Dr Alpaslan Yıldırım’a ameliyat olan arkadaşlar lütfen bakın

dodidodidem

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2017
11
3
1
36
merhaba kızlar Alpaslan Yıldırıma ameliyat olanlar memnunlar mı? Artık bir doktorda karar vermem gerekiyor çünkü uzadıkça uzuyor ve psikolojim bozulmaya başladı bu doktor arayışında. Ne kadara yaptırdınız ya da yakın tarihte kendisinden fiyat alan var mı? Ben bundan 3 4ay önce sordugumda farklı bir fiyat verdi ve şuan ucuk fiyat söyledi ve moralim bozuldu. Ne oluyor allah askına kişiye göre mi yapıyorlar. Bir yardımcı olun

Alpaslan yildirima bende olcaktim pskopat hastasi beni ameliyatdan son saniyede vazgecirdi!! gecen ay kendisini gördüm ben gayet memunum dedi yüzüne tüküresim geldi o kadinin birde demezmi sen okadar arastirdin bula bula böyle doktormu buldun ! allaha havale ediyom böyle insanlari alpaslan ilk baharda 8000 tlydi ve üstelik yaptigi burunlar havali ve kadinsi burda hakkinda kötü yorumlarrada rastlamadim !

Çok üzüldüm sizin için bende doktor aramaktan psikopata bağladım cidden ve bu durum hayatıma yansıyor mutsuzlastırıyor insanı gercekten. Memnun olduğunşey nedir doktor bey mi söyledi? Kadın demişssiniz bahsettiğiniz kimdir anlayamadım kusura bakmayın. Bende mail atmıstım sorunlunbir burnum yok hatta güzel sadece hafif kemerim var kendisine resimleride gönderdim olur dedi güzel olur falan. Fiyatta almıstım bugun asistanını aradım 9-10bin dedi ve yılbasından sonra artacagını söyledi. Anlamıyorum 2 3ay önce 6binler konusulurken simdi 9 10 ve artacak denmesi çok üzücü.

Sen bu haline sükret ameliyat sonrasi insan umadigin birseyle karilarsa ve üstelik 15 bibden fazla para verirse dahada yipraniyor inan bana bu haline yat kalk sükret beni rahatsiz eden göz kemigi cikti birde burnumda acik cati varmis ondan ziyade burnumda sekil bile yok o acik catiya inanmak bile istemiyom sok üstüne sok! o artislarida anlatabilirim tamamen dövize bagli bi durum döviz 4.60 cikti tabi artis yapar doktorun tercübesiyle 1 gramm bile alakasi yok sendede eger hafif kemer varsa emin ol alpaslan kolay yapar !

Son düzenleme:
Siz kime olmuştunuz ameliyatınızı ? Alpaslan bey yapar da verdikleri randevu tarihleri bile çok geç Ömer Faik Sagun,Ahmet Alp, Şaban Çelebi,Volkan Kahya bu isimleri duydunuz mu hiç?

En erken Nisan ayına veriyor randevuyu, siz kime olmuştunuz öğrenebilirmiyim? İyi şeyler mı duydunuz kötü şeyler mi

Ben kendi doktorumun hakkinda kötü yorumlarda gördüm, ama iftira sandim :) hatta o yüzden bikere iptal etmistim ama olamaz dedim okadar para aliyosa isini bilir vay be taa nisan ayinami demeki hastalari cogaliyor ah ah cekiyom simdide bende 22. nisan 2017 de olcaktim o pskopat hastasini dinledim simdide yooo diyo ben gayet memnunum allahim bu insanlara firsat vermesin

Pardon bilmiyorum demişsiniz yanlış okumusum kusura bakmayın Anlamadığım oldunuz mu olmadınız mı ve doktorunuzn ismini vermek istemiyorsanız anlarım sorun değil :) ama böyle bir önemli konuda hasta yorumları çok önemli ben ve benim durumumda olanlar için:)

Benim tek demek istedigim suki soyguna ugradim desem yeridir benim doktor beni okadar degersiz gördüki tek septumu elemis burnumda sekil desen yok kalkik desen oda yok önden genis, alpaslan yildirimda eger farkettiysen yapamadigi burunlari bile paylasiyor yani okadar korkmayan bi doktor !! ben ameliyat esyalariyla odamda bekliyodum ameliyata tam giriyodum inan bana ve emin ol simdi yüz bin kere Pismanim nereden bilecektim allahim belami verecegini! Sen kalbinin sesini dinle hangi doktor icine siniyosa ona ol ucuz olsun olmasin !

Çok teşekkür ederim cevaplarınız için Gercekten üzgünüm sizin için,canınızı sıkmayın lütfen. Bende en dogru kararı vermek için bu kadar senedir arastırıyorum ama artık tak etti diyebilirim. Tam bu sefer gidicem artık konusucam diyorum bu sefer de tarihlerrr o tarihleeeeeer (. Bugun bir kac doktora yazdım whatsapp üzerinden en yakın tarihlerde almaya calısıyorum. Yani 6-8 bin arası tamam şuan benim için ama anlarsınız ki bir anda böyle yüksetmelerini görünce insan diyor ki ona bunu vereceğime gider Barıs cakıra Emre üregene emre ilhana olurum diyor malesef ki tekrar teşekkür ederim. Bir görüşeyim şu doktorlarla olmadı Nisanı beklerim Alpaslan bey için ne yapayım bunca zaman beklemişim yine bekleriz

