bilemiyorum ki normal gibi cildimKalın derili değilsin muhtemelen dwgil mi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bilemiyorum ki normal gibi cildimKalın derili değilsin muhtemelen dwgil mi
Ben Alpaslan beye ameliyat oldum gönül rahatlığıyla herkese tavsiye ediyorum. Hem birçok doktora göre uygun, hem de hastasının halinden anlıyor. Görüşmeye giden yada gidecek arkadaşlar görmüş yada göreceklerdir ki odasının kapısının önü full dolu. En önemlisi dediğim gibi halden anlıyor, vicdanını yitirmemiş. Allah yolunu her daim açık etsin.merhaba alparslan beyi bende takip ediyorum. yaptığı burunlara hayranım hergün eski hastalarının fotoğraflarını paylaşıyor ve yoruma açık bu cesareti gösterecek kaç tane doktor var.kendisini takdir ediyorum...
Bende bu sözünden sonra görüşmeye karar verdim. : )Kızlar bende Alpaslan beye olmaya karar verdim. Bana güven verdi. Tarihim kesinleşir kesinleşmez gün alacağım kendisinden. Ben her şeye bu kadar özenerek cevap veren başka doktor görmedim.
Canım kesinlikle görüş. Benım bugüne kadar kafamda hep bir acaba vardı. Ama şuan yok. Ve sonunda net bir karar verebildiğimi hissediyorum :)Bende bu sözünden sonra görüşmeye karar verdim. : )
Cnm sen oldunmu acaba amliyat benim kardeşim oldu alparsan beye çok memnun çokta güzel olmuş bende revizyon olmayı düşünüyorum ama çok kararsızım bir kaç aya kardeşimle gitmez muayene bakalım bana ne dicekCanım kesinlikle görüş. Benım bugüne kadar kafamda hep bir acaba vardı. Ama şuan yok. Ve sonunda net bir karar verebildiğimi hissediyorum :)
Canım ben başka bi doktora oldum ama şeklinden memnun değilim. 6 aya düzelmezse revizyon olucam.Cnm sen oldunmu acaba amliyat benim kardeşim oldu alparsan beye çok memnun çokta güzel olmuş bende revizyon olmayı düşünüyorum ama çok kararsızım bir kaç aya kardeşimle gitmez muayene bakalım bana ne dicek
Canım ben başka bi doktora oldum ama şeklinden memnun değilim. 6 aya düzelmezse revizyon olucam.
Hahah tamam canım haberleşelim o zaman:))Ben de revizyon olucam :/ seni çok görüyorum forumda oyüzden hangi doktora gidiyorsan ben de gideceğim haberin olsun :))
alpaslan bey çizim çok istersen yapalım demişti bana ama normal de yapmıyormuş müşteri illa isterse yapıyormuşDoktor Bey çizim yapıyor mu acaba,olabilecek burun şekliyle alakalı
facebook da kapalı bir grup var estetik burun ameliyatları olmuş yada olmak isteyenler diye oradan birilerini bulabilirsin çoğunlukla onun hastası war gruptaAlpaslan Beyin yaptığı burunlari çok begeniyorum ama eski hastalardan biraz daha bilgi almak lazım :/