• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

DR ALPASLAN YILDIRIM A AMELİYAT OLAN VARMI

Ben olmadim ama daha onceleri revizyon icin dusunuyordum simdi yine kafam karisti. Cok zor karar vermek birde revizyon olunca, birdaha hata yapmak istemiyorum. siz daha once kime revizyon oldunuz?

Evet benim kalin deri, nerdeyse bir yil dolacak burunun orta kismindan ucuna kadar sis. Bilmiyorum artik sismi zaten oyle yapilisi ama cok morel bozucu

arkadaşlar merhaba. . 2. ameliyatım olacak burnumda ciddi eğrilik var. kalın deriliyim. ameliyattan sonra tekrar eğilme ihtimali olduğu için iyi bir doktora olmak istiyorum ancak ücretinin de makul olması lazım. Alpaslan bey revizyonda nasıldır acaba yeni görüş bildirmek istenler paylaşabilir mi?

Merhaba arkadaşlar alpaslan beyden 12 şubata ameliyat günü aldım yorumları okuyunca kafam çok karıştı daha önce revizyon oldum memnun kalmadım bidaha aynı şeyleri yaşamak istemiyorum kulaktan kılırdak alınması gerekiyormuş buda beni çok korkutuyor bu şekilde olan arkadaşlar yardım lütfen....

Merhaba arkadaşlar alpaslan beyden 12 şubata ameliyat günü aldım yorumları okuyunca kafam çok karıştı daha önce revizyon oldum memnun kalmadım bidaha aynı şeyleri yaşamak istemiyorum kulaktan kılırdak alınması gerekiyormuş buda beni çok korkutuyor bu şekilde olan arkadaşlar yardım lütfen....
Alpaslan beyi insgramdan takip edebilirsiniz birçok revizyon yaptığı hasta otoları var onlarla iletişime geçersiniz bilgi edinirsiniz insgramda estetik burun yazdığınız zaman çıkıyor ama şunu unutmayın revizyon çok önemli o yuzden bir yılı doldurmuş hastalarla konuşun çünkü uzun vade de sonuç önemli ilk başta hep güzel görünüyor fotolarabakıp hemen karar vermeyin ben alpaslandan vazgeçtim gibi çünkü çok doğal burunlar yapmaya başladı ben biraz kalktık istiyorum artık ilk ameliyatın doğal ötesi burun ucu hiç kalkmamış.

Alpaslan bey buruna yapılacak işleme göre fiyat veriyor. Bazı revizyonlar ve burunlar çok daha zor oluyor bazılarına da ufak dokunuşlar gerekiyor. Bence iki revizyonun aynı fiyat olmaması güzel birşey. Bu arada burnum da şuan bi sıkıntı yok
Benim burnum çok kötü değil çoğu kişi birşey görmüyor gibi ama bana fazla fiyat vere arkadaşım üçüncüye olacaktı ona da aynı fiyatı vermiş biliyorsunuz üçüncü daha pahalı olmadı gerekirdi o yuzden birazda sogudun

Alpaslan beyi insgramdan takip edebilirsiniz birçok revizyon yaptığı hasta otoları var onlarla iletişime geçersiniz bilgi edinirsiniz insgramda estetik burun yazdığınız zaman çıkıyor ama şunu unutmayın revizyon çok önemli o yuzden bir yılı doldurmuş hastalarla konuşun çünkü uzun vade de sonuç önemli ilk başta hep güzel görünüyor fotolarabakıp hemen karar vermeyin ben alpaslandan vazgeçtim gibi çünkü çok doğal burunlar yapmaya başladı ben biraz kalktık istiyorum artık ilk ameliyatın doğal ötesi burun ucu hiç kalkmamış.

Bende aynen kalkik kavisli burun istiyorum. Bu konuda tavsiye edebilicegin bir doktor varmi? Benimde revizyon

Benim burnum çok kötü değil çoğu kişi birşey görmüyor gibi ama bana fazla fiyat vere arkadaşım üçüncüye olacaktı ona da aynı fiyatı vermiş biliyorsunuz üçüncü daha pahalı olmadı gerekirdi o yuzden birazda sogudun
Teşekkür ederim geçmiş olsun size araştırmalar yapmıştım instagramdan ama burda bazı yorumlar görünce teleşlandım biraz dün ameliyat oldum şuan hiç bir sıkıntım yok ağrım da olmadı şimdilik iyiyim merakla perşembe günün bekliyorum alçım çıkıcak inş istediğim gibi olmuştur.

