- 17 Şubat 2013
- 698
- 136
- 323
Ben de çok üzüldüm canım hangi hastaneden çıkarıyorsun bilmiyorum ama Süleymaniye doğum evinden bu sorunla kesin alırsın raporunu istersen orda da bi şansını dene çünkü oyalamıyorlar
Canim ben tekiedag namik kemal üniversitesi arastirma hastanesinden cikarmaya calistim olmadi ..suleymaniye dogum evi nerde canim
Canim ben tekiedag namik kemal üniversitesi arastirma hastanesinden cikarmaya calistim olmadi ..suleymaniye dogum evi nerde canim
2 ay sürerse bencede hiç krediyle falan uğraşmayın akıl vermek kolay da az para değil 8,000 birde böyyle bir hakkın var neden kullanmayasın hatta 3 hakkın var kaç senelik evliydin canım yaş kaç birde eşin için her akşam havuç suyu öneriyor ibrahim saraçoğlu bir sürü kür var denedinizmi ben keçiboynuzu vs bi çok şey denedim ama düzenli kullanmadık şu aralar havuç suyunu düşünüyorum
Hmmm sanırsam Tekirdağ'da oturuyorsun Süleymaniye doğum evi İstanbul Zeytinburnu'nda canım. Eğer gelmek gibi bir şansın varsa 2 ay sürmez raporunu alman.
Merhaba bende 5 defa Umut tup bebek ve Amerikan hastanesinde tup bebek yaptirdim hep sonuc negatif. Hic rapor alamadim cunku isten izin alamiyordum. Maddi olarak cok yiprandim. Bende sorun yok esimin sperm sayisi 2 milyon. Bu defa capadan rapor cikartmaya calisacagim ve Istanbul Tup Bebek merkezi Aret beye gitmeyi dusunuyorum. 36 yasindayim umarim rapor cikartabilirim. Nezaman devlet hastanesine isim dusse hep beni aglatacak ters bi doktora denk geldim. Cok yoruldum bu sureclerden. Herkeze bol sanslar
İşte canım kime nasıl güveneceksin ? O yüzden yapabileceğimiz tek şey dua etmek ki rabbimin bize vesile ettiği doktorlar çalışanlar merkez vs... Hayırlı insanlar yerler olsun yoksa hepimiz tuzağa düşürülebiliriz.Allah korkusu olsun içlerinde inşallah.zor şeyler yaşadıkların canım.hepimize sabır diliyorum bu yolda.
Canım biz merkezin üroloğuna hiç gitmedik.rapor aşamasında çapada gitmiştik.eşin oraya mı gitmek istiyor ki?
aynı kAderi paylaşıyoruz bende bir türlü çıkaramadım şu gıcık çapadan raporu histeroskopi olmadan vermiyorlar 2 aydır boş luk yokmuş yapmıyorlar bu erteledikleri 2. ay bende mi gitsem süleymaniye doğum evine acaba sperm testini hormon testini kabul ederlermi çapanın çok ayrıntılı mı istiyorki orası..
Prosedürde klomeni kabul etmiyolar iğne ile olması lazım ama 5 milyonun altındaysa direk tüp diyorlar dünyadan haberlerimi yok bun dr ların yada asistanların
Merhaba bende 5 defa Umut tup bebek ve Amerikan hastanesinde tup bebek yaptirdim hep sonuc negatif. Hic rapor alamadim cunku isten izin alamiyordum. Maddi olarak cok yiprandim. Bende sorun yok esimin sperm sayisi 2 milyon. Bu defa capadan rapor cikartmaya calisacagim ve Istanbul Tup Bebek merkezi Aret beye gitmeyi dusunuyorum. 36 yasindayim umarim rapor cikartabilirim. Nezaman devlet hastanesine isim dusse hep beni aglatacak ters bi doktora denk geldim. Cok yoruldum bu sureclerden. Herkeze bol sanslar
Ben 30 yasindayim 10 yillik evliyim canim bilmiyorum ne yapcagima beynim uyustu artik cok canim sikiliyo cok uzgunumesim kurleri kullanmadi ama bussuru ilaclar vitaminler icti hic biri yaramadi biz uzerine gittikce dahada kotuledi sperm sayimiz ...8 .000 lirayami cikiyor raporsuz arkadasim
Canim amh testi hariç hepsini kendi bünyelerinde yapıyorlar sonra dosyan açılıyor herşeyi teslim ettikten 1 hafta sonra da sonucu öğreniyorsun zaten 5 milyonun altına aşılama veremezler özellikle ileri hareketli de sorun varsa oradaki ürolog veriyor kararı sen de kesin tüp çıkar
İnternetten biraz baktım da tam açıklama yok tüp bebekte genel sağlık sigortasından çıkarılcakmış tamamlayıcı sağlık sigortası yaptıranlar yararlanabilcekmiş özel sağlık sigortası gibi yani.haberlerde duyduğum o 12.000 tl de onun yıllık primi değildir umarım.yuhhh diyorum yani yuhhh sürekli bişey çıkıyor ne zaman yürürlüğe gircek acaba ne yapcak bu kadar insan ya((
desteginiz icin tesekkurleer arkadaslar, raporu en kolay nerede cikarrabilirim sizce fikri olan varmi. Istanbulda oturuyorum kafam okadar karisikki son tup denemem gecen hafta negatif sonlandi hic ara vermek istemiyorum 2 ayda cikarmi acaba.
Histeroskopide yaptırmadım az maliyetle yaptırayım dersen belki senin işlemin benimki gb aksi gitmez çapada yaptırabilirsin diğer devlet hastaneleri ofis hist istemiyor ama mzeytinburnunda 2 ayda çıkarabilirsiniz demiş arkadaş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?