve Ahmet Beyi yaptığı burunları begeniyorum. Onlarin yaptigi burunlara benzer Betul Cengiz hanimin yaptıkları var o da ince ve kalkik yapiyor. Çok zor bi süreç iki üç yıldır maddi imkanim yoktu Burun estetiği için :KK70:. şimdi de para var ama seçim yapamiyorum. Eğer bi seçim yaparsanız beni de bilgilendirir misiniz ozelden

Evet benim icinde en onemlisi hafiff kalik ve INCE burun, mutlaka bilgilendirecegim, kendime son 3 gun verdim kessinlikle bu 3gunde birini bulup randevu alacam yeter artik :P

Ama dr betulun yaptigi burunlar cok sivri :(

Evet benim icinde en onemlisi hafiff kalik ve INCE burun, mutlaka bilgilendirecegim, kendime son 3 gun verdim kessinlikle bu 3gunde birini bulup randevu alacam yeter artik :p
İnce diyorsan reşit bey derim yaa. Ama ben hala kararsız . Şimdiden hayırlı olsunnn umarım isteidgn buruna kavuşursunn :)

Merhabalar! Ben Norvecten Istanbula burun amilyat olmaya gelicem, Gelecek ayin sonlarina dogru olmak istiyorum.
Ilk once Baris Keklik olmayi dusunuyordum fakat Ince burun yapamiyor butun burunlari kalin gibi duruyor hic hosuma gitmiyo. Dr. Resit Burak beyi baya takip ettim guzel burunlar yapiyor. Ama martin sonlari gibi bosmus. Sonradan Dr. Ahmet Alp beyi gordum, oda Cook guzel burunlar yapiyor. kalin gibi durmuyor sanki? benim icin en onemlisi burnumu Ince yapmasi, Kolay olan profilden/yandan guzel burun yapmak ama bence zor olan onden gorunumu. Oda benim icin en onemlisi.

Butcem 5.000 - 7.000 TL

Onerlieriniz varmi? Resit beyi mi secsem Ahmet alp beyimi? veya baska onerdiginiz varmi?
Kesinlikle ahmet alp diyorum.bende yebi ameliyat oldum ekibi ve kendisi cok guzel ilgileniyorlar agrisiz ve morarmadan 6. Gunume geldim grip olmus gibi hafif burun tikanmasi var cok memnunum

Selam ben aslında recıt burak kayan cooook ıstıyordum. ama onun bana verdıgı amılyat tarıcı cok gecdı ve benım en gec mart ıcınde amılyat olmam lazımdı. oyuzunden 2 alternatıf vardı ya resıt bey nısanda yada Ahmet alp bey ıstedıgım zamanda. Ama resıt beye coook ısrar edınce bana 15 mart verdı :D cok mınnetarım kendısıne,. yaptıgı burunlar muazam. Ahmet alpda ıyı yapıyor gıbı ama bırazcık fazla kalın yapıyo gıbı. benım en onemlı krıterım ınce bır burun :)

Selam ben aslında recıt burak kayan cooook ıstıyordum. ama onun bana verdıgı amılyat tarıcı cok gecdı ve benım en gec mart ıcınde amılyat olmam lazımdı. oyuzunden 2 alternatıf vardı ya resıt bey nısanda yada Ahmet alp bey ıstedıgım zamanda. Ama resıt beye coook ısrar edınce bana 15 mart verdı :KK70: cok mınnetarım kendısıne,. yaptıgı burunlar muazam. Ahmet alpda ıyı yapıyor gıbı ama bırazcık fazla kalın yapıyo gıbı. benım en onemlı krıterım ınce bır burun :)
Dogrudur insqllah istedigin gibi olur ben sadece cokk memnunum paylasmak istedim ama herkes yuzunuze gore yapiyor burnu eger ince burnu tasiyabilcekseniz qhmet alpte zaten on gorusmede soyluyor herseyi.

• Beğen
Reactions: nuj
Kesinlikle ahmet alp diyorum.bende yebi ameliyat oldum ekibi ve kendisi cok guzel ilgileniyorlar agrisiz ve morarmadan 6. Gunume geldim grip olmus gibi hafif burun tikanmasi var cok memnunum
Geçmiş olsun umarım istediğin gibi olmuştur çok merak ettim burnunu açıkçası :)

Butcem 5.000 - 7.000 TL

Ince olmasi icin senin burnununda ince olmasi cildinin ince olmasi lazim. Sihirbaz degil ki doktorlar. Istediginiz gibi olmayincada sonra hayal kirikligi oluyor. Eski burnunuz cok onemli yeni seklinde.

Merhaba bende Ahmet Alp e gitmek istiyorum. Fiyat olarak ne ödediniz acaba?

Merhaba bende Ahmet beye randevu aldım ama sonrasında reşit beyin yaptığı burunları görünce açıkçası reşit beye olmalıyım dedim. Tabi asistanı en erken 15 haziran muayene dedi, Ahmet beye 20 Nisa’na almıştım muayene tarihi. Şimdi reşit beyin asistanından haber bekliyorum muayene randevusu iptal eden olursa inşallah diye. Olanlar lütfen yazsınlar tecrübelerini takipteyim

Merhaba bende Ahmet beye randevu aldım ama sonrasında reşit beyin yaptığı burunları görünce açıkçası reşit beye olmalıyım dedim. Tabi asistanı en erken 15 haziran muayene dedi, Ahmet beye 20 Nisa’na almıştım muayene tarihi. Şimdi reşit beyin asistanından haber bekliyorum muayene randevusu iptal eden olursa inşallah diye. Olanlar lütfen yazsınlar tecrübelerini takipteyim

Ben burak beye bugun amikyat oluyorum. 3 saat sonra cok mutluyum secimimden

Çok sevindim, umarım operasyonun iyi geçmiştir tecrübeni burdan paylaşırsan çok iyi olur benim için. Gerçi ben de artık kesin kararımı verdim, sadece en koşa zamanda asistanından haber bekliyorum inşallah randevu için..

Bende haziran ayına reşit beye randevu aldım ameliyat sürecini paylaşırsanız sevinirim

Back
X