Canım merhaba 29 ağustosta alpaslan beye amelıyat oldum 4.ayım bitti şubatta 6.ay kontrolüm var.Bende cok kararsızdım cok dr arastırdım herşeyden önce ben doğal bir burun istıyordum bendede kemer vardı ayriyeten sol tarafta et büyümesi sağdada kemiğim kırıktı randevularda alpaslan bey beni cok ikna edici konustu istediğini cok iyi anlıyor.Ben memnunum tabi burun ucum hala şiş ve içerde düşmeyen dikişlerim var,hiç ağrı sızı olmadı inanki.Fiyata gelince kimse zengin değil emın ol ben asgari ücrete calısan biriyim ve alpaslan beyde halden anlayan biri fiyat konusunda eminim yardımcı olcaktır şahsım adına bana oldu dilersen öZelden foto paylaşırım senınle..

Keske diyorum keske her hayırda demek serde varmşs

mrb canım bn fiyat aldım 9 ile 11 bin arasında dedi bana fiyatı çok yüksek geldiği için vazgeçtim

Bu doktor piezo falan kullanmiyo saglıklı yöntemle burun ameliyatı yapıyo ! Baska dokulara dokunmuyor !ayrıca burunlari önden daraltıyo ben nerdeyse baska bir doktpra 20 bin yakın verdim bi b ... Cıkmadi önden sosis kas arasi sis göz kemik cıkmıs say say bitmez ucu düsükmüs daha neler neler! Tek sucumız almanci olmakti demek !

Siz kime olmuştunuz ameliyatınızı ? Alpaslan bey yapar da verdikleri randevu tarihleri bile çok geç Ömer Faik Sagun,Ahmet Alp, Şaban Çelebi,Volkan Kahya bu isimleri duydunuz mu hiç?

Merhaba ahmet alp'in hastaları ile konuştum gayet memnunlar. Volkan kahyada çok başarılı bilinen bir doktor. Bende ikisi arasında seçim yapmaya çalışıyorum. Şaban çelebi nin ismini de çok duydum ama diğerlerinin yaptığı burunlar daha çok hoşuma gitti diyebilirim

Arkadaşlar merhabalar. Ben burun ucu revizyon ameliyatı için bu doktora ameliyat oldum. Maalesef burnumun olan kavisini bozdu burun ucumu daha uzun ve düşük yaptı. Zaten kalın derili bir burnum varken şuan eski burnumu arar oldum. Bu doktorun şöyle bi sıkıntısı var ofisinde konuştuklarınızı ameliyatta narkoz almadan önce kabul etmiyor onu yapamam vs vs diyor. Neyse Alpaslan beye ameliyattan 1,5 yıl sonra gittim dedim burun ucum ortada hiçbir değişiklik yok hatta kavisi gitti daha uzun bir burun oldu dedim. Kendisi ofisinde yine bütün ilgi ve alakasıyla haklısın işte tekniklerle istediğin gibi bir burun ucu yapacağım dedi derinin izin verdiği kadar. Bende tamam dedim o gün ameliyat tarihi aldım. Benden sadece 1000 lira hastane parası istediler ona da tamam dedim. Ameliyat için 1,5-2 ay bekledim ameliyat günü hastanede başıma gelenler ise bir felaketti. Odaya alındım asistanı geldi bende bunları şunları istiyorum dedim bu arada ben asistanına sizli konuşuyorum kendisi bana habire sen diyor. Bu olayların iki şahidi vardı oda da arkadaşım olan. Ben asistanına bunu bunu istiyorum doktor bey biliyor dedim o da o yapılır mı yapılamaz mı bilemem dedi bende nasıl yani bunları konuştuk doktorla dedim. O da bana SEN ameliyattan önce tekrar konuşursun ,istersen ameliyatta olmayabilirsin bu senin tercihin şuan gidebilirsin tarzı konuştu. Ben hat doktora yaZdım asistanınız ameliyat öncesi moralimi bozdu die. Neyse kızlar ameliyat için ameliyathaneye çıkartıldım. Hazırlandım ameliyathaneye geçtim doktorun gelmesini bekliyorum son kez konusucaz sonra narkoz alacağım. Doktor geldi dedim doktor bey burun ucu kalkıcak değil mi dedim burundaki uzunluk gidicek mi kavis geri gelecek mi derken ofiste hiç konuşmadığımız şeyleri konuşmaya başladı sonra bana sen benim bi tanıdığım olsaydın sana bence ameliyat olma derdim dedi. Çevremizde diğer ameliyathane çalışanları da vardı bende artık sinirlendim dedim ki doktor bey ozaman bunu ofisinizde söyleseydiniz dedim orada başka burada başka konuşuyorsunuz dedim Ameliyattan VaZgectim. Ve olmadığım ameliyat için bile para verdim. Kendisi sosyal medya fenomenlerıne yada çevresi çok geniş olanlara burunlarını beğenmediklerinde paralarını geri iade ediyor. Ben geri istediğimde asistanı beni engelledi kendisi de. Başka bir arkadaşa da aynısını yaptılar kızın burun ucunda deri sarkması var 15 bin Ödemiş revizyon için . Kız et sarkması için aradıgı için sürekli onu da aramadan engellemişler. dava edicem kendisini lütfen siz dikkat edin

bende bu aralar doktor arastiriyorum. siz hanki doktorda oldunuz? bende almanyada yasiyorum
ve bu durum beni korkttu biraz

İnanamıyorum iyi bir doktor diye düşünmüştüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…