Dr.Alper Tuncel'e Meme Büyütme Ameliyatım :)

aytenogretmen

Üye
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2015
74
29
43
Arkadaşlar uzun araştırmalarım ve konuşmalarım sonucu bana en yakın gelen sevgili doktorum Alper Tuncel'e bedenimi emanet ettim. Bu iş gerçekten o kadar göründüğü kadar kolay değilmiş. Aslına bakarsanız ben biraz nazlıyım galiba öyle 2-3 günde pek kenime gelemedim. Ne yalan söyleyeyim. Ama öyle ağrılar sızılar filan değil bir gerginlik hissi ilk başta insanı sıkıyor, ikincisi garip bir hassasiyet ve rahatsızlık hissi oluyor. Gerçi doktorum herkeste aynı hislerin olmayabileceğini hatta bazen tamamen hissiz olanlar bile olabildiğiniz söylüyor. Çok ağrısı olanlar genellikle kas altı protez konulanlarmış. Kendisi çok nadir kas altını tercih ettiğini zaten bana da söylemişti. İşte böyle arkadaşlar toplamda 1,5 ay geçti. Şimdiye kadar herşeyden çok memnunum ve doğru karar verdiğimi düşünüyorum. Resim paylaşma konusunda çok fazla istekli değilim. Bu konuda arkadaşlarım lütfen beni mazur görsün ben biraz kapalı bir ortamda yetiştim resimlerimin ortalıkta olması fikri bana pek hoş gelmiyor :KK43: ama paylaşımlarım devam edecek inşallah.
Herkese sevgiler

Herkese iyi haftalar ve yeni öğretim yılında tüm miniklere başarılar diliyorum. Tüm velilere de terörden ve olumsuzluklardan uzak bir ders yılı dilerim. :) :) :)

benim pek bir ölçüm yoktu diyelim :) :) :) bence hiç korkma çok kolay bir ameliyat çoğu kişiyi oku abartıyor. ağrı yok değil ama çok rahatsız etmiyor ve daha çok ilk günlerde bilhassa baskı hissi oluyor. yaptır kurtul derim canım.

doktoruna karar veremediysen de benimkine de bir git derim çok dürüst ayrıca fiyatları değişmediyse bence uygun. mentor dan başka kullanmıyor. diğerleri problemliymiş :/

benim pek bir ölçüm yoktu diyelim :) :) :) bence hiç korkma çok kolay bir ameliyat çoğu kişiyi oku abartıyor. ağrı yok değil ama çok rahatsız etmiyor ve daha çok ilk günlerde bilhassa baskı hissi oluyor. yaptır kurtul derim canım.
Kas zarı altı olsun dimi sen? Kas zarı altıyla kas altı arasındaki fark ne canım

evet evet kas zarı altı benimki. kas altında kaslarını kesip koyuyor ve kas gücü azalıyormuş. ayrıca kollarını hareket ettirdiğinde memelerinde oynuyor :) kas zarı altı aynı doğallığı sağlıyor ama bu dezavantahları hiç yok. sadece meme altı katlantısından yapılabiliyor yanlız :)

En çok bu yöntem tercih ediliyormuş artık diğerlerinin problemleri çok dedi doktorum. Tabii ben sadece onun dediklerine göre konuşuyorum.

En çok bu yöntem tercih ediliyormuş artık diğerlerinin problemleri çok dedi doktorum. Tabii ben sadece onun dediklerine göre konuşuyorum.
Allah allah ilk defa duydum kol hareket edince memelerin oynadığını.. varmı acaba öyle Bişey . Kas altı olan arkadaşlar diyim sesimii :)) bende kas altı düşünüyorum ama şimdi yine kurt düştü aklıma kas zarı altı pek olan görmedim burda.. Sen neden onu seçtin

Allah allah ilk defa duydum kol hareket edince memelerin oynadığını.. varmı acaba öyle Bişey . Kas altı olan arkadaşlar diyim sesimii :)) bende kas altı düşünüyorum ama şimdi yine kurt düştü aklıma kas zarı altı pek olan görmedim burda.. Sen neden onu seçtin
Canım bazı arkadaslarda ilk ayda oynuyo hissi varmış sonra geçmiş diye biliyorum bende hic olmadı mesela:) bi de kas zarı altında doğal görüntü olması icin dokunun yeterli olması gerekiyo diye biliyorum ben:KK64:

Canım bazı arkadaslarda ilk ayda oynuyo hissi varmış sonra geçmiş diye biliyorum bende hic olmadı mesela:) bi de kas zarı altında doğal görüntü olması icin dokunun yeterli olması gerekiyo diye biliyorum ben:KK64:
Herkesde olmuyo yani :KK66: neye göre degisiyo peki bu dokuylami alakalı

Anladim bebeğim :KK66: ya ogüde yakup hocayı aradım 2 hafta sonrasına ancak yer varmış .. Bide muayene ücreti 100 tl dedi üniversite hastanesinde 100 tl ne yaaa :KK43:

Anladim bebeğim :KK66: ya ogüde yakup hocayı aradım 2 hafta sonrasına ancak yer varmış .. Bide muayene ücreti 100 tl dedi üniversite hastanesinde 100 tl ne yaaa :KK43:
Canım ben de geçen yıl şubat ayında hacettepe de bir dr a 150 tl ödemiştim 2016 ocak ayına gün vermişti 500 küsür km yol gitmiştim birde o dondurucu soğukta ne akılla gitmişim şu an bilemiyorum :) ne kadar gözüm dönmüş anlayın :KK70:
yani kısacası evet üniversite hastaneleri ücretli..

Canım ben de geçen yıl şubat ayında hacettepe de bir dr a 150 tl ödemiştim 2016 ocak ayına gün vermişti 500 küsür km yol gitmiştim birde o dondurucu soğukta ne akılla gitmişim şu an bilemiyorum :) ne kadar gözüm dönmüş anlayın :KK70:
yani kısacası evet üniversite hastaneleri ücretli..
Walla kızlar bu doktorlar bizi soyup soğana çevirecek bu gidişle :KK70: :KK70: diyelimki ben o doktora ameliyat oldum. Ameliyat sonrası kontrollerimde de mi o 100ü bayılacağım her seferinde :_

Walla kızlar bu doktorlar bizi soyup soğana çevirecek bu gidişle :KK70: :KK70: diyelimki ben o doktora ameliyat oldum. Ameliyat sonrası kontrollerimde de mi o 100ü bayılacağım her seferinde :_
Sen nerde yaşıyodun canım o zaman .. Ben 3 saatlik ankaraya cesaretsizim şuan sende ne cesaret varmış :KK70:

X