- 26 Ocak 2014
- 1.494
- 874
- 198
- 35
- Konu Sahibi esma_kavak1907
Arkadaşlar bu doktoru tavsiye ederim sizlere muayenesi Bahçelievlerde
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hiç düşünme hemen başla tedaviyeMerhaba arkadaşlar
Ali Osman bey de tedavi gören, başlamayı düşünen ya da eski hastası olan varsa tüp bebek için dr arayısı içindeyim, bilgi verebilir misiniz? Özellikle son zamanlarda güncel hastaları var mı forumda?
mrbMerhaba arkadaşlar
Ali Osman bey de tedavi gören, başlamayı düşünen ya da eski hastası olan varsa tüp bebek için dr arayısı içindeyim, bilgi verebilir misiniz? Özellikle son zamanlarda güncel hastaları var mı forumda?
Ali Osman bey ile Ulun Uluğ bey arasında kaldım, ikisinden de randevu alacağım. Ulun bey çok uzak bize ama eğer değecekse o yolu çekmeye razıyım. Saol tavsiyen için canımHiç düşünme hemen başla tedaviye
Umarım ilk transferinde bebişlerine kavusursun cnmmrbnaz79 bu ayın 6 sında 3 kez gittim Ali beye yumurta toplamam geçtğimiz pazar yapldı henüz 3 günü bitirdik 5 i bekliyoruz sonra pgt ye yaklaşık aralık ayında transferi yapıcam dedi şuan git yada gitme diyemem benim gitme nedenlerim farklı idi araştırdım gittim hikayemi okuyabilirsin zaten dün üye oldum siteye
Tşk.ederim inşallah sende canım ,internette serum tedavisini uygulayan doktorları araştırıyordum tüp e karar verdim bağışıklık serumuyla tabi avrupa yakasında daha sonra ali beye gidenlerin yorumlarını okurken ilk kez benim gibi sebepsiz kayıplar yaşayan birinin serum ve progestanla hikayesini okudum ertesi gün gittimUmarım ilk transferinde bebişlerine kavusursun cnmAli beyi tercih etmendeki sebep neydi peki?
İnşallah güzel sonuclar alırsın cnm. Doktor çok önemli , ekibi de çok önemli. Transferi hangi merkezde yapıyormuş Ali bey?Tşk.ederim inşallah sende canım ,internette serum tedavisini uygulayan doktorları araştırıyordum tüp e karar verdim bağışıklık serumuyla tabi avrupa yakasında daha sonra ali beye gidenlerin yorumlarını okurken ilk kez benim gibi sebepsiz kayıplar yaşayan birinin serum ve progestanla hikayesini okudum ertesi gün gittim
Şişli Kolan daİnşallah güzel sonuclar alırsın cnm. Doktor çok önemli , ekibi de çok önemli. Transferi hangi merkezde yapıyormuş Ali bey?
Üstünden zaman gecmis ama Ne yaptiniz acaba gittiniz mi bende düşünüyorumMerhaba arkadaşlar
Bende yeni katildim araniza ...daha once 3 defa tup bebek yaptim olmadi bende bu doktoru arastiriyorum ....son dönemlerde yaninda yapan varmi...bide fiyatlar nasil bilgisi olan varsa yazsin lutfen sehir disindan gelecem cunku....Üstünden zaman gecmis ama Ne yaptiniz acaba gittiniz mi bende düşünüyorum