Sonuc nasildi memnun kaldiniz miBen varım
Ikiz gebeligi kacinci haftada dusurdunuz tekrar mi ali sami beyde yaptiracaksinizBende yaptırdım Ali Sami hoca çok iyi sıcak kanli güler yüzlü. Polikistik over im.bi r negetaif tüp bebek bir ikiz gebelik düşüğün oldu yeni. Şimdi dinlenme aşamasındayım. Kendimi iyi hissedince 3. Dondurulmuş embryo için tekrar gidecez
6. Haftanın içinde . Ağrım.oldu şiddetli hastaneye gittik kalp atışı vardı ikisininde. Serum iğne bir sürü şey yaptılar ama düşmesine engel olunamadi. Evet tekrar Ali Sami beyle yapacagiz. Dondurulmuslarda novafertilde zaten.Ikiz gebeligi kacinci haftada dusurdunuz tekrar mi ali sami beyde yaptiracaksiniz
Dondurulan embriyolarin transferi oldu mu canim6. Haftanın içinde . Ağrım.oldu şiddetli hastaneye gittik kalp atışı vardı ikisininde. Serum iğne bir sürü şey yaptılar ama düşmesine engel olunamadi. Evet tekrar Ali Sami beyle yapacagiz. Dondurulmuslarda novafertilde zaten.
Merhaba canim.henuz düşüğün ve kürtajın etkilerini atamadım. Hala kanamam devam ediyor üç dört ay dinlendikten sonra tekrar baslayacam inşallah.Dondurulan embriyolarin transferi oldu mu canim
Bende Hüseyin görkemli gidicemDaha once konya novafertilde tüp bebek yaptiran varmi ?
Novafertildemi konyadami huseyin beydeBende Hüseyin görkemli gidicem
Meram tıp fakültesinde canımNovafertildemi konyadami huseyin beyde
Anladim ben ali sami beyde cok.memnun kaldim allah razi olsunMeram tıp fakültesinde canım
Senin sorunun neydi canım neden tüp bebeğe başvurdunuz. Bende kendisinden çok memnunum.ama hastane beni sinir ediyor.kurtaj sonrası muayneye muayene ücreti alıyorlar hemde 1500 TL kürtaj parası verdikten sonra. Dk başı para meselesi beni geriyor. Yinede diğer merkez ve hastanelere göre uygunAnladim ben ali sami beyde cok.memnun kaldim allah razi olsun
Ben kendi sehrimde ignelerimi vurunup konyaya gelip toplama islemi ve transferimi yapiyorum.. o yuzden sadece merkezin parasini veriyorum.Senin sorunun neydi canım neden tüp bebeğe başvurdunuz. Bende kendisinden çok memnunum.ama hastane beni sinir ediyor.kurtaj sonrası muayneye muayene ücreti alıyorlar hemde 1500 TL kürtaj parası verdikten sonra. Dk başı para meselesi beni geriyor. Yinede diğer merkez ve hastanelere göre uygun
Yaa Zorluyordur Allah yardımcınız olsun sizinde inşallah güzel.sonuclar alırsınız sağlıkla ilerlerBen kendi sehrimde ignelerimi vurunup konyaya gelip toplama islemi ve transferimi yapiyorum.. o yuzden sadece merkezin parasini veriyorum.
Bende polikistik var esimde sperm dusuklugu var
Canım merhaba benimde eşimde sperm düşüklüğü çıktı sayı olarak kaç çıktı acaba spermi ne durumdasınız asıl şimdi laboratuvar çok önemli meram tipin laboratuvarında güvenmedim o yüzden novafertil yada medova arasında gidip geliyorum sen nereye gidiyorsunBen kendi sehrimde ignelerimi vurunup konyaya gelip toplama islemi ve transferimi yapiyorum.. o yuzden sadece merkezin parasini veriyorum.
Bende polikistik var esimde sperm dusuklugu var
Canim 1 milyon sperm cikiyor genelde bizim. Ben novafertilde denedim daha once 5. Gune 2 tane embriyom gitti transfer oldum negatif oldu simdi tekrar hazirlaniyorum yine novafertilde yaptiracagim ali sami hocamdan cok memnunumCanım merhaba benimde eşimde sperm düşüklüğü çıktı sayı olarak kaç çıktı acaba spermi ne durumdasınız asıl şimdi laboratuvar çok önemli meram tipin laboratuvarında güvenmedim o yüzden novafertil yada medova arasında gidip geliyorum sen nereye gidiyorsun
Hayir canim hicbirsey soylemiyorlar sorun yok gorunuyor pco hastasiyimPeki sana bisey diyolar mi gitmemesi ile alakalı sende Bi problem var mı peki canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?