Tüp Bebek Merkezleri DR ALİ Osman Koyuncuoğlu

Kesinlikle mükemmel bir insan önce Rabbimin sonra Ali Osman hocam sayesinde mis mis kokluyorum kızımı öyle çok sorun aştık ki birlikte Ailem den sonra guvenebilecegim yegâne insan. ..

ALİ OSMAN KOYUNCUOĞLU insanlık olarakta doktor olarakta bir numaradır,
Kesinlikle tavsiye ederim, sorduğunuz hiç bir soruya burun kıvırmadan cevaplar hiç birşeyle alaycı bi şekilde bakmaz çok doktor değiştirdim hamilelik sırasında beylikdüzü kolon hastanesi kadın doğum bölümü kesinlikle tavsiye etmem tecrübeyle sabit düşük tehdidi yazıp ilaç verdi sapasağlam bebeğe
Ali Osman bey işinin eri insanlığıyla da çok iyidir, kesinlikle tavsiye edilir..

Merhaba arkadaşlar
Ali Osman bey de tedavi gören, başlamayı düşünen ya da eski hastası olan varsa tüp bebek için dr arayısı içindeyim, bilgi verebilir misiniz? Özellikle son zamanlarda güncel hastaları var mı forumda?

Merhaba arkadaşlar
Ali Osman bey de tedavi gören, başlamayı düşünen ya da eski hastası olan varsa tüp bebek için dr arayısı içindeyim, bilgi verebilir misiniz? Özellikle son zamanlarda güncel hastaları var mı forumda?
Hiç düşünme hemen başla tedaviye

Merhaba arkadaşlar
mrb naz79 naz79 bu ayın 6 sında 3 kez gittim Ali beye yumurta toplamam geçtğimiz pazar yapldı henüz 3 günü bitirdik 5 i bekliyoruz sonra pgt ye yaklaşık aralık ayında transferi yapıcam dedi şuan git yada gitme diyemem benim gitme nedenlerim farklı idi araştırdım gittim hikayemi okuyabilirsin zaten dün üye oldum siteye

mrb naz79 naz79 bu ayın 6 sında 3 kez gittim Ali beye yumurta toplamam geçtğimiz pazar yapldı henüz 3 günü bitirdik 5 i bekliyoruz sonra pgt ye yaklaşık aralık ayında transferi yapıcam dedi şuan git yada gitme diyemem benim gitme nedenlerim farklı idi araştırdım gittim hikayemi okuyabilirsin zaten dün üye oldum siteye
Umarım ilk transferinde bebişlerine kavusursun cnm :dua:Ali beyi tercih etmendeki sebep neydi peki?

Umarım ilk transferinde bebişlerine kavusursun cnm :dua:Ali beyi tercih etmendeki sebep neydi peki?
Tşk.ederim inşallah sende canım ,internette serum tedavisini uygulayan doktorları araştırıyordum tüp e karar verdim bağışıklık serumuyla tabi avrupa yakasında daha sonra ali beye gidenlerin yorumlarını okurken ilk kez benim gibi sebepsiz kayıplar yaşayan birinin serum ve progestanla hikayesini okudum ertesi gün gittim

Tşk.ederim inşallah sende canım ,internette serum tedavisini uygulayan doktorları araştırıyordum tüp e karar verdim bağışıklık serumuyla tabi avrupa yakasında daha sonra ali beye gidenlerin yorumlarını okurken ilk kez benim gibi sebepsiz kayıplar yaşayan birinin serum ve progestanla hikayesini okudum ertesi gün gittim
İnşallah güzel sonuclar alırsın cnm. Doktor çok önemli , ekibi de çok önemli. Transferi hangi merkezde yapıyormuş Ali bey?

Merhaba arkadaşlar
Üstünden zaman gecmis ama Ne yaptiniz acaba gittiniz mi bende düşünüyorum

Back
X