Teşekkür ederim geçmiş olsun size araştırmalar yapmıştım instagramdan ama burda bazı yorumlar görünce teleşlandım biraz dün ameliyat oldum şuan hiç bir sıkıntım yok ağrım da olmadı şimdilik iyiyim merakla perşembe günün bekliyorum alçım çıkıcak inş istediğim gibi olmuştur.

Cok gecmis olsun umarim diledigin gibi guzel bir buruna sayip olursun. Sizinki revizyon muydu? Benim ilk amaliyat olsaydi belki hic dusunmeden alpaslan beye olurdum ama revizyon oldugu icin bilemiyorum cunku cok daha zor bir amaliyat

Cok gecmis olsun umarim diledigin gibi guzel bir buruna sayip olursun. Sizinki revizyon muydu? Benim ilk amaliyat olsaydi belki hic dusunmeden alpaslan beye olurdum ama revizyon oldugu icin bilemiyorum cunku cok daha zor bir amaliyat
Teşekkür ederim benimde ilk ameliyatım değil 4 düncü revizyonum oldu resimlerim geldi şuan şiş haliyle bile mutlu oldum gerçekten iyiki alpaslan beye gitmişim perşembe günü alçılarım çıkıcak tekrar yazarım ilk 3 revizyonu başka doktor yapmıştı kapalı ameliyattı hiç memnun değildim

Teşekkür ederim benimde ilk ameliyatım değil 4 düncü revizyonum oldu resimlerim geldi şuan şiş haliyle bile mutlu oldum gerçekten iyiki alpaslan beye gitmişim perşembe günü alçılarım çıkıcak tekrar yazarım ilk 3 revizyonu başka doktor yapmıştı kapalı ameliyattı hiç memnun değildim

Bunu duyduguma gercekten cok sevindim :) darisida bizlerin basina insallah. Kesinlikle haberlerini Bekliyorum. Peki kikirdak almak zorunda kaldimi? Alindiysa korkulacak bisey varmi? Bende yazdan sonra yaptirmayi dusunuyorum

Bunu duyduguma gercekten cok sevindim :) darisida bizlerin basina insallah. Kesinlikle haberlerini Bekliyorum. Peki kikirdak almak zorunda kaldimi? Alindiysa korkulacak bisey varmi? Bende yazdan sonra yaptirmayi dusunuyorum
İnş.gidip görüşmenizde fayda var gerçekten işinin ehli bir doktor hayır gerek kalmamış kıkırdak almaya darısı başınıza :)))

Ayy cok guzel :)) insallah benimde gerekmez, en cok beni kikirdak alinirsa o korkutuyor. Ben yurt disinda yasiyorum biraz zor oluyor gel gitler ama imkanim olursa kesin gorusurum. siz kalkik mi istediginiz yoksa tamamen dogal mi?

Ayne
Bende reviYonnolmasa hicbdysnmde Alpaslan beye giderim amamrevizyon zor

Burunnilknzamanlar güzel oluyor kalktık oluyor zamanla iyi yapılmayan burunndegisiyor benim ilk 6 ay süperdi revizyon da da sonuç için bir yil gerek o o yuzden bir yılı doldurmuş hastalar yasa çok iyi olur birde herkesin yaptığı farklı meselaa bahşiş çok doğal istiyor Alpaslan bey çok doğal yapmaya başladı hicnkalkik olmuyor birkaç snra

Bekir sivri var selçuk imanlı ama birazpahalilar ayrıca betul cengiz isteğe göre kalktık yapıyor tarzı sabaan celebi yönde beğeniyorum ama kalkiklik konusunda endilesim

Aynen kalkik ama guzel olçude olsun. Zaman gectikce hep kararsiz kaliyorum ama diger amaliyatim gibide acele etmek istemiyorum. Bu doktorlarida bir arastirim, bir karara varirsaniz bildirirseniz sevinirim :) emre uregen de kalkik yapiyor ama ondan da emin degilim

Merhaba, nasilsin? Bandajlar tampon alindimi? Burnun nasil? Insallah hersey diledigin gibidir

Back
X