• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dr.anestezi ile rahimime bakalım diyor.acilll

hilall85

minik MİNA artık evindee
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2009
3.621
68
163
İstanbul
arkadaşlar daha önce kan değerimi sölemiştim.en son 51 den 6 ya düşmüştü.bugün tekrar kan testi yaptırdım bebek düşmüşş.dr embryo tuttu fakat rahimde tutunamadı dedi.bunu araştırmak içinde anestezi ile rahmine bakalım dedi.bide bişey varsa temizleriz dedi.bunun üzerine embryologla görüştük 5 tane 1.sınıf embryo koymuştuk dedi.. bizim moralimiz bozuldu duyunca kararsız kaldık dr da bunu farkedince düşünün dedi fakat kesin olması gerek dedi.bide 2.tedaviden önce sonucu görmek istiyorum dedi ama ben 2.denememi orda yaptırmıycam.arkadaşlar bunu yaptıran varmı?ne olur yardımm.ben tekrar anestezi felan almak istemiyorum.aşağıdan felanda bakılmadı bana..bunu kesin yaptırmak zorundamıyım bilen varmı?

bence yaptır çok basit bir işlem sen hiç birşey hissetmiyorsun rahimde polip mıyom yada yapışıklıga bakılıyo birşey varsa hemen düzeltiliyo eğer bir sorun varsa emeklerin hep boşa gider hemen yaptır bana ilk tüp bebekten önce yapıldı temiz çıktı

bu gereklı bı ışlem aslında cok kısa suren onemlı bı ışlem mutlaka yaptır ama içine sı en bı yerede..............bu ışlemden sonra hamış olanlar daha cok...............bu ışleme hısteroskopı denıyo

canım korkacak bişi yok ben anestezi bile almadım. yapışıklılık, miyom yada başka sorun varsa ortaya çıkıyo.

canım bu işlemi zaten tüp bebek işleminden önce yapmaları gerekiyordu bazı dr rahim filmi istiyor bazıları da bu işlemi yani ofis histereskopi işlemini istiyor mutlaka transferden önce. bende yaptırmıştım teşhis amaçlıysa narkoz gerekmiyor çok zor bi işlem değil ama polip kist varsa az bi narkozla yapıyorlar. ve o esnada bunlarıda alıyor bence yaptırmalısın

Kesinlikle çok zor ve acılı bi işlem değil..ben iki kez rahim filmi ve bir kez ofis histeroskopisi yapılmış bi kişi olaraktan bana güven..rahim filminden kat be kat rahat acısız..zaten çok kısa sürüyo 5-10 dak en fazla yanii.ben hatta anestezisiz yaptırdım ekranda kendimde gördüm rahim içini..dr um zaten benimde görmemi istemişti..bencede yaptırki ne var ne yok görülsün..

canım bu işlemi zaten tüp bebek işleminden önce yapmaları gerekiyordu bazı dr rahim filmi istiyor bazıları da bu işlemi yani ofis histereskopi işlemini istiyor mutlaka transferden önce. bende yaptırmıştım teşhis amaçlıysa narkoz gerekmiyor çok zor bi işlem değil ama polip kist varsa az bi narkozla yapıyorlar. ve o esnada bunlarıda alıyor bence yaptırmalısın

canım benzaten raporluyum.rahim testinide yaptırdım.tüp bebeğe başlamadan önce.

ya küçücük işlem diyosunuz fakat 750 lira para isityorlar..1200 liraymışda bize 750 lira tüp bebekde olduğumuz içinnn

evet ucuz degıl.............bende 500 vermıştım her merkez degısıyo..............elden bışey gelmez ama yaptır derım

2.denememi raporlu yaptırmayı düşünüyorum ve çapada yaptırıcam orda yaptırsam bunu olurmu?dr.2 denemeden önce görmek istiyorum ddi sonucu.ben zaten orda yaptırmıycam...kafam karışık yaaaa tamam yaptırıyım kafam daha iyi olsun diğer denemede aynı şeyleri yaşamaktansa yaptırmak daha iyi de ne bilim yaaaa.......en azından çapa daha uygundur...diye düşünüyorum...

işlem gerekli; bu yüzden yaptırmanda fayda var

ancak yazını okudum.5 tane embriyo koymaları yasal olarak imkansız ve yasak.bu bilgide bir yanlışlık olduğunu düşünüyorum

bence ol canım benim tüp bebek tedavim dış gebelikle sonuçlandı ilaçla düşür
ldü daha sonra doktorum niye böyle oldu ve tutunduğu yere zarar verip vermediğini anlamak için laparoskopi yapalım dedi ben yaptırdım ama bizden ücret almadılar biz elazığda denemiştik için rahat eder hem bi problem varsa bilirsiniz canım kolay gelsinnnopuyorumnanaktan

yerı geldımı dort de beste koyuyolar .............tutunsun dıye.............gecen sene bana dort emrıyo koymuşlardı tutmadı sonra hısteroskopı yapıldı.............bu kez üç koydular hepsı tutt................yasak olsada bazı dıurum ve sartlarda koyuyolar...........

işlem gerekli; bu yüzden yaptırmanda fayda var

ancak yazını okudum.5 tane embriyo koymaları yasal olarak imkansız ve yasak.bu bilgide bir yanlışlık olduğunu düşünüyorum
evet koyuyorlar yasalara göre üç ama doktorum söylemişti yasalarda açıklar varmış oyüzden fazla koyuluyor bana her seferinde 4 yerleştiriliyor...

arkadaşım........histereskopini yaptır derim......ne güzel senin dr.un 1 denemeden sonra istemiş......benimki 3.cü denemeden sonra istedi.........keşke daha önce isteseydide bende yaptırsaydım........

bunu duymamıştım.zira 3 deneme yaptım.ilk ikisi aynı merkezde sonuncusu başka büyükbir hastanede.
yasal 3 dediler...
o yüzden söyledim..

arkadaşım bence yaptır için rahat olsun.benim röntgende biri tıkalı çıkmıştı ama histeroskopide açık olduğu meydana çıktı.sen yaptır.sonucunu diğer gideceğin dr una götürürsün cnm.

Arkadasim bence de gidip universite hastanesinde falan yaptir, hic gerek yok bunlara para yedirmeye.Cunku bunlarin cogu kazi kazanci gibi.Seni 5 dakika bayiltip bakacak cikinca da aaaa bisey yokmus diyecek ver 750 lira, iki kere banayaptilar cunku.Tupbebek sonrasi tutmayinca ultrasonla alttan bakarken a burda bisey var diyorlar acaba bumu sebep oldu filan diyorsunsen zaten o ara birsebep arayisi icindesin bide sana pazarlik yapiveriyorlar ondan sonra giriyorsun isleme bilmem kacinci narkozunu da yiyorsun bir guzel eee ne varmis diyorsun,bisey yokmus endometrium mus..bide sen seviniyorsun o anda sukurler olsun bisey yokmus diyorsun halbuki kaziyip kazidilar senin .5 dakikada al sana bir hemsirenin maasi cikti.Hepsinin durumu bu demiyimde cezalandirilmiyim ama cok oluyor boyle seyler.Ben dr. a hele birkeresinde dedimki doktor bey ben tedavi sebebiyle calismiyorum tek maasiz bu yuzden universite hastanesinde yaptiriyim bazi islemleri dedimadam bana diyorki sen is bul biranonce calismaya basla tamammi: )

yaptıırmak istiyorum ama tüp bebek yaptırdığım yerde değil.o kadar para veremem.ama çapada yaptırmayı düşünüyorum..dahada kesin karar vermiş değilimm..

Back
X