- 20 Ocak 2015
- 74
- 29
- 43
- Konu Sahibi aytenogretmen
Arkadaşlar uzun araştırmalarım ve konuşmalarım sonucu bana en yakın gelen sevgili doktorum Alper Tuncel'e bedenimi emanet ettim. Bu iş gerçekten o kadar göründüğü kadar kolay değilmiş. Aslına bakarsanız ben biraz nazlıyım galiba öyle 2-3 günde pek kenime gelemedim. Ne yalan söyleyeyim. Ama öyle ağrılar sızılar filan değil bir gerginlik hissi ilk başta insanı sıkıyor, ikincisi garip bir hassasiyet ve rahatsızlık hissi oluyor. Gerçi doktorum herkeste aynı hislerin olmayabileceğini hatta bazen tamamen hissiz olanlar bile olabildiğiniz söylüyor. Çok ağrısı olanlar genellikle kas altı protez konulanlarmış. Kendisi çok nadir kas altını tercih ettiğini zaten bana da söylemişti. İşte böyle arkadaşlar toplamda 1,5 ay geçti. Şimdiye kadar herşeyden çok memnunum ve doğru karar verdiğimi düşünüyorum. Resim paylaşma konusunda çok fazla istekli değilim. Bu konuda arkadaşlarım lütfen beni mazur görsün ben biraz kapalı bir ortamda yetiştim resimlerimin ortalıkta olması fikri bana pek hoş gelmiyor ama paylaşımlarım devam edecek inşallah.
Herkese sevgiler
Herkese sevgiler