dr arda pelen

bir sürü doktor Var.dedin doktorları not aldım onları da araştırırım:anneadayı:canım.
ama burun yapısı da çok önemli.emre ilhan bile hastasını seçiyorsa benim hiç şansım olmaz.en geç yazın olmayı planlıyordum.şimdi bu iş birkaç yıl sarkacak
Üzme kendini eminim birini bulucaksin istedigin gibi olucak :)

S Selin1992 canım bana 3. ameliyat için 7000 lira dedi.senin için fiyat daha az olur.beni ameliyat etmek istemedi arda bey o ayrı:cool:

Kizlar merhaba bugun 9 cu gunumdeyim alcilarim ctesi cikarildi mutluluktan agladim doktoruma sarildim Alcinin yeni cikmasina hala sis olmasina karsin beklentilerimin cok ustun de görünce cok mutlu oldum. Burnum cok sis degil hatta doktorumun onerisini anlatim size Ve cok faydasini gordum ipek bant alin İki 3 cm arasi bandi burun ucundan iki 3 cm uzaktan ustten biraz siki bantlayin 3 tane sirayla bunu Aksam yatmadan yapiyorum hatta Tum gun de durabilir dedi Sislerim baya inmis bugun faydali birde bant sizi degisime alistiriyor etrafinizin negatifliginden koruyor Bugun eski ifademi 100/70 yakalamisim ve eskisinden daha guzel gordum kendimi . Dün burun deliklerimin biri kucuk biri buyuktu bugun ikisi ayniydi hergun bir degisim sakin olun Burnunuz cok sisse bant yapabiliyorsaniz tavsiye ederim bant cikinca yapips yapis oluyor bebe yagiyla kolayca siliniyor. Burun icinin cok yaraysa Goz kremi kullaniyorum teramisin İcine az bisi sıkıp cekiyorum Okyonus suyuyla temizliyorum. Kullanilan tekniklerden yada hassasiyetinizden kaynakli sismeler O kocaman gelen burnunuz Burun tabanindaki sislerden burun sirti sisler birlesmesinden kocaman 3 ameliyat geciren ben surecleri iyi biliyorum. Bu zamanlar zor Kizlar iafde bozuklugu zamanlari ama gecicekkkkkkk Sitres yapmayin gecmis olsun hepimize...:)
Burun kanatlarım geniş ve kalın deriliyim. Sizce doktor bey bu konuda da uzman mıdır?

Kizlar merhaba bugun 9 cu gunumdeyim alcilarim ctesi cikarildi mutluluktan agladim doktoruma sarildim Alcinin yeni cikmasina hala sis olmasina karsin beklentilerimin cok ustun de görünce cok mutlu oldum. Burnum cok sis degil hatta doktorumun onerisini anlatim size Ve cok faydasini gordum ipek bant alin İki 3 cm arasi bandi burun ucundan iki 3 cm uzaktan ustten biraz siki bantlayin 3 tane sirayla bunu Aksam yatmadan yapiyorum hatta Tum gun de durabilir dedi Sislerim baya inmis bugun faydali birde bant sizi degisime alistiriyor etrafinizin negatifliginden koruyor Bugun eski ifademi 100/70 yakalamisim ve eskisinden daha guzel gordum kendimi . Dün burun deliklerimin biri kucuk biri buyuktu bugun ikisi ayniydi hergun bir degisim sakin olun Burnunuz cok sisse bant yapabiliyorsaniz tavsiye ederim bant cikinca yapips yapis oluyor bebe yagiyla kolayca siliniyor. Burun icinin cok yaraysa Goz kremi kullaniyorum teramisin İcine az bisi sıkıp cekiyorum Okyonus suyuyla temizliyorum. Kullanilan tekniklerden yada hassasiyetinizden kaynakli sismeler O kocaman gelen burnunuz Burun tabanindaki sislerden burun sirti sisler birlesmesinden kocaman 3 ameliyat geciren ben surecleri iyi biliyorum. Bu zamanlar zor Kizlar iafde bozuklugu zamanlari ama gecicekkkkkkk Sitres yapmayin gecmis olsun hepimize...:)
benim burun kanatlarım geniş ve derim kalın. Doktor bey bu konuda da başarılı mıdır?

@keyfinde tatlım senin adına inan çok sevindimmm:anneadayı: aydan aya daha da güzellşecek inşallah buruncuğun:nazar:
sana güzel bir haber vermeyi ameliyat olduktan sonra resim atmayı çok isterdim amaaa bugün arda beye gittim kendisi çok iyi birisi.hatta ameliyat ettiği hastalarından üçünüde gördüm.çok başarılı bir hekim.
fakat benim de 3. ameliyatım olmasına rağmen beni ameliyat etmek istemedi.
resmen hevesim kursağımda kaldı:cry:
Burnum kalın derili olduğu için ve 3. ameliyat riskini göze almadı.yapsam asimetrik olan kısımda bir değişiklik olur mu olmaz mı diye diye riske atamam dedi.çok moralim bozuldu:mad:
Hadi yaa.olsun üzülme. En azından dürüst bir şekilde söylemiş. Takdire değer bir hareket. Ama bende üzüldüm şimdi. Çünkü bende senin gibi kalın deriliyim :(

Hadi yaa.olsun üzülme. En azından dürüst bir şekilde söylemiş. Takdire değer bir hareket. Ama bende üzüldüm şimdi. Çünkü bende senin gibi kalın deriliyim :KK43:

Canım arda beyin muayenesi ücretsiz.avrasya hospital'ı ara. sekreterine bağlan.sekreter sana numarasını verecek whatsapptan iletişime geçerek arda bey sana randevu verecektir.
Sen daha evvel ameliyat oldun mu?bu benim 3. ameliyatım olacak?hiç ameliyat olmamışsan şansın daha yüksektir canım:KK50:

Bence degil bende onda ameliyat olmak istedim oldukca zor bir burnunuz var dedi oysaki orda deriliyim

Bence Doktorlar ameliyat sonrası risk olmaması için hastayı seçiyor.beni de ameliyat etmek istemedi kalın deri ve 3. Ameliyatım olacağından.
Doktoru beklerken iki tane yaptığı hastasını gördüm ince deriliydi ve çok güzeldi

Kizlar ben 1 martta ameliyat oldum cok rahat gecti benimde revizyondu. Simdi burnumdan da cok memnunum kesinlikle tavsiye ederim instagramdan yazinca donuyor arda bey ilk basta bende instagramdan ulasmistim

Kizlar ben 1 martta ameliyat oldum cok rahat gecti benimde revizyondu. Simdi burnumdan da cok memnunum kesinlikle tavsiye ederim instagramdan yazinca donuyor arda bey ilk basta bende instagramdan ulasmistim
Hala memnunmusun bide kikirdak eklendimi kaburga yada kulaktan agri oluyormu acaba

Yok kikirdak alinmadk gerek olmadi cok sukur. Memnunum yok hic agri olmuyor korkulacak bir ameliyat degil bence rahatsiz eden tek sey burundan nefes alamamak buda yutkunurken biraz sorun yapiyor birde gece uyurken oda mecbur bir sure sonra iyillesince geciyor zaten

Yok kikirdak alinmadk gerek olmadi cok sukur. Memnunum yok hic agri olmuyor korkulacak bir ameliyat degil bence rahatsiz eden tek sey burundan nefes alamamak buda yutkunurken biraz sorun yapiyor birde gece uyurken oda mecbur bir sure sonra iyillesince geciyor zaten
Ne kadar ödediniz?

Bence Doktorlar ameliyat sonrası risk olmaması için hastayı seçiyor.beni de ameliyat etmek istemedi kalın deri ve 3. Ameliyatım olacağından.
Doktoru beklerken iki tane yaptığı hastasını gördüm ince deriliydi ve çok güzeldi
sizi yapmama mı dedi benim de kalın derili

Mrb 6 aralikta Dr.Arda Pelen e ameliyat olucam. Öncelikle 5 yildir doktor araştirmasi yaptigimi belirtmek isterim hatta bir kere ameliyat günü alip iptal etmişligim bile var. Bircok doktorla goruşmeler yaptim fakat Arda beyden aldigim güveni samimiyeti kimseden alamadim sonuçta burun yaptiriyosunuz yüzün odak noktasini degistiriyosunuz cok onemli bir karar ve gönül ragatligi ile kendinizi teslim etmeniz gerekiyor doktorunuza. Arda bey alaninda çok başarili bir doktor bence yaptigi burunlari kusursuz buluyorum hastalarina yaklaşımı ve iletisimi keza ayni sekilde. Valla arkadaşlar çok heyecanliyim sorulariniz olursa seve seve yanitlarim detayli fotografta paylasicam ameliyattan sonra şimdilik bu kadar :)

Ameliyat ucreti ne kadar peki bilgi verir misiniz ?

Çok teşekkür ederim cevabınız için. Ben kendisine instagramdan ulaştım fiyat sordum bana revizyon ücretim ortalama 8500-9000 dedi ben de bir daha yazmadım çünkü buradan biliyorum ücreti o kadar değil. Doktorlar bu şekilde kazıklamaya çalışınca insan sinir oluyor. Yaptığı işleri beğeniyorum ama şimdi gidip pazarlık yapmaya üşeniyorum açıkçası.

Back